Dit zeggen klanten over MILO

10

Keihard leren buiten je comfortzone

Denk je al veel te weten over bewegen? Think again. De Milo mentoren weten precies de vinger op de zere plek te leggen, waardoor je hier en daar echt wel buiten je comfortzone moet gaan. Maar dan op de beste manier! Eerst keihard studeren aan de zeeën van gestructureerde informatie waarvan je voorzien wordt en daarna in de praktijk aan de slag met wat je in de voorafgaande weken geleerd hebt. Een perfecte balans. Ik voel me als PT nu een stuk zelfverzekerder in mijn doel om cliënten te helpen hun doelen te bereiken dankzij de rugzak aan kennis die ik heb meegekregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
    - Veghel - augustus 23, 2022
    10

    AMAZING

    Wat een top opleiding is dit mensen! Je word keihard klaargestoomd om aan de slag te gaan als PT. De mentoren helpen je enorm en dagen je uit waar nodig. In de bijeenkomsten pas je de kennis toe die je hebt voorbereid. In 7 maanden ben ik van een leek naar echte Pt gegaan. Zo trots en nu ga ik aan de bak ! Bedankt MILO!
    Zou je ons aanbevelen? Ja
      - Amsterdam - augustus 17, 2022
      10

      Leerzaam op alle fronten van personal training!

      Hele goede opleiding met een duidelijke structuur en opbouw. Met de coaches wordt er diep op de stof ingegaan en is er veel ruimte voor interactie. De praktijklessen zijn heel leerzaam en geven telkens energie om jezelf te ontwikkelen.
      Zou je ons aanbevelen? Ja
        - Elsendorp - augustus 14, 2022
        10

        Pittig, Fun, Waardevol!

        Goede opbouw en juiste dosering leerstof voor elke les. Genoeg prikkel om scherp te blijven door de praktijklessen elke drie weken. Die zijn leerzaam en erg fun! Tijdens de les wordt je uitgedaagd om kritisch te denken en de theorie wordt vaak herhaald. De coaches zijn ervaren en alle feedback is erg waardevol. Kan het iedereen aanraden, zelfs ervaren trainers.
        Zou je ons aanbevelen? Ja
          - Rotterdam - augustus 10, 2022
          10

          LIFE CHANGING

          Dit is toch wel echt de opleiding die je gedaan moet hebben. Je leert zoveel en de manier waarop de opleiding is opgezet is dan ook super alles valt als puzzel stukjes in elkaar je leert denken in bewegen en anatomie is een groot deel wat heel leuk is 🙂 door de anatomie die je leert leer je verbanden leggen in bewegingen zodat je goed interventies kan aanbieden en eventuele energie lekken kan voorkomen. De docenten zijn erg betrokken en dagen uit in je coaching en onderbouwing en zeggen eerlijk of het klopt of niet zodat jij kan groeien. Het is te goed de beste pt opleiding in mijn ogen zou nog veel meer kunnen vertellen maar dan schrijf ik een heel boek . Ik zeg gewoon DOENNN
          Zou je ons aanbevelen? Ja
            - Rotterdam - augustus 6, 2022
            10

            Uitdagende en complete praktijk gerichte PT opleiding!

            In 30 weken wordt je flink uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen tijdens de praktijklessen. De Mentoren stellen jou continue vragen over hoe en waarom. Hier leer je onwijs veel van! Fijne combinatie met thuis de theorie doornemen en dan komt alles tot leven tijdens de praktijkdag. Na iedere praktijk dag ging ik met een goed gevoel en met veel opgedane kennis naar huis.
            Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Koog aan de Zaan - juli 27, 2022
              10

              Fantastische en leerzame ervaring

              Milo was echt een hele mooie ervaring waarin ik in een korte tijd super veel heb geleerd. Ik was een beginner in dit vak en door de leerzame praktijk lessen en duidelijke structuur in de theorie, kon ik mezelf heel snel ontwikkelen in deze 7 maanden.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
                - Amersfoort - juli 26, 2022
                10

                Mezelf goed ontwikkeld tijdens deze opleiding

                Ik heb super veel belangrijke informatie en tools geleerd,van coaching tot aan zelfontwikkeling. Daarnaast zijn de mentoren zeer ervaren en is niks fout, zolang alles onderbouwd is . trainingsleer is zoveel meer dan alleen het trainen zelf maar ook alles wat er omheen speelt op psychologisch persoonlijk gebied etc. Alles komt terug in de opleiding. Kortom ik heb heel veel waardevolle kennis opgedaan en zal altijd mezelf blijven doorontwikkelen, en dat alles is vanwege deze opleiding (=
                Zou je ons aanbevelen? Ja
                  - Zoetermeer - juli 25, 2022
                  8

