Dit zeggen klanten over MILO

9

Kennis leren toe te passen in de praktijk.

De Milo PT opleiding heeft mij een fundamentele (op wetenschap gebaseerde) basis gegeven voor het zijn van een Personal Trainer. Dankzij Milo heb ik deze kennis ook leren toe te passen in de praktijk en heb ik al mijn vragen omtrent trainen en programmeren kunnen afvuren op de mentoren. Een avontuur waar ik uit mijn comfortzone ben gestapt en waar ik ontzettend veel heb geleerd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  - Amsterdam - september 3, 2023
  10

  Top opleiding met vakkundige mentoren!

  Ik kan het iedereen die PT wil worden alleen maar aanraden. Succes!
  Zou je ons aanbevelen? Ja
   - Amsterdam - augustus 6, 2023
   10

   Ik dacht dat ik iets van krachttraining wist, tot ik begon aan de MILO PT opleiding

   Dit was mijn eerste Personal Trainer opleiding, en ik ben zo blij dat ik voor MILO heb gekozen! Het is een hele complete opleiding die je op alle gebieden een goede basis geeft om als Personal Trainer te kunnen starten. Anatomie, trainingsprincipes, programmeren, oefeningen, en last but not least: coachen. Ik dacht dat ik al wel wat wist van krachttraining voor ik begon aan de opleiding, maar hier leerde ik pas écht hoe trainen werkt. Heel prettig om de theorie op je eigen manier en tempo te kunnen bestuderen in de online leeromgeving. De praktijkdagen zijn heel leerzaam en vooral ook leuk! Ik denk dat ik, als beginner in het vak, geen betere opleidingskeuze had kunnen maken. MILO geeft je alle tools, kennis en ervaringen, waarmee je een sterke basis bouwt om zelf aan de slag te kunnen gaan als PT’er. En shoutout naar alle mentoren, die een veilige omgeving wisten te creëren om fouten te maken en te leren. Soms werd je even in het diepe gegooid, maar dat heeft nooit oncomfortabel gevoeld. Absolute aanrader!
   Zou je ons aanbevelen? Ja
    - Egmond aan Zee - augustus 1, 2023
    10

    Geweldig opleiding waar ja in een veilige omgeving alles leert

    Nvt
    Zou je ons aanbevelen? Ja
     - Bunschoten - augustus 1, 2023
     10

     Deskunding en Praktisch! Top opleiding

     De opleiding is goed opgebouwd. Op het einde van de opleiding komt alles samen en valt de puzzel op zijn plek. na 30 weken opleiding kwam ik er pas achter hoeveel ik geleerd had. Prettig is dat er veel herhaald word de gehele opleiding! ook word tijdens de praktijk lessen de theorie van de online leer omgeving behandeld die je de weken daarvoor geleerd heb. ook word je even uit je comfort zone gehaald wat zeer leerzaam is om verder te gaan in dit vak! en het diploma krijg je zeker niet kado dus mijn inziens een zeer goede opleiding zeker i.cm. de leuke en gezellige praktijk lessen! kortom zeer tevreden!!
     Zou je ons aanbevelen? Ja
      - Obdam - juli 29, 2023
      9

      Meer dan alleen trainen in de praktijk!

      Tegenwoordig zijn er zoveel personal trainers. De titel is niet officieel erkend, maar de kennis is, wat mij betreft, noodzakelijk om mensen kwalitatief te kunnen begeleiden. Ik ben dankbaar en trots dat ik onderdeel ben van de Milo familie waar de theorie en praktijk samen komen en er ruimte is voor discussie. Ik kan nu de "waarom" vragen van trainen/bewegen beantwoorden en kwalitstief bog beter begeleiden richting hun doelen. Hier was ik nou precies naar op zoek. Waar wacht jij nog op?
      Zou je ons aanbevelen? Ja
       - Dordrecht - juli 23, 2023
       10

       Super waardevolle opleiding

       Binnen de praktijklessen is er een super fijne sfeer aanwezig en heb je echt de kans om stappen te maken in je leerproces! Fouten maken hoort hierbij en daar kun je alleen maar van leren! De mentoren kijken goed mee en hebben heel veel kennis, dus dat is top!
       Zou je ons aanbevelen? Ja
        - Tilburg - juli 23, 2023
        10

        Uitdagend, compleet en super leerzaam

        Toen ik begon aan de MILO opleiding, had ik wel wat praktijk ervaring met training geven, maar nog weinig theoretische achtergrond. Hierdoor was vrijwel alles nieuw voor mij. Echter, was alles gelijk super duidelijk, alles wordt duidelijk omschreven in de stof en de video’s die erbij zitten, laten het echt leven. Tijdens de praktijkdagen wordt je uitgedaagd in een veilige en gezellige leeromgeving om echt het beste uit jezelf te halen. Na het behalen van de opleiding, sta ik met meer zekerheid training te geven, omdat ik nu echt weet wat ik doe, wil zien bij mijn klanten en hoe ik het optimale uit hun kan halen. Wil je jezelf meer ontwikkelen als PT, met of zonder ervaring? Dan zou ik 100% deze opleiding doen!
        Zou je ons aanbevelen? Ja
         - Rotterdam - juli 23, 2023
         9

         Top opleiding om je coaching naar hoger niveau te tillen

         De opleiding is een aanrader voor de personal trainer (to-be) om zowel je theoretische basis te vergroten als je praktische vaardigheden te verbeteren. Elke drie weken krijg je via de online leeromgeving een stuk theorie - een bak aan informatie (die je na de opleiding nog steeds kan raadplegen). De recap en toepassing van deze informatie vinden plaats tijdens de praktijklessen onder begeleiding van zeer deskundige mentoren. Elke praktijkles vond ik een feestje - vol met nieuwe kennis, andere inzichten en tips om gelijk toe te passen als trainer. De kracht van deze opleiding is dan ook de theoretische basis met de praktische insteek door de diverse, bruikbare tools en handvatten om je coaching naar een hoger niveau te tillen.
         Zou je ons aanbevelen? Ja
          - Rotterdam - april 2, 2023
          10

          Erg leuke cursus

          Leuke leeromgeving en duidelijk en logische opbouw van de lessen. Je wordt tijdens de cursus erg goed begeleid. En als je vragen hebt hebben ze altijd antwoord voor je. Praktijk lessen zijn leuk en leerzaam.
          Zou je ons aanbevelen? Ja
           - Macharen - maart 25, 2023
           9

           Een geweldige, uitdagende opleiding voor iedereen die zijn/haar niveau als trainer wil verhogen!

           Super tevreden over deze opleiding. Ik ben heel blij dat ik het heb gedaan! EINDELIJK kreeg ik de theoretische kennis waar ik al jaren naar op zoek was! Praktijkervaring als trainer had ik nog helemaal niet. Ik merkte wel duidelijk verschil tussen de medestudenten die dat wel hadden of die in het praktijk gedeelte van nature echt een ster zijn (qua coaching en entertainer als PT’er) Echter, er wordt een fijne veilige (maar uitdagende) omgeving gecreëerd door de mentoren zodat je jezelf enorm kunt ontwikkelen, ongeacht van van de hoeveelheid ervaring die je al vooraf had. Het is jouw eigen leerproces en persoonlijke + professionele ontwikkeling. De mentoren zijn écht heel goed en ik ben super blij dat ik van hen stukjes van het vak heb mogen leren!
           Zou je ons aanbevelen? Ja
            - Amstelveen - maart 23, 2023
            9

            Veel geleerd in theorie en praktijk

            De opleiding combineert een enorme theoretische kennis met de praktische lessen iedere drie weken. Door de wol geverfde trainers staan je bij in je leerproces. Of je al werkt als trainer, of die ambitie hebt maakt niet uit. Het kan dus de start van een carrière zijn of een aanvulling. Ik heb beter leren kijken naar bewegen, trainings principes en anatomie. Het was voor mij de start als trainer, maar heb nu wel de basis waar ik naar terug kan blijven gaan.
            Zou je ons aanbevelen? Ja
             - Hooglanderveen - maart 20, 2023
             9

             Complete, uitdagende opleiding met enthousiaste en deskundige mentoren!

             De afgelopen 30 weken heb ik veel geleerd in een leuke, betrokken groep van gelijkgestemden. De mentoren zijn deskundig en enthousiast. De theorie en praktijklessen vullen elkaar goed aan. Al met al een hele positieve, leerzame ervaring!
             Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Nijmegen - maart 20, 2023
              10

              Alle kennis weer mooi in structuur, compleet en alles wat ik nodig had!

