Kennis = kracht Podcast

Episode #11 met Gregory Hirschfeld “Coachen gaat niet over antwoorden geven, maar ruimte laten voor je cliënt om zelf antwoorden te vinden”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

In deze aflevering ga ik in gesprek met Gregory over voeding. Gregory is Performance Nutritionist en gespecialiseerd in de relatie tussen voeding en prestaties. Hij werkt o.a. voor AFC Ajax en Physiolab.

De stelling van vandaag

‘Geen maximale prestatie zonder een strak voedingsplan’

Er is een aantal momenten waarop we ingaan op de specifieke rol van de macronutriënten, dus als je meer wil weten over de fysiologische rol van voeding is deze podcast interessant.

Wat bij mij vooral bleef hangen is de kwaliteit van Gregory als coach. Hij kan ontzettend goed luisteren en vergeet nooit het menselijke aspect. Het veranderen van iemands voedingspatroon gaat over gewoontes veranderen die direct invloed hebben op hoe iemand leeft. Om daarin succesvol te zijn moet je kunnen meebewegen en heel specifiek voor die persoon aanpassingen aanbieden.

Ik vond het een heel interessant gesprek, ik hoop jullie ook!

Veel plezier,

Wouter

Blijf op de hoogte

Ben je geboeid door deze podcast?
Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in
en blijf zo op de hoogte van onze nieuwste artikelen & podcasts.

Artikelen
Yoeri Pegel

NIKS MOET!

Goede aandachtstrekker, toch? De reden waarom ik hierover begin te schrijven is omdat ik tijdens een van onze MILO APT (Advanced Personal Trainer) lessen een

Read More »

Blijf leren met de kennis = kracht mail

Vul je gegevens in en ontvang maandelijks de Kennis = Kracht Mail van MILO Performance and Education.