                  Een complete opleiding met super fijne mentoren

                  Ik heb ontzettend veel geleerd en nu een solide basis om als PTer aan de slag te gaan! Ik vond de lesstof soms erg pittig, maar dat geeft me ook het gevoel dat deze opleiding mij meer biedt dan de andere PT opleidingen. Dus als je jezelf echt wil verbeteren en hier tijd en energie in wil steken, is dit jouw opleiding. De praktijklessen waren super waardevol, wat zijn de mentoren onwijs goed en fijn om van te leren! Heel open en geduldig.. en ook erg inspirerend en gezellig! Alltijd doorvragen waarom je iets vind/doet... soms sloeg ik dicht.. soms raakte ik getriggert maar altijd voelde ik dat ze dit doen om mij beter te maken. Dus.. makkelijk? zeker niet.. de beste keuze? 100%
                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                    - Thissen - juli 25, 2022
                    8

                    Leerzame strijd!

                    Dit is zeker weten 1 van beste opleiders als het gaat om PT en groepsles. De stof is heel uitgebreid, heb vaak momenten gehad dat ik dacht van this it too much, laat me stoppen hoor. Maar nadat je de stof 1 keer goed doorleest en samenvattingen maakt zie je wel dat de stof op de 1 of andere manier blijft hangen. De lessen hadden structuur en de leraren waren duidelijk in uitleg en waren ook eerlijk kwa feedback in je verbeterpunten. Wat belangrijk is want je wil juist blijven groeien al persoon en trainer. Naarmate de lessen wordt je hier en daar in het diepen gegooid en kan je het gevoel hebben dat je het niet kan en niet weet. De leraren keken je dan niet raar aan maar legde het goed uit en hadden geduld met je. Als tip zou ik zegen maak de stof van de introductie les 0 korter of meer uitleg in filmpjes.
                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                      - Purmerend - juli 25, 2022
                      7

                      Heel veel geleerd!

                      In deze opleiding leer je ontzettend veel! Tijdens de praktijk dagen gaat het vooral om techniek en coachen. De theorie is zelfstudie en dat vond ik soms wel lastig en vooral heel veel, maar alle coaches zijn wel bereid om al je vragen te beantwoorden. Alles is heel helder en duidelijk, maar persoonlijk zou ik niet weer kiezen voor een opleiding waarbij alle stof alleen online is, mijn voorkeur gaat echt uit naar fysiek boeken of papier, dat neemt niet weg dat de kwaliteit van de opleiding heel hoog ligt, dus vandaar zou ik Milo education zeker aanraden!
                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                        - Leiderdorp - juli 25, 2022
                        9

                        Een opleiding die iedere PT’er moet hebben gevolgd!

                        Ik kwam binnen met 0 kennis omtrent anatomie, biomechanica, fysiologie en trainingsprincipes. En toch, binnen een half jaar is het gelukt om die kennis te vergaren en toe te passen in het begeleiden van cliënten. De MILO mentoren verstaan hun vak, beschikken over enorm veel kennis en brengen hun enthousiasme voor het vak iedere keer weer zonder moeite op ons over. Een eer om van hen het vak te mogen leren.
                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                          - Utrecht - juli 25, 2022
                          10

                          Leer denken in bewegen

                          Ik was altijd druk bezig in de sportwereld en door die ervaringen kon ik ook lessen geven maar ik heb nooit een sport opleiding gedaan en wist weinig van het menselijk lichaam af buiten het opvangen van sport specifieke spieren en bewegingen. Milo Education heeft mij de fundering gegeven om duurzaam te kunnen coachen. Zeer aan te raden voor iedere (aspirerende) trainer die meer uit zichzelf wil halen. Deze opleiding brengt je van de anatomie tot het coaching traject. Prachtige ervaring met fijne opleiders. Dikke 10!
                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                            - Eindhoven - juli 25, 2022
                            10

                            Geweldig!

                            Voor Milo heb ik heel lang zelf getraind zonder enige kennis. Toen ik met Milo begon realiseerde ik mij pas dat ik eigenlijk niks van fitness en coaching af wist. Ik heb zoveel geleerd in een redelijk korte periode, want die 30 weken vliegen zo voorbij!! Voor mij waren dit de beste 30 weken van mijn leven, omringd met mensen die dezelfde passie delen. Een nieuwe groep vrienden erbij en een tijd die ik nooit meer ga vergeten. En top mentoren die je door de praktijklessen heen begeleiden! Je moet wel echt goed gaan inplannen om de stof te leren en zorgen dat je voorbereid naar de lessen komt. Ook om te zorgen dat de ervaring voor jezelf beter wordt. Echt een aanrader!!!!!!!
                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                              - Amsterdam - juli 25, 2022
                              9

                              Een top opleiding!

