Kennis = kracht Podcast

Episode #42 met succesvol businesscoach Tibor over geld, energie en geluk

Tibor is zeer uitgesproken en succesvol businesscoach en met zijn onderneming Tibor.nl verkoopt hij groeiprogramma’s aan MKB’ers en ZZP’ers. Zijn werkwijze is gebaseerd op de principes van special forces, strategieën van start-ups en de wijsheid van het stoïcisme. Die laatste zin komt direct van zijn website en daaronder staat: Cash op je bank, rust in je kop en zin in je dag. Vooral die laatste 3 punten komen veel terug in ons gesprek. De stelling is: ‘Je doet jezelf tekort als geld verdienen je doel is.’.

Ik spreek veel met jullie, trainers en coaches, zowel online als offline kom ik ruwweg twee groepen tegen. De eerste groep is startende en vindt het moeilijk om geld te verdienen. Ze weten niet zo goed waar ze moeten starten en ze zijn op zoek naar een stappenplan waardoor duidelijk wordt welke acties ze moeten ondernemen om van training geven hun werk te maken. De tweede groep is verder. Ze hebben klanten, soms mag het wat meer, maar ze zijn vooral op zoek naar een manier om niet alleen maar te hoeven werken volgens het uurtje factuurtje. Ze willen een andere vorm van inkomen naast het geven van trainingen. Beide groepen vinden veel antwoorden in deze podcast.

We hebben het in het algemeen over geld. Wat is geld en op wat voor manier zou je je moeten verhouden tot geld. Maar het gesprek overstijgt geld als middel en we hebben het veel over energie en geluk.

Want of je nu in een van die twee groepen valt of niet je zult je moeten afvragen op welke manier jij je verhoudt tot geld. Hoe belangrijk is het voor je? Wat wil je ermee doen? Hoe kom je eraan? En wat heb je ervoor over. Maar ook wat breng je in? Wat is je meesterschap en hoe werk je daaraan.

Al deze vragen worden beantwoord door Tibor. In deze podcast vind je antwoorden en veel stof dat nadenken.

Ik wens je veel plezier.

Wouter Middelbos
Milo Performance and Education 

Meer van over Tibor?
Website: www.tibor.nl
instagram: @tibor.nl
De grote samenvatting van alles: YouTube

Blijf op de hoogte

Ben je geboeid door deze podcast?
Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in
en blijf zo op de hoogte van onze nieuwste artikelen & podcasts.

Podcasts
Wouter Middelbos

Podcast #58 met Nienke van Overveld

https://media.blubrry.com/kennis_is_kracht/content.blubrry.com/kennis_is_kracht/220526_K_K.mp3 Subscribe: Apple Podcasts | Google Podcasts | Spotify | RSS Vandaag heb ik een bijzondere gast in de podcast.Een gast die kort in Nederland

Lees meer »

contact ons

Op werkdagen doen wij ons best om binnen 24 uur op jouw mail te reageren.

Blijf leren met de kennis = kracht mail

Vul je gegevens in en ontvang maandelijks de Kennis = Kracht Mail van MILO Performance and Education.