              Ik had zelf al wat kennis, maar dan doe je zo’n opleiding en zie je toch weer hoeveel je nog kan leren en wat ik hier vooral extra top vond was de praktische aanpak van de opleiding! Informatie opnemen is één ding, het kunnen overbrengen is de echte kunst. En precies dat leer je hier bij Milo als nergens anders! Naast het feit dat ik meer geleerd heb, ben ik ook achter dingen gekomen over mezelf. Heb echt nog meer plezier en leergierigheid dan ooit door de leuke aanpak van de trainers en het opkijken naar hun vaardigheden wat me enorm inspireerde! 11/10 en elk persoon die misschien denkt aan trainer worden of nog meer uit zichzelf wilt halen moet deze opleiding doen. Je leert ook veel toffe mensen kennen die hetzelfde willen als jij en dat is ook een mooie toegevoegde waarde, je houd er meer aan over dan een certificaat.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
               - Ridderkerk - maart 20, 2023
               10

               Ongelooflijk leerzaam!

               Ik heb zoveel geleerd wat ik van te voren nooit dacht te kunnen weten. Allemaal bij Milo willen ze je heel graag hebben en zijn ze ook geduldig genoeg om iedereen op zijn of haar eigen niveau te begeleiden. Ik was persoonlijk heel zenuwachtig voor het examen. Van te voren lieten ze ook weten dat als je te zenuwachtig was en daarom niet meteen op een antwoord kon komen, gewoon aangeven en dan komen we er op terug. Vond ik persoonlijk super fijn. Al met al een hele leerzame, leuke maar ook uitdagende cursus!
               Zou je ons aanbevelen? Ja
                - Veldhoven - maart 18, 2023
                10

                Nooit gedacht

                Toen ik voor het eerst hoorde van Milo dacht ik, dit kan ik toch nooit dit is verlate ingewikkeld. Dit had ik tot ongeveer de 3e les. Hier begon in door te hebben dat het samen met de mentoren wel goed zou komen. Ze zijn er voor je niet tegen je. Ik heb zo nu en dan ook echt wel iets moeten laten zeker tegen de tijd dat ik examen deed. Maar ben blij dat ik deze opleiding gedaan en gehaald heb. Kleine tip of iets wat ik misschien fijner had gevonden. Iets compacter het was heel veel om te lezen. En soms werden er ook 3 voorbeelden gebruikt. Bij 1 voorbeeld zou je genoeg hebben. Of meer beeldmateriaal
                Zou je ons aanbevelen? Ja
                 - Veldhoven - maart 17, 2023
                 8

                 Een vloed en eb aan kennis

                 Afgelopen september gestart met Milo, na het afronden van mijn studie sport en bewegen. Deze kennis + de bijkomende en de coachingcues die ik bij mij heb meegekregen hebben tools in mijn rugzak aangevuld. Het was de afgelopen weken vaak een zegen en een vloek, maar als je echt het van wilt leren dan is Milo een mooie opstap of aanvulling om een Personal Trainer te worden of te verbeteren in je vak. Genoten!
                 Zou je ons aanbevelen? Ja
                  - Hoorn - maart 14, 2023
                  9

                  Veel geleerd van deskundige mensen

                  De deskundigheid die de mentoren overbrachten hebben mij veel kennis gegeven, daarnaast had ik een super leuke klas waarin iedereen elkaar hielp en steunde. Met plezier heb ik deze opleiding doorstaan.
                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                   - Groningen - maart 14, 2023
                   9

                   Zeer professionele opleiding met leuke docenten

                   Afgelopen vrijdag heb ik Milo afgerond en mijn ervaring is zeer positief geweest! Leuke en professionele docenten, actieve lessen waar je veel van leert en veel kennis van opdoet! (Ga de lessen en de mensen missen) Al met al een aanrader!
                   Zou je ons aanbevelen? Ja
                    - Voorhout - maart 13, 2023
                    9

                    Super goed! Hele leuke mentoren en goede begeleiding

                    Ik had toen ik met Milo begon weinig ervaring in personal training. Maar dit werd steeds uitgebreider naarmate de opleiding volgde.
                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                     - Kortenhoef - maart 13, 2023
                     10