                              Geweldige 30 weken gehad. De online stof zit zo in elkaar dat je echt leert om te leren. Je wordt continue bewust gemaakt waarom het waardevol is om de stof tot je te nemen en wat je hiermee kan in de rol als coach. Op de praktijkdag komt dit allemaal tot leven. Hier mag je laten zien wat je geleerd hebt. Een goeie en gemakkelijk manier om jezelf te ontwikkelen. Na 30 weken ben je met vertrouwen klaar voor je examen!
                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                - Heerhugowaard - juli 25, 2022
                                10

                                Grensverleggend

                                Deze opleiding was pittig, maar de hoge standaard die aan wordt gehouden bij Milo wil ik als sport professional ook terug laten komen in mijn eigen werk. Het is de inspanning en het geld zeker waard, daarbij zijn de praktijkdagen een geweldige manier om netwerken met andere mensen in de branche.
                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                  - Wassenaar - juli 25, 2022
                                  10

                                  Een opleiding waar je van leert, groeit en jezelf overstijgt.

                                  Afgelopen jaar heb ik niet alleen immens veel geleerd over het menselijk lichaam, bewegen en coachen, maar ook over mezelf. In deze opleiding word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Je wordt op een hele prettige manier begeleid door mentoren die je mega veel kennis kunnen geven en je inspireren. Je doet het samen: met je mentoren en medestudenten help je en motiveer je elkaar. Maar je doet het voor jezelf: omdat jij een betere trainer wilt zijn en omdat jij meer uit jezelf wilt halen. Als jij dit ook wilt, dan ben je bij MILO aan het juiste adres!
                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                    - Borger - juli 2, 2022
                                    10

                                    Uitstekende begeleiding in een fijne omgeving

                                    Wat een fantastische opleiding! Na alle lessen heb je echt het gevoel dat je alles bezit om zelfstandig aan de slag te gaan als personal trainer. Het is heel fijn dat je in die drie weken voor een les zelf de tijd hebt om alle stof goed door te nemen. Op het moment dat er dingen onduidelijk waren, viel alles op z’n plek tijdens de uitgebreide lessen met fijne begeleiders. Ik raad het echt iedereen aan! MILO bedankt voor alles!
                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                      - Rotterdam - mei 30, 2022
                                      10

                                      De beste PT-opleiding in Nederland

                                      Milo biedt een enorm omvangrijke doch specifieke opleiding aan voor PTs in spé. Ze weten de perfecte mix te vinden tussen theorie en praktijk door middel van sterke theoretische modules en zeer interactieve contactmomenten. De focus ligt daadwerkelijk op jouw ontwikkeling als coach. Perfect voor de beginner, maar zeker ook meer ervaren instructeurs die op zoek zijn naar meer.
                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                        - Rotterdam - mei 28, 2022
                                        10

                                        Significante en waardevolle groei als coach doorgemaakt.

                                        Milo is een uitdagende opleiding, die zowel theoretisch als praktisch veel inhoud heeft. Ze gaan veel verder dan alleen de pure stof, maar kijken veel naar het grote plaatje. Onder leiding van ervaren mentoren wordt een comfortabele sfeer gecreëerd waar echt ruimte wordt gemaakt om te leren en ervaren!
                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                          - 's-gravenhage - mei 28, 2022
                                          10

                                          Groei als mens, groei als trainer!

                                          Ik ben wat onzeker begonnen aan de opleiding. Allemaal vragen zoals: kan ik het wel? Ben ik klaar voor? De opleiding is niet alleen kennis opdoen en leren over de menselijke anatomie maar draagt ook bij aan het creëren van een GROWTH-mindset als individu. De theorie wordt meteen vertaald naar de praktijk waarbij steeds de ‘waarom vraag’ centraal staat en je op een holistische manier leert kijken naar de werkelijkheid. Ik raad de opleiding van harte aan!
                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                            - Rotterdam - mei 28, 2022
                                            10

                                            Waarschijnlijk de beste PT opleiding van Nederland!

                                            Fantastische en uitdagende opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Ik heb waardevolle feedback mogen ontvangen van alle trainers en ben in 30 weken tijd ook enorm gegroeid als persoon. Ik heb genoten van de opleiding en wil team Milo dan ook hartelijk bedanken!
                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                              - Aldeboarn - mei 22, 2022
                                              9

                                              Wat een super ervaring!

                                              Ik heb in 30 weken tijd zoveel geleerd. Elke les was super leerzaam en ik had elke keer zin in de lessen. Toffe docenten die je ook helpen als je het even niet meer weet tijdens de lessen.
                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                - Amsterdam - mei 13, 2022
                                                10

                                                Een ervaring die ik nooit had willen missen!

                                                Alles wat ik zocht in een goede opleiding, vond ik bij MILO! De goede structuur en geleidelijke opbouw, de inhoud van de theorie, de praktijklessen, de begeleiding en deskundigheid van de mentoren, het enthousiasme en leergierigheid van de groep & de passie voor het vak dat in alles te zien is. Ik heb een enorme progressie gemaakt in 30 weken tijd. Een proces dat ik niet had willen missen! Ik ben nu klaar om vol zelfvertrouwen te bