MILO Personal Trainer

AMSTERDAM

Behaal in 30 weken een Europees erkend Personal Trainer diploma.

Wat is het?

30 weken

Het vak in de vingers krijgen kost tijd. Dus nemen wij de tijd om ervoor te zorgen dat je de theorie ook in praktijk kunt brengen tijdens de 10 praktijksessies. Iedere 3 uur durende sessie staat in het teken van een thema uit het studiemateriaal en biedt je de kans de theorie toe te passen op jezelf en medestudenten onder toeziend oog van onze leraren.

erkende accreditatie

Nadat je geslaagd bent voor je examen mag je jezelf Certified Personal Trainer (EQF Level 4) noemen volgens de EREPS norm. Dit betekent dat je gecertificeerd bent in Nederland en de rest van Europa.

Kwaliteit boven alles

We werken in kleine groepen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit hoog blijft en er veel ruimte is voor individuele aandacht. Je leert niet alleen van onze opleiders, maar ook van je medestudenten. We moedigen deelnemers aan elkaar te voorzien van feedback, zodat het leerproces wordt versterkt.

Online én offline

Door middel van de online leeromgeving op deze website blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je ontvangt altijd 3 weken voor een praktijkdag de benodigde theorie, om je zo optimaal voor te bereiden. Tijdens de praktijksessies breng je deze theorie in de praktijk.

Méér dan alleen training

Je krijgt binnen de MILO Personal Trainer cursus veel meer dan alleen les in training geven. Je krijgt ook les in coaching, programmering, voeding & lifestyle en meer. Lees hieronder meer over de 6 modules.

Schrijf je in voor de wachtlijst voor
de opleiding in September 2023

Deelnemers vertellen

Top opleiding om je coaching naar hoger niveau te tillen

De opleiding is een aanrader voor de personal trainer (to-be) om zowel je theoretische basis te vergroten als je praktische vaardigheden te verbeteren. Elke drie weken krijg je via de online leeromgeving een stuk theorie - een bak aan informatie (die je na de opleiding nog steeds kan raadplegen). De recap en toepassing van deze informatie vinden plaats tijdens de praktijklessen onder begeleiding van zeer deskundige mentoren. Elke praktijkles vond ik een feestje - vol met nieuwe kennis, andere inzichten en tips om gelijk toe te passen als trainer. De kracht van deze opleiding is dan ook de theoretische basis met de praktische insteek door de diverse, bruikbare tools en handvatten om je coaching naar een hoger niveau te tillen.
  - Rotterdam - april 2, 2023

  Erg leuke cursus

  Leuke leeromgeving en duidelijk en logische opbouw van de lessen. Je wordt tijdens de cursus erg goed begeleid. En als je vragen hebt hebben ze altijd antwoord voor je. Praktijk lessen zijn leuk en leerzaam.
   - Macharen - maart 25, 2023

   Een geweldige, uitdagende opleiding voor iedereen die zijn/haar niveau als trainer wil verhogen!

   Super tevreden over deze opleiding. Ik ben heel blij dat ik het heb gedaan! EINDELIJK kreeg ik de theoretische kennis waar ik al jaren naar op zoek was! Praktijkervaring als trainer had ik nog helemaal niet. Ik merkte wel duidelijk verschil tussen de medestudenten die dat wel hadden of die in het praktijk gedeelte van nature echt een ster zijn (qua coaching en entertainer als PT’er) Echter, er wordt een fijne veilige (maar uitdagende) omgeving gecreëerd door de mentoren zodat je jezelf enorm kunt ontwikkelen, ongeacht van van de hoeveelheid ervaring die je al vooraf had. Het is jouw eigen leerproces en persoonlijke + professionele ontwikkeling. De mentoren zijn écht heel goed en ik ben super blij dat ik van hen stukjes van het vak heb mogen leren!
    - Amstelveen - maart 23, 2023

    Veel geleerd in theorie en praktijk

    De opleiding combineert een enorme theoretische kennis met de praktische lessen iedere drie weken. Door de wol geverfde trainers staan je bij in je leerproces. Of je al werkt als trainer, of die ambitie hebt maakt niet uit. Het kan dus de start van een carrière zijn of een aanvulling. Ik heb beter leren kijken naar bewegen, trainings principes en anatomie. Het was voor mij de start als trainer, maar heb nu wel de basis waar ik naar terug kan blijven gaan.
     - Hooglanderveen - maart 20, 2023

     Complete, uitdagende opleiding met enthousiaste en deskundige mentoren!

