Opleiding programmeren voor maximale spiergroei

Je staat op het punt je aan te melden voor deze lijst omdat je meer wil weten over de online cursus over programmeren voor het maximaliseren van spiergroei.

In 2021 komt Milo met een nieuwe opleiding, na het succes van de MPT  (Milo Personal Trainer) opleiding is het tijd voor verdieping. Het zal geen vervolg worden op de MPT opleiding, die komt later, maar een opleiding over een specifiek onderwerp. Maar je zal ook nu onze kernwaarden terugvinden; namelijk de vertaling van theorie naar praktijk en onderbouwde antwoorden op de waaromvragen. De vraag achter de vraag die nodig is om echt te begrijpen.

Er zijn nog best veel vragen onbeantwoord rondom deze opleiding, maar wat ik zeker weet is dat we het gaan hebben over programmeren en periodiseren met als doel spiergroei maximaliseren. Daarvoor krijg je een zeer uitgebreid theoretisch fundament, die we vertalen naar de praktijk.

Programmeren en periodiseren is een kunst. Aan de ene kant heb je een kennisraamwerk van wetenschap, experts en je eigen ervaringen. Aan de andere kant de realiteit met de mogelijkheden en beperkingen van je cliënt. Om daar het maximale uit te halen heb je niet alleen kennis maar ook gereedschap nodig.

Wat wij gaan doen in deze opleiding is je raamwerk opzetten, dat stevig opbouwen en je vervolgens een gereedschapskist vol geschikte tools meegeven.

De mastermind groep zal de offline optie worden van deze opleiding. Programmeren en periodiseren is een vak apart, en naast kennis en tools heb je ook ervaring nodig. Deze groep van maximaal 8 mensen komt elke 3-4 weken bij elkaar en we gaan programma’s doorspitten.

Dit betekent dat we voor elkaar een programmering gaan uitschrijven en iedereen neemt een paar eigen casussen mee. Alle programma’s die we doornemen worden op dat moment gevolgd. Kortom, we gaan aan het werk. We gaan elkaar bevragen op alle keuzes in de programmering. Dit om in korte tijd jaren aan ervaring op te doen en flinke stappen te maken als trainer en coach.

Als je op deze mailinglist staat heb je een paar voordelen:

  1. Je kan je straks als eerste inschrijven voor de online opleiding;
  2. Je zult de eerste zijn die zich kan inschrijven voor de mastermind groep. (zeer beperkte plekken)
  3. Ik deel previews, updates, bronnen en neem je mee in het schrijfproces.

Maak je geen zorgen, niet te vaak, maar wel vaak genoeg om je te laten inzien hoe een opleiding tot stand komt en meer te vertellen over de inhoud van de opleiding!

Laat me weten wat je van de nieuwsbrief vindt en wat je eventueel nog meer zou willen weten, dan nemen we dat mee in de volgende editie.

Tot dan,

Wouter Middelbos
Milo Performance and Education

Meld je hier aan