Kennis = kracht Podcast

Episode #11 met Gregory Hirschfeld “Coachen gaat niet over antwoorden geven, maar ruimte laten voor je cliënt om zelf antwoorden te vinden”

In deze aflevering ga ik in gesprek met Gregory over voeding. Gregory is Performance Nutritionist en gespecialiseerd in de relatie tussen voeding en prestaties. Hij werkt o.a. voor AFC Ajax en Physiolab.

De stelling van vandaag

‘Geen maximale prestatie zonder een strak voedingsplan’

Er is een aantal momenten waarop we ingaan op de specifieke rol van de macronutriënten, dus als je meer wil weten over de fysiologische rol van voeding is deze podcast interessant.

Wat bij mij vooral bleef hangen is de kwaliteit van Gregory als coach. Hij kan ontzettend goed luisteren en vergeet nooit het menselijke aspect. Het veranderen van iemands voedingspatroon gaat over gewoontes veranderen die direct invloed hebben op hoe iemand leeft. Om daarin succesvol te zijn moet je kunnen meebewegen en heel specifiek voor die persoon aanpassingen aanbieden.

Ik vond het een heel interessant gesprek, ik hoop jullie ook!

Veel plezier,

Wouter

Blijf op de hoogte

Ben je geboeid door deze podcast?
Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in
en blijf zo op de hoogte van onze nieuwste artikelen & podcasts.

Podcasts
Wouter Middelbos

Podcast #58 met Nienke van Overveld

https://media.blubrry.com/kennis_is_kracht/content.blubrry.com/kennis_is_kracht/220526_K_K.mp3 Subscribe: Apple Podcasts | Google Podcasts | Spotify | RSS Vandaag heb ik een bijzondere gast in de podcast.Een gast die kort in Nederland

Lees meer »

contact ons

Op werkdagen doen wij ons best om binnen 24 uur op jouw mail te reageren.

Blijf leren met de kennis = kracht mail

Vul je gegevens in en ontvang maandelijks de Kennis = Kracht Mail van MILO Performance and Education.