WELKOM!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #7550
  Wouter Middelbos
  Sleutelbeheerder

  Welkom bij deze community!

  Tijdens deze uitbraak van het corona virus willen we een ruimte creëren voor gelijkgestemden om de tijd en ruimte te gebruiken voor ontwikkeling.
  Dit kan zijn omdat je niet weet wat je je clienten kan aanbieden om progressie te blijven boeken, dit kan zijn omdat je nu meer tijd tot je beschikking hebt en dat wil inzetten om jezelf te ontwikkelen.

  Wij hebben als doelstelling om het niveau van personal training in Nederland naar een hoger plan te tillen, het leek ons een mooie gelegenheid om op deze manier bij te dragen aan onze community van trainers en coaches.
  Sommige zullen hard geraakt worden, veel inkomsten mislopen of zelfs op een veel directere manier negatieve effecten ondervinden van dit virus. Dit is onze manier van support, dit is wat wij het beste kunnen en daarom ben jij ook hier!

  We krijgen veel vragen over boeken die we aanraden, artikelen, video’s en podcasts, deze plek is er in eerste instantie om kennis te delen.
  Daarnaast zullen we zelf content gaan creëren in de vorm van podcasts, artikelen en korte video’s die zowel specifiek over trainen zonder sportschool gaan, maar ook in bredere zin over training, voeding en mindset.
  Ik heb al een aantal gasten klaarstaan voor een gesprek, we zullen live gaan zodat jullie input kunnen geven aan het gesprek. Tot nu toe heb ik in de agenda staan: Romana Serno (Sterkher), Yoeri Pegel (AFC Ajax), Nurdin Pattipilohy (FitGeeks), Collin Dam (WELIFT).

  Wat we vooral willen is een plek waar we samen iets moois kunnen maken van deze periode, een plek voor positieve energie!

  Dus wees welkom en ga in gesprek en geef je input!

  Veel plezier,

  Wouter Middelbos
  Team MILO

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.