     De afgelopen 30 weken heb ik veel geleerd in een leuke, betrokken groep van gelijkgestemden. De mentoren zijn deskundig en enthousiast. De theorie en praktijklessen vullen elkaar goed aan. Al met al een hele positieve, leerzame ervaring!
      - Nijmegen - maart 20, 2023

      Alle kennis weer mooi in structuur, compleet en alles wat ik nodig had!

      Ik had zelf al wat kennis, maar dan doe je zo’n opleiding en zie je toch weer hoeveel je nog kan leren en wat ik hier vooral extra top vond was de praktische aanpak van de opleiding! Informatie opnemen is één ding, het kunnen overbrengen is de echte kunst. En precies dat leer je hier bij Milo als nergens anders! Naast het feit dat ik meer geleerd heb, ben ik ook achter dingen gekomen over mezelf. Heb echt nog meer plezier en leergierigheid dan ooit door de leuke aanpak van de trainers en het opkijken naar hun vaardigheden wat me enorm inspireerde! 11/10 en elk persoon die misschien denkt aan trainer worden of nog meer uit zichzelf wilt halen moet deze opleiding doen. Je leert ook veel toffe mensen kennen die hetzelfde willen als jij en dat is ook een mooie toegevoegde waarde, je houd er meer aan over dan een certificaat.
       - Ridderkerk - maart 20, 2023

       Ongelooflijk leerzaam!

       Ik heb zoveel geleerd wat ik van te voren nooit dacht te kunnen weten. Allemaal bij Milo willen ze je heel graag hebben en zijn ze ook geduldig genoeg om iedereen op zijn of haar eigen niveau te begeleiden. Ik was persoonlijk heel zenuwachtig voor het examen. Van te voren lieten ze ook weten dat als je te zenuwachtig was en daarom niet meteen op een antwoord kon komen, gewoon aangeven en dan komen we er op terug. Vond ik persoonlijk super fijn. Al met al een hele leerzame, leuke maar ook uitdagende cursus!
        - Veldhoven - maart 18, 2023

        Nooit gedacht

        Toen ik voor het eerst hoorde van Milo dacht ik, dit kan ik toch nooit dit is verlate ingewikkeld. Dit had ik tot ongeveer de 3e les. Hier begon in door te hebben dat het samen met de mentoren wel goed zou komen. Ze zijn er voor je niet tegen je. Ik heb zo nu en dan ook echt wel iets moeten laten zeker tegen de tijd dat ik examen deed. Maar ben blij dat ik deze opleiding gedaan en gehaald heb. Kleine tip of iets wat ik misschien fijner had gevonden. Iets compacter het was heel veel om te lezen. En soms werden er ook 3 voorbeelden gebruikt. Bij 1 voorbeeld zou je genoeg hebben. Of meer beeldmateriaal
         - Veldhoven - maart 17, 2023

         Een vloed en eb aan kennis

         Afgelopen september gestart met Milo, na het afronden van mijn studie sport en bewegen. Deze kennis + de bijkomende en de coachingcues die ik bij mij heb meegekregen hebben tools in mijn rugzak aangevuld. Het was de afgelopen weken vaak een zegen en een vloek, maar als je echt het van wilt leren dan is Milo een mooie opstap of aanvulling om een Personal Trainer te worden of te verbeteren in je vak. Genoten!
          - Hoorn - maart 14, 2023

          Veel geleerd van deskundige mensen

          De deskundigheid die de mentoren overbrachten hebben mij veel kennis gegeven, daarnaast had ik een super leuke klas waarin iedereen elkaar hielp en steunde. Met plezier heb ik deze opleiding doorstaan.
           - Groningen - maart 14, 2023

           Zeer professionele opleiding met leuke docenten

           Afgelopen vrijdag heb ik Milo afgerond en mijn ervaring is zeer positief geweest! Leuke en professionele docenten, actieve lessen waar je veel van leert en veel kennis van opdoet! (Ga de lessen en de mensen missen) Al met al een aanrader!
            - Voorhout - maart 13, 2023

            Super goed! Hele leuke mentoren en goede begeleiding

            Ik had toen ik met Milo begon weinig ervaring in personal training. Maar dit werd steeds uitgebreider naarmate de opleiding volgde.
             - Kortenhoef - maart 13, 2023