                     Knowledge, experience and challenge in 30 intense weeks

                     First of all, I am writing this in English to also encourage non-native Dutch speakers to consider MILO, as it is totally worth it. The course is excellent, building up progressively over 30 weeks from the basics to a holistic approach, from the main concepts being taught up to independently writing programs and coaching people. The mentors are real professionals and will educate and challenge you, but you also need to put in the work. There is a lot of material (text, video, practical) to go through and you need to invest time, but it also works best if you find a place where to practice coaching and looking at how people move. Also, the exam is far from one that you can just breeze through. You will need to prove that in 30 weeks you are able to guide people, justify your choices and have the knowledge of a professional. I approached this as a non-Dutch speaker with some working skill of the language, and could follow the online material and the practice lessons. It just took me a bit longer to study, as I was processing a bit slower. The mentors accommodated my case, and I was able to coach during the course in English, and take the exam in English. Awesome. The only improvement point for me was that in the most practice lessons we coached what felt like the same exercises (e.g. squats, Romanian deadlifts), and it only got more diverse in the last few chapters. I would have enjoyed to be challenged in coaching more variations in the same movement patters, thereby taking the training wheels off sooner. I feel that I really came out of the course empowered to coach people and groups, and I have a solid base on which to build. A big thank you to the MILO mentors.
                     Zou je ons aanbevelen? Ja
                      - Amsterdam - december 17, 2022
                      8

                      Een hele leuke en leerzame cursus waar ik alle kneepjes van het worden van een pter heb mogen leren

                      Mijn ervaring met Milo Education is dat ik echt op zoek was naar een opleiding waar ik mezelf kon omvormen naar een personal trainer met een grote vorm van kennis in anatomie, biomechanica, oefening selectie en een goede rol in coaching. Dit heb ik zeker allemaal goed veelvoudig terug zien komen bij Milo. En dit wordt duidelijk wanneer de praktijk en theorie samenkomen. Het enige wat mijn ervaring wellicht nog iets prettiger had kunnen maken was met nog iets meer praktijklessen. Maar er stond voorafgaand duidelijk vermeld dat je 10 praktijklessen zou krijgen en in die 10 lessen heb ik alle kennis mogen opdoen. Zeker een aanrader!!!!!
                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                       - Capelle aan den IJssel - november 16, 2022
                       10

                       Heel veel mogen leren!

                       Ik heb de Milo als een hele leerzame opleiding ervaren. Vanaf de eerste praktijkles ga je heel bewust kijken naar bewegingen, hoe je deze graag zou willen zien en welke interventies er mogelijk zijn. Ik heb hier ook veel aan gehad bij mijn eigen manier van bewegen. Zorg wel dat je voldoende tijd vrijmaakt om te investeren in deze opleiding, de lesstof is namelijk veel en zeker niet gemakkelijk. Wat mij betreft mocht er elke week wel een praktijkles zijn, want tijdens deze lessen viel voor mij steeds het kwartje waardoor ik de theorie begreep. Iedere mentor weet goed waar hij/zij het over heeft en deelt deze informatie met een hoop passie voor het vak. Ik ben heel blij dat ik voor de Milo gekozen heb.
                       Zou je ons aanbevelen? Ja
                        - Rotterdam - november 16, 2022
                        10

                        Alles dat je wilt leren als personal trainer, maar ook nog zoveel meer!

                        Waar ik aan de start van de opleiding dacht enkel te gaan leren over functionele anatomie, beweegpatronen en hoe dit over te brengen op anderen, heb ik naast dit alles nog zoveel meer geleerd. De mentoren zijn een stel vakidioten die je met open armen en hun enthousiasme meenemen in het proces om een kwalitatief goede personal trainer te worden maar ook te groeien als mens op zich. Ze hebben oog voor jou als individu, wat je beginpunt is en waar je naar toe wilt. Zij weten een omgeving te creëren waarin jij deze ontwikkeling volledig aan kan gaan en kan groeien tot jouw potentie. De combinatie van de zelfstudie aan de hand van de digitale omgeving samen met de praktijkdagen waar je alles tot leven brengt zorgt voor verbondenheid en toewijding waarmee ze onwijs veel waarde weten te creëren.
                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                         - Tilburg - november 8, 2022
                         10

                         Met deze kennis op zak heb ik nu écht het vertrouwen om mijzelf als goede trainer te zien

