Kennis = kracht Podcast

Podcast #56 met Richard Deleth van Oersterk over ‘gezondheid is zoveel meer dan overleven’

Het is zijn missie om in 2022 1 miljoen mensen oersterk te maken. En hij is hard op weg dit doel te bereiken. Dit doet hij samen met zijn team van coaches, zijn opleidingen en supplementenlijn. Hij heeft een eigen podcast en is groot op de verschillende sociale kanalen.

Richard is ontzettend bevlogen over het onderwerp gezondheid. Hij stapte als arts uit HET ‘systeem’ , zoals hij dat zegt, en richtte zijn eigen onderneming op om te werken vanuit een holistische kijk op gezondheid.

De reden dat ik hem heb uitgenodigd is; dat ik een sterk geloof heb dat we als mens en maatschappij zoveel meer uit het leven kunnen halen door proactief te leven en meer te luisteren naar ons hart en ziel.

In de podcast voel ik hem aan de tand over zijn overtuiging dat we meer moeten leven als ‘oermens’. Een argument dat vaker wordt gegeven waarvan ik niet overtuigd ben.  Precies dit gesprek is de reden dat een podcast interessant is, omdat richard nu de tijd krijgt om de verbanden uit te leggen en zijn visie van de juiste context te voorzien.

Als jij het maximale uit je leven wil halen of mensen wil aansporen dit te doen. Dan is dit een podcast voor jou.

Veel plezier,

Wouter

Meer Richard? https://www.instagram.com/richarddeleth/ 

Meer over oersterk? https://oersterk.nu/ 

Blijf op de hoogte

Ben je geboeid door deze podcast?
Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in
en blijf zo op de hoogte van onze nieuwste artikelen & podcasts.

Podcasts
Wouter Middelbos

Podcast #58 met Nienke van Overveld

https://media.blubrry.com/kennis_is_kracht/content.blubrry.com/kennis_is_kracht/220526_K_K.mp3 Subscribe: Apple Podcasts | Google Podcasts | Spotify | RSS Vandaag heb ik een bijzondere gast in de podcast.Een gast die kort in Nederland

Lees meer »

contact ons

Op werkdagen doen wij ons best om binnen 24 uur op jouw mail te reageren.

Blijf leren met de kennis = kracht mail

Vul je gegevens in en ontvang maandelijks de Kennis = Kracht Mail van MILO Performance and Education.