             Knowledge, experience and challenge in 30 intense weeks

             First of all, I am writing this in English to also encourage non-native Dutch speakers to consider MILO, as it is totally worth it. The course is excellent, building up progressively over 30 weeks from the basics to a holistic approach, from the main concepts being taught up to independently writing programs and coaching people. The mentors are real professionals and will educate and challenge you, but you also need to put in the work. There is a lot of material (text, video, practical) to go through and you need to invest time, but it also works best if you find a place where to practice coaching and looking at how people move. Also, the exam is far from one that you can just breeze through. You will need to prove that in 30 weeks you are able to guide people, justify your choices and have the knowledge of a professional. I approached this as a non-Dutch speaker with some working skill of the language, and could follow the online material and the practice lessons. It just took me a bit longer to study, as I was processing a bit slower. The mentors accommodated my case, and I was able to coach during the course in English, and take the exam in English. Awesome. The only improvement point for me was that in the most practice lessons we coached what felt like the same exercises (e.g. squats, Romanian deadlifts), and it only got more diverse in the last few chapters. I would have enjoyed to be challenged in coaching more variations in the same movement patters, thereby taking the training wheels off sooner. I feel that I really came out of the course empowered to coach people and groups, and I have a solid base on which to build. A big thank you to the MILO mentors.
              - Amsterdam - december 17, 2022

              Een hele leuke en leerzame cursus waar ik alle kneepjes van het worden van een pter heb mogen leren

              Mijn ervaring met Milo Education is dat ik echt op zoek was naar een opleiding waar ik mezelf kon omvormen naar een personal trainer met een grote vorm van kennis in anatomie, biomechanica, oefening selectie en een goede rol in coaching. Dit heb ik zeker allemaal goed veelvoudig terug zien komen bij Milo. En dit wordt duidelijk wanneer de praktijk en theorie samenkomen. Het enige wat mijn ervaring wellicht nog iets prettiger had kunnen maken was met nog iets meer praktijklessen. Maar er stond voorafgaand duidelijk vermeld dat je 10 praktijklessen zou krijgen en in die 10 lessen heb ik alle kennis mogen opdoen. Zeker een aanrader!!!!!
               - Capelle aan den IJssel - november 16, 2022

               Heel veel mogen leren!

               Ik heb de Milo als een hele leerzame opleiding ervaren. Vanaf de eerste praktijkles ga je heel bewust kijken naar bewegingen, hoe je deze graag zou willen zien en welke interventies er mogelijk zijn. Ik heb hier ook veel aan gehad bij mijn eigen manier van bewegen. Zorg wel dat je voldoende tijd vrijmaakt om te investeren in deze opleiding, de lesstof is namelijk veel en zeker niet gemakkelijk. Wat mij betreft mocht er elke week wel een praktijkles zijn, want tijdens deze lessen viel voor mij steeds het kwartje waardoor ik de theorie begreep. Iedere mentor weet goed waar hij/zij het over heeft en deelt deze informatie met een hoop passie voor het vak. Ik ben heel blij dat ik voor de Milo gekozen heb.
                - Rotterdam - november 16, 2022

                Alles dat je wilt leren als personal trainer, maar ook nog zoveel meer!

                Waar ik aan de start van de opleiding dacht enkel te gaan leren over functionele anatomie, beweegpatronen en hoe dit over te brengen op anderen, heb ik naast dit alles nog zoveel meer geleerd. De mentoren zijn een stel vakidioten die je met open armen en hun enthousiasme meenemen in het proces om een kwalitatief goede personal trainer te worden maar ook te groeien als mens op zich. Ze hebben oog voor jou als individu, wat je beginpunt is en waar je naar toe wilt. Zij weten een omgeving te creëren waarin jij deze ontwikkeling volledig aan kan gaan en kan groeien tot jouw potentie. De combinatie van de zelfstudie aan de hand van de digitale omgeving samen met de praktijkdagen waar je alles tot leven brengt zorgt voor verbondenheid en toewijding waarmee ze onwijs veel waarde weten te creëren.
                 - Tilburg - november 8, 2022

                 Met deze kennis op zak heb ik nu écht het vertrouwen om mijzelf als goede trainer te zien

                 Met een fitvak A op zak en al een aantal jaar ervaring met coachen dacht ik al een redelijke basis op zak te hebben. Toch voelde ik mij altijd een beetje onzeker over mijn kennis op gebied van krachttraining. Door mijzelf volledig open te stellen voor de opleiding van Milo ben ik maand voor maand gaan groeien. Zowel in kennis als in vertrouwen. De opleiding vergde veel tijd en focus maar is het dubbel en dwars waard! De praktijkdagen waren natuurlijk het allerleukst en meest leerzaam. Geen vraag was voor de instructeurs te gek en ik kreeg door deze dagen altijd weer nieuwe energie en motivatie. Er wordt niet alleen gefocust op kennis maar er gaat ook veel aandacht naar coaching. Ik heb altijd gevoeld dat deze opleiding is opgezet vanuit passie! Echt een aanvulling voor iedere trainer!
                  - Rotterdam - november 6, 2022

                  Geweldige opleiding gegeven door vakidioten

                  De opleiding was voor mij veel nieuwe informatie. Ik heb erg genoten van de opleiding. Het is een goede mix van online lesstof en praktijkdagen. De Milo leraren zijn allemaal erg gemotiveerd en ervaren in het vakgebied. Ik zou deze opleiding zeker aanbevelen als je gecertificeerd personal trainer wil worden!
                   - Rotterdam - november 6, 2022

                   Genoeg theorie aanbod die je direct ook in praktijk kan toepassen in de praktijklessen!

                   Het fijne aan deze opleiding is het feit dat je kan beginnen op verschillende niveaus. Er zijn ervaren PT coaches die aan de opleiding beginnen, maar ook mensen die slechts een korte periode pas bezig zijn in de fitness industrie. Hoeveel je uit de studie haalt ligt dan ook vooral aan je eigen bereidheid. De opleiding biedt je in ieder geval genoeg fundamentals, tools en theorie aan om te starten als succesvolle personal trainer. Zelf heb ik een geweldige ervaring gehad met de klasgenoten en top coaches!
                    - Rotterdam - november 5, 2022

                    Zo ontzettend veel geleerd. Zo'n waardevolle opleiding!

                    In de 30 weken heb ik zo ontzettend veel geleerd. Over het lichaam, het vak en mezelf. Met ruim 2 jaar sportervaring en veel zelf inlezen dacht ik dat ik wel aardig wat wist, maar bij de opleiding kwam ik erachter dat ik echt pas aan het begin stond. Het geeft echt de verdiepingsslag in het lichaam en leert je hoe te bewegen en waarom. Het is niet alleen een opleiding waar je veel over het vak leert, maar ook over jezelf. Je wordt regelmatig uit je comfort zone getrokken en spiegels worden voor gehouden. Onwennig op het begin, maar uiteindelijk zo waardevol. De mentoren weten (natuurlijk) ontzettend veel en brengen dat over op de groep. Tijdens de praktijkdagen kan je voor al je vragen bij hen terecht wat super fijn is. Het zijn écht een stel vakidioten. Wel een kleine tip van mijn kant: besteed genoeg aandacht aan de lesstof. Maak er tijd voor in je planning en neem het serieus. Het is veel leren en voorbereiden naar de praktijkdagen toe en als je er niet voldoende aan doet gaat dat tegenwerken. Ik ben blij dat ik voor deze opleiding gekozen heb! (en dat ik hem gehaald heb natuurlijk)
                     - Rotterdam - november 5, 2022
                     204 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

                     Wat kan ik verwachten?

                     Wat ga ik leren en is de opleiding iets voor mij?

                     Hoe ziet de opleiding er precies uit?

                     livestream

                     We starten de opleiding met een online event met als doel jouw kennis en vaardigheden meegeven om het maximale uit de opleiding te halen. We gaan het volgende met jullie doornemen: waar komt Milo vandaan en wat is de essentie van de opleiding. Wat is leren en welke strategieën ga jij inzetten zodat je daadwerkelijk kennis gaat vertalen naar de praktijk. En hoe creëer je een omgeving waarin jij precies op de juiste manier wordt uitgedaagd zonder dat je het overzicht verliest. Na elke blok is er ruimte voor vragen aan het einde van de online kickoff is er een Q and A zodat je alle vragen die niet passen bij de onderwerpen daar kan stellen.

                     9 weken

                     Meso 1 start met een fundament van eigen vaardigheid, functionele anatomie en we starten hier met het ontwikkelen van je oog voor bewegen. Na deze mesocyclus heb je zo’n 30 oefeningen behandeld, begrijp je de verschillende bewegingsvlakken, heb je hard gewerkt aan je eigen vaardigheid, snap je wat kinetische energie is en waarom dit essentieel is in je werk als trainer.

                     3 praktijklessen

                     We behandelen een heleboel oefeningen waarbij we focussen op de transitie van het denken in oefeningen naar het denken in bewegingen. We werken aan de eigen vaardigheid, je gaat elkaar coachen en we behandelen hoe je progressie- en regressievormen interpreteert en toepast. Na deze 3 praktijklessen heb je een goed beeld van de functionele anatomie, heb je voor elke beweegrichting een aantal oefeningen op zak en snap je hoe je effectief coacht.

                     6 weken

                     2 praktijklesSEN

                     Tijdens les 4 gaan we online aan de slag met de fysiologische principes en wetmatigheden die je helpen om keuzes te maken in het uitschrijven van een training. Je leert hoe ons lichaam energie aanmaakt en gebruikt. In de praktijkles kom je voor de groep te staan en ga je de verschillende energiesystemen in de praktijk ervaren!

                     Tijdens les 5 bouwen we voort op les 4 en gaan we dieper in op wat een les kwalitatief goed maakt. Je leert een doelstelling bepalen, en vervolgens een les uit te schrijven die ervoor zorgt dat jij als coach alle ruimte hebt om impact te maken op je cliënten. Je leert wat didactiek is, hoe je een les organiseert en je gaat aan de slag met casussen. Die casussen zijn de basis voor de praktijkles waar je veel zult gaan coachen. Het doel is om veel feedback te ontvangen van de mentoren en je medestudenten, zodat je precies weet waar je staat in je ontwikkeling als trainer en coach. Perfect zo halverwege de opleiding!

                     Online

                     We leren je wat de rol is van de verschillende macronutriënten door gebruik te maken van wetenschappelijk onderzoek. Je leert wat het psycho-social model is en op welke manier het effect heeft op de doelstelling van je cliënt.

                     Mini-examen

                     Je doet in onze online leeromgeving een multiple-choice test waarmee we willen toetsen of je de stof hebt begrepen.

                     3 weken

                     Je leert welke bewegingen elke cliënt moet beheersen, van beginnende sporter tot atleet. Hiervoor ga je kennis tot je nemen over bewegingsuitslag, bewegingstekorten en actieve en passieve structuren in het lichaam.

                     1 praktijkles

                     We hebben een complete personal training sessie voorbereid die we gaan doornemen. We focussen ons daarbij op de reden dat we voor oefeningen kiezen. Je leert hier ook hoe je oefeningen manipuleert voor cliënten met specifieke doelen. Dit allemaal door te ervaren en te coachen.

                     6 weken

                     Wat is kracht en wat is spiergroei? En welke parameters zijn er om deze te maximaliseren. We gaan dieper in op periodisering en de begrippen die daarbij horen.

                     2 praktijklessen

                     Praktijkles 1 gaat over het maximaliseren van hypertrofie. We behandelen aan de hand van een training verschillende vormen van het toedienen van trainingsprikkels. We laten je ook verschillende oefeningen ervaren om spiergroepen te isoleren. 
Praktijkles 2 staat in het teken van het trainen voor het maximaliseren van kracht. We brengen de kennis vanuit de theorie in de praktijk door een training waarbij we opbouwen naar een 3-5 RM op de grote lifts.

                     3 weken

                     In deze meso brengen we alle lessen bij elkaar en leer je meer over het opzetten van een onderneming als personal trainer. Hier stomen we je klaar om aan de slag te gaan als personal trainer in de ‘echte’ wereld.

                     1 praktijkles

                     In de praktijk brengen we alles bij elkaar door een complete trainingsweek door te nemen van een cliënt. Naast ruimte voor vragen en discussie gaan we een aantal onderdelen van deze trainingsweek met je uitvoeren. Hierin heb je zowel de rol als cliënt als de rol van coach.

                     voor EREPS accreditatie Level 4 ‘Personal Trainer’

                     Je krijgt van ons een casus. Deze casus is een PT cliënt waarbij net een intake is afgenomen. Aan jou de taak om een trainingsweek uit te schrijven.