                         Met een fitvak A op zak en al een aantal jaar ervaring met coachen dacht ik al een redelijke basis op zak te hebben. Toch voelde ik mij altijd een beetje onzeker over mijn kennis op gebied van krachttraining. Door mijzelf volledig open te stellen voor de opleiding van Milo ben ik maand voor maand gaan groeien. Zowel in kennis als in vertrouwen. De opleiding vergde veel tijd en focus maar is het dubbel en dwars waard! De praktijkdagen waren natuurlijk het allerleukst en meest leerzaam. Geen vraag was voor de instructeurs te gek en ik kreeg door deze dagen altijd weer nieuwe energie en motivatie. Er wordt niet alleen gefocust op kennis maar er gaat ook veel aandacht naar coaching. Ik heb altijd gevoeld dat deze opleiding is opgezet vanuit passie! Echt een aanvulling voor iedere trainer!
                         Zou je ons aanbevelen? Ja
                          - Rotterdam - november 6, 2022
                          10

                          Geweldige opleiding gegeven door vakidioten

                          De opleiding was voor mij veel nieuwe informatie. Ik heb erg genoten van de opleiding. Het is een goede mix van online lesstof en praktijkdagen. De Milo leraren zijn allemaal erg gemotiveerd en ervaren in het vakgebied. Ik zou deze opleiding zeker aanbevelen als je gecertificeerd personal trainer wil worden!
                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                           - Rotterdam - november 6, 2022
                           9

                           Genoeg theorie aanbod die je direct ook in praktijk kan toepassen in de praktijklessen!

                           Het fijne aan deze opleiding is het feit dat je kan beginnen op verschillende niveaus. Er zijn ervaren PT coaches die aan de opleiding beginnen, maar ook mensen die slechts een korte periode pas bezig zijn in de fitness industrie. Hoeveel je uit de studie haalt ligt dan ook vooral aan je eigen bereidheid. De opleiding biedt je in ieder geval genoeg fundamentals, tools en theorie aan om te starten als succesvolle personal trainer. Zelf heb ik een geweldige ervaring gehad met de klasgenoten en top coaches!
                           Zou je ons aanbevelen? Ja
                            - Rotterdam - november 5, 2022
                            10

                            Zo ontzettend veel geleerd. Zo'n waardevolle opleiding!

                            In de 30 weken heb ik zo ontzettend veel geleerd. Over het lichaam, het vak en mezelf. Met ruim 2 jaar sportervaring en veel zelf inlezen dacht ik dat ik wel aardig wat wist, maar bij de opleiding kwam ik erachter dat ik echt pas aan het begin stond. Het geeft echt de verdiepingsslag in het lichaam en leert je hoe te bewegen en waarom. Het is niet alleen een opleiding waar je veel over het vak leert, maar ook over jezelf. Je wordt regelmatig uit je comfort zone getrokken en spiegels worden voor gehouden. Onwennig op het begin, maar uiteindelijk zo waardevol. De mentoren weten (natuurlijk) ontzettend veel en brengen dat over op de groep. Tijdens de praktijkdagen kan je voor al je vragen bij hen terecht wat super fijn is. Het zijn écht een stel vakidioten. Wel een kleine tip van mijn kant: besteed genoeg aandacht aan de lesstof. Maak er tijd voor in je planning en neem het serieus. Het is veel leren en voorbereiden naar de praktijkdagen toe en als je er niet voldoende aan doet gaat dat tegenwerken. Ik ben blij dat ik voor deze opleiding gekozen heb! (en dat ik hem gehaald heb natuurlijk)
                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                             - Rotterdam - november 5, 2022
                             10

                             Op een paar mental breakdowns na geweldig.

                             Begin dit jaar dacht ik, ah dat doe ik wel even. Naast mijn fulltime baan in de zorg en nog net nieuw in het trainers wereld begon ik aan mijn Milo avontuur. 30 weken lang wordt je uit je comfort zone gehaald en uitgedaagd. Tijdens de opleiding leer je zo veel, lesstof is pittig, maar aan het einde van de rit vallen alle puzzelstukjes in elkaar. De mentoren verstaan hun vak, zijn enthousiast en weten dat op de leerlingen over te brengen. Prachtige ervaring!! Milo bedankt.
                             Zou je ons aanbevelen? Ja
                              - Rotterdam - november 4, 2022
                              10

                              Keihard leren buiten je comfortzone

                              Denk je al veel te weten over bewegen? Think again. De Milo mentoren weten precies de vinger op de zere plek te leggen, waardoor je hier en daar echt wel buiten je comfortzone moet gaan. Maar dan op de beste manier! Eerst keihard studeren aan de zeeën van gestructureerde informatie waarvan je voorzien wordt en daarna in de praktijk aan de slag met wat je in de voorafgaande weken geleerd hebt. Een perfecte balans. Ik voel me als PT nu een stuk zelfverzekerder in mijn doel om cliënten te helpen hun doelen te bereiken dankzij de rugzak aan kennis die ik heb meegekregen.
                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                               - Veghel - augustus 23, 2022
                               10

