Wouter Middelbos
Oprichter MILO

Over ons

Dit zijn wij. Een groep vakidioten. Een aantal zeer ervaren trainers en coaches die klaar staan om hun expertise met jou te delen. MILO is begonnen als gesprek tussen trainers die op zoek waren naar antwoorden over hun vak. Trainers die de drang hadden om beter te begrijpen waarom en hoe. Beter willen worden. Daar kwamen we tot de ontdekking dat vakmanschap een combinatie is van kennis en ervaring. Dat is nog steeds de basis voor alles wat wij doen. Wij zijn er voor je.

Team Knowledge

‘Learn as much as you can, create awesome content and teach as much as possible’

Wouter Middelbos

Oprichter | Teacher

Hij ging naar het CIOS in Heerenveen en studeerde sportmanagement aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Lesgeven begon al op zijn 16de bij zijn eerste liefde judo.
Op zijn 21ste gaf hij S en C trainingen bij FC Groningen en verschillende topsportprogramma’s in het Noord-Nederland.

Op zijn 24ste vertrok hij naar Amsterdam om een internship te doen bij Evolve, later Ultimate Performance. In 2015 werd hij door Arie Boomsma gevraagd om als personal trainer te gaan werken bij de Vondelgym, waar hij nu verantwoordelijk is voor de educatie van de trainers.

Dat is waar MILO is ontstaan en waar hij nu nog steeds werkt als personal trainer gespecialiseerd in prehab/rehab en performance training. Dit doet hij in samenwerking met Physiolab.

Ben Rooth

Intern

Yoeri Pegel

Teacher

Nurdin Pattipilohy

Nutrition Teacher

Team Business

‘Structure and automate our operations as much a possible’

Timo de Goede

Operations

Begon ooit als fanatiek atleet met krachttraining en is er nooit echt mee opgehouden. Ook tijdens zijn studie Sport, Management & Ondernemen aan de HvA besloot hij de specialisatie fitness te volgen. Via deze opleiding kwam hij uiteindelijk bij Personal Body Plan terecht, waar zijn liefde voor training en het menselijk lichaam werd versterkt.

Met de bagage van de start up Personal Body Plan is hij nu verantwoordelijk voor de operationele en technische zaken bij MILO. Hij bouwt en onderhoudt de website, zorgt voor gestroomlijnde interne processen en vormt een sparringspartner voor Wouter. Dit alles voor een gezamenlijk doel: de kwaliteit van het trainersgilde omhoog krikken.

Alex van der Werf

Marketing & Sales

Alex is online marketing coach. Na drie ondernemingen te hebben opgezet zag hij de rode draad: online markering. Marketing doen vanuit een plek die klopt. Je hart.

Zijn slogan is ook niet voor niks:
“Stop doing your marketing, start being your marketing”.

Nu helpt hij bewuste ondernemingen als MILO hun marketing eigen te maken met een doelgerichte strategie.