                     Die neem je mee naar je examen. Drie onderdelen waarbij je wordt bevraagd op de keuze in je voorbereiding, je didactische vaardigheden en je kennis van bewegingen, oefeningen en functionele anatomie.

                     Ons doel is om tijdens de examens je werk als personal trainer zoveel mogelijk te simuleren waarbij het je taak is om de context te begrijpen, kritisch te kunnen redeneren, keuzes te maken en vervolgens helder te communiceren.

                     Schrijf je nu in en word
                     MILO Personal Trainer

                     Europees erkende
                     Certificering

                     Het European Register of Exercise Professionals (EREPS), gelanceerd in 2007, is een onafhankelijk register van instructeurs, trainers en leraren die werkzaam zijn in de Europese gezondheids-, fitness- en fysieke activiteitssector.

                     EREPS erkent de kwalificaties en vaardigheden van sportprofessionals en is een belangrijke garantie voor het publiek en werkgevers dat hun instructeur of werknemer de juiste kwalificaties heeft om hun rol veilig en effectief uit te voeren.

                     Bron: European Register of Exercise Professionals

                     Wouter Middelbos
                     CEO

                     about us

                     Dit zijn wij. Een groep vakidioten. Een aantal zeer ervaren trainers en coaches die klaar staan om hun expertise met jou te delen. MILO is begonnen als gesprek tussen trainers die op zoek waren naar antwoorden over hun vak. Trainers die de drang hadden om beter te begrijpen waarom en hoe. Beter willen worden. Daar kwamen we tot de ontdekking dat vakmanschap een combinatie is van kennis en ervaring. Dat is nog steeds de basis voor alles wat wij doen. Wij zijn er voor je.

                     Praktische informatie

                     De opleiding

                     STAP-budget

                     Onze opleiding volgen is nu ook mogelijk met een subsidie van €1000,- dmv het STAP-budget. Meer informatie vind je hier.

                     Locatie

                     Vondelgym Oost, Amsterdam
                     of
                     Vondelgym Rotterdam

                     Startdatum

                     Start in September in Amsterdam en Rotterdam

                     Wanneer je op vrijdag start maak je deel uit van de 'vrijdaggroep' en zijn alle praktijkdagen op vrijdag. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de zondaggroep.

                     Ook bepaalt de groep waar je voor inschrijft de lestijden, we geven lessen om 13:00 en om 16:30.

                     Praktijkdagen

                     vrijdag of zondag
                     13:00 - 16:00
                     of
                     16:30 - 19:30

                     Online kick off: 18–08-2023 18:00 – 19:30

                     Les 1: 1-9-2023 of 3-9-2023

                     Les 2: 22-9-2023 of 24-9-2023

                     Les 3: 13-10-2023 of 15-10-2023

                     Les 4: 3-11-2023 of 5-11-2023

                     Les 5: 24-11-2023 of 26-11-2023

                     Les 6: 8-12-2023 of 10-12-2022

                     Les 7: 5-1-2024 of 7-1-2024

                     Les 8: 26-1-2024 of 28-1-2024

                     Les 9: 16-2-2024 of 18-2-2024

                     Les 10: 8-3-2024 of 10-3-2024

                     Online kick off: 18–08-2023 18:00 – 19:30

                     Les 1: 8-9-2023 of 10-9-2023

                     Les 2: 29-9-2023 of 1-10-2023

                     Les 3: 20-10-2023 of 22-10-2023

                     Les 4: 10-11-2023 of 12-11-2023

                     Les 5: 1-12-2023 of 3-12-2023

                     Les 6: 15-12-2023 of 17-12-2022

                     Les 7: 12-1-2024 of 14-1-2024

                     Les 8: 2-2-2024 of 4-2-2024

                     Les 9: 23-2-2024 of 25-2-2024

                     Les 10: 15-3-2024 of 17-3-2024

                     Online kick off: 18–08-2023 18:00 – 19:30

                     Les 1: 15-9-2023

                     Les 2: 6-10-2023

                     Les 3: 27-10-2023

                     Les 4: 17-11-2023

                     Les 5: 8-12-2023

                     Les 6: 5-1-2024

                     Les 7: 19-1-2024

                     Les 8: 9-2-2024

                     Les 9: 1-3-2024

                     Les 10: 22-3-2024

                     Prijs

                     *alle bedragen zijn inclusief 21% BTW