                               AMAZING

                               Wat een top opleiding is dit mensen! Je word keihard klaargestoomd om aan de slag te gaan als PT. De mentoren helpen je enorm en dagen je uit waar nodig. In de bijeenkomsten pas je de kennis toe die je hebt voorbereid. In 7 maanden ben ik van een leek naar echte Pt gegaan. Zo trots en nu ga ik aan de bak ! Bedankt MILO!
                               Zou je ons aanbevelen? Ja
                                - Amsterdam - augustus 17, 2022
                                10

                                Leerzaam op alle fronten van personal training!

                                Hele goede opleiding met een duidelijke structuur en opbouw. Met de coaches wordt er diep op de stof ingegaan en is er veel ruimte voor interactie. De praktijklessen zijn heel leerzaam en geven telkens energie om jezelf te ontwikkelen.
                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                 - Elsendorp - augustus 14, 2022
                                 10

                                 Pittig, Fun, Waardevol!

                                 Goede opbouw en juiste dosering leerstof voor elke les. Genoeg prikkel om scherp te blijven door de praktijklessen elke drie weken. Die zijn leerzaam en erg fun! Tijdens de les wordt je uitgedaagd om kritisch te denken en de theorie wordt vaak herhaald. De coaches zijn ervaren en alle feedback is erg waardevol. Kan het iedereen aanraden, zelfs ervaren trainers.
                                 Zou je ons aanbevelen? Ja
                                  - Rotterdam - augustus 10, 2022
                                  10

                                  LIFE CHANGING

                                  Dit is toch wel echt de opleiding die je gedaan moet hebben. Je leert zoveel en de manier waarop de opleiding is opgezet is dan ook super alles valt als puzzel stukjes in elkaar je leert denken in bewegen en anatomie is een groot deel wat heel leuk is 🙂 door de anatomie die je leert leer je verbanden leggen in bewegingen zodat je goed interventies kan aanbieden en eventuele energie lekken kan voorkomen. De docenten zijn erg betrokken en dagen uit in je coaching en onderbouwing en zeggen eerlijk of het klopt of niet zodat jij kan groeien. Het is te goed de beste pt opleiding in mijn ogen zou nog veel meer kunnen vertellen maar dan schrijf ik een heel boek . Ik zeg gewoon DOENNN
                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                   - Rotterdam - augustus 6, 2022
                                   10

                                   Uitdagende en complete praktijk gerichte PT opleiding!

                                   In 30 weken wordt je flink uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen tijdens de praktijklessen. De Mentoren stellen jou continue vragen over hoe en waarom. Hier leer je onwijs veel van! Fijne combinatie met thuis de theorie doornemen en dan komt alles tot leven tijdens de praktijkdag. Na iedere praktijk dag ging ik met een goed gevoel en met veel opgedane kennis naar huis.
                                   Zou je ons aanbevelen? Ja
                                    - Koog aan de Zaan - juli 27, 2022
                                    10

                                    Fantastische en leerzame ervaring

                                    Milo was echt een hele mooie ervaring waarin ik in een korte tijd super veel heb geleerd. Ik was een beginner in dit vak en door de leerzame praktijk lessen en duidelijke structuur in de theorie, kon ik mezelf heel snel ontwikkelen in deze 7 maanden.
                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                     - Amersfoort - juli 26, 2022
                                     10

                                     Mezelf goed ontwikkeld tijdens deze opleiding

                                     Ik heb super veel belangrijke informatie en tools geleerd,van coaching tot aan zelfontwikkeling. Daarnaast zijn de mentoren zeer ervaren en is niks fout, zolang alles onderbouwd is . trainingsleer is zoveel meer dan alleen het trainen zelf maar ook alles wat er omheen speelt op psychologisch persoonlijk gebied etc. Alles komt terug in de opleiding. Kortom ik heb heel veel waardevolle kennis opgedaan en zal altijd mezelf blijven doorontwikkelen, en dat alles is vanwege deze opleiding (=
                                     Zou je ons aanbevelen? Ja
                                      - Zoetermeer - juli 25, 2022
                                      8

                                      Een complete opleiding met super fijne mentoren

                                      Ik heb ontzettend veel geleerd en nu een solide basis om als PTer aan de slag te gaan! Ik vond de lesstof soms erg pittig, maar dat geeft me ook het gevoel dat deze opleiding mij meer biedt dan de andere PT opleidingen. Dus als je jezelf echt wil verbeteren en hier tijd en energie in wil steken, is dit jouw opleiding. De praktijklessen waren super waardevol, wat zijn de mentoren onwijs goed en fijn om van te leren! Heel open en geduldig.. en ook erg inspirerend en gezellig! Alltijd doorvragen waarom je iets vind/doet... soms sloeg ik dicht.. soms raakte ik getriggert maar altijd voelde ik dat ze dit doen om mij beter te maken. Dus.. makkelijk? zeker niet.. de beste keuze? 100%
                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                       - Thissen - juli 25, 2022
                                       8

                                       Leerzame strijd!

                                       Dit is zeker weten 1 van beste opleiders als het gaat om PT en groepsles. De stof is heel uitgebreid, heb vaak momenten gehad dat ik dacht van this it too much, laat me stoppen hoor. Maar nadat je de stof 1 keer goed doorleest en samenvattingen maakt zie je wel dat de stof op de 1 of andere manier blijft hangen. De lessen hadden structuur en de leraren waren duidelijk in uitleg en waren ook eerlijk kwa feedback in je verbeterpunten. Wat belangrijk is want je wil juist blijven groeien al persoon en trainer. Naarmate de lessen wordt je hier en daar in het diepen gegooid en kan je het gevoel hebben dat je het niet kan en niet weet. De leraren keken je dan niet raar aan maar legde het goed uit en hadden geduld met je. Als tip zou ik zegen maak de stof van de introductie les 0 korter of meer uitleg in filmpjes.
                                       Zou je ons aanbevelen? Ja
                                        - Purmerend - juli 25, 2022
                                        7

                                        Heel veel geleerd!

                                        In deze opleiding leer je ontzettend veel! Tijdens de praktijk dagen gaat het vooral om techniek en coachen. De theorie is zelfstudie en dat vond ik soms wel lastig en vooral heel veel, maar alle coaches zijn wel bereid om al je vragen te beantwoorden. Alles is heel helder en duidelijk, maar persoonlijk zou ik niet weer kiezen voor een opleiding waarbij alle stof alleen online is, mijn voorkeur gaat echt uit naar fysiek boeken of papier, dat neemt niet weg dat de kwaliteit van de opleiding heel hoog ligt, dus vandaar zou ik Milo education zeker aanraden!
                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                         - Leiderdorp - juli 25, 2022
                                         9

                                         Een opleiding die iedere PT’er moet hebben gevolgd!

                                         Ik kwam binnen met 0 kennis omtrent anatomie, biomechanica, fysiologie en trainingsprincipes. En toch, binnen een half jaar is het gelukt om die kennis te vergaren en toe te passen in het begeleiden van cliënten. De MILO mentoren verstaan hun vak, beschikken over enorm veel kennis en brengen hun enthousiasme voor het vak iedere keer weer zonder moeite op ons over. Een eer om van hen het vak te mogen leren.
                                         Zou je ons aanbevelen? Ja
                                          - Utrecht - juli 25, 2022
                                          10

                                          Leer denken in bewegen

                                          Ik was altijd druk bezig in de sportwereld en door die ervaringen kon ik ook lessen geven maar ik heb nooit een sport opleiding gedaan en wist weinig van het menselijk lichaam af buiten het opvangen van sport specifieke spieren en bewegingen. Milo Education heeft mij de fundering gegeven om duurzaam te kunnen coachen. Zeer aan te raden voor iedere (aspirerende) trainer die meer uit zichzelf wil halen. Deze opleiding brengt je van de anatomie tot het coaching traject. Prachtige ervaring met fijne opleiders. Dikke 10!
                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                           - Eindhoven - juli 25, 2022
                                           10

                                           Geweldig!

                                           Voor Milo heb ik heel lang zelf getraind zonder enige kennis. Toen ik met Milo begon realiseerde ik mij pas dat ik eigenlijk niks van fitness en coaching af wist. Ik heb zoveel geleerd in een redelijk korte periode, want die 30 weken vliegen zo voorbij!! Voor mij waren dit de beste 30 weken van mijn leven, omringd met mensen die dezelfde passie delen. Een nieuwe groep vrienden erbij en een tijd die ik nooit meer ga vergeten. En top mentoren die je door de praktijklessen heen begeleiden! Je moet wel echt goed gaan inplannen om de stof te leren en zorgen dat je voorbereid naar de lessen komt. Ook om te zorgen dat de ervaring voor jezelf beter wordt. Echt een aanrader!!!!!!!
                                           Zou je ons aanbevelen? Ja
                                            - Amsterdam - juli 25, 2022
                                            9

                                            Een top opleiding!

                                            Geweldige 30 weken gehad. De online stof zit zo in elkaar dat je echt leert om te leren. Je wordt continue bewust gemaakt waarom het waardevol is om de stof tot je te nemen en wat je hiermee kan in de rol als coach. Op de praktijkdag komt dit allemaal tot leven. Hier mag je laten zien wat je geleerd hebt. Een goeie en gemakkelijk manier om jezelf te ontwikkelen. Na 30 weken ben je met vertrouwen klaar voor je examen!
                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                             - Heerhugowaard - juli 25, 2022
                                             10

                                             Grensverleggend

                                             Deze opleiding was pittig, maar de hoge standaard die aan wordt gehouden bij Milo wil ik als sport professional ook terug laten komen in mijn eigen werk. Het is de inspanning en het geld zeker waard, daarbij zijn de praktijkdagen een geweldige manier om netwerken met andere mensen in de branche.
                                             Zou je ons aanbevelen? Ja
                                              - Wassenaar - juli 25, 2022
                                              10

                                              Een opleiding waar je van leert, groeit en jezelf overstijgt.

                                              Afgelopen jaar heb ik niet alleen immens veel geleerd over het menselijk lichaam, bewegen en coachen, maar ook over mezelf. In deze opleiding word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Je wordt op een hele prettige manier begeleid door mentoren die je mega veel kennis kunnen geven en je inspireren. Je doet het samen: met je mentoren en medestudenten help je en motiveer je elkaar. Maar je doet het voor jezelf: omdat jij een betere trainer wilt zijn en omdat jij meer uit jezelf wilt halen. Als jij dit ook wilt, dan ben je bij MILO aan het juiste adres!
                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                               - Borger - juli 2, 2022
                                               10

                                               Uitstekende begeleiding in een fijne omgeving

                                               Wat een fantastische opleiding! Na alle lessen heb je echt het gevoel dat je alles bezit om zelfstandig aan de slag te gaan als personal trainer. Het is heel fijn dat je in die drie weken voor een les zelf de tijd hebt om alle stof goed door te nemen. Op het moment dat er dingen onduidelijk waren, viel alles op z’n plek tijdens de uitgebreide lessen met fijne begeleiders. Ik raad het echt iedereen aan! MILO bedankt voor alles!
                                               Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                - Rotterdam - mei 30, 2022
                                                10

                                                De beste PT-opleiding in Nederland

                                                Milo biedt een enorm omvangrijke doch specifieke opleiding aan voor PTs in spé. Ze weten de perfecte mix te vinden tussen theorie en praktijk door middel van sterke theoretische modules en zeer interactieve contactmomenten. De focus ligt daadwerkelijk op jouw ontwikkeling als coach. Perfect voor de beginner, maar zeker ook meer ervaren instructeurs die op zoek zijn naar meer.
                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                 - Rotterdam - mei 28, 2022
                                                 10

                                                 Significante en waardevolle groei als coach doorgemaakt.

                                                 Milo is een uitdagende opleiding, die zowel theoretisch als praktisch veel inhoud heeft. Ze gaan veel verder dan alleen de pure stof, maar kijken veel naar het grote plaatje. Onder leiding van ervaren mentoren wordt een comfortabele sfeer gecreëerd waar echt ruimte wordt gemaakt om te leren en ervaren!
                                                 Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                  - 's-gravenhage - mei 28, 2022
                                                  10

                                                  Groei als mens, groei als trainer!

                                                  Ik ben wat onzeker begonnen aan de opleiding. Allemaal vragen zoals: kan ik het wel? Ben ik klaar voor? De opleiding is niet alleen kennis opdoen en leren over de menselijke anatomie maar draagt ook bij aan het creëren van een GROWTH-mindset als individu. De theorie wordt meteen vertaald naar de praktijk waarbij steeds de ‘waarom vraag’ centraal staat en je op een holistische manier leert kijken naar de werkelijkheid. Ik raad de opleiding van harte aan!
                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                   - Rotterdam - mei 28, 2022
                                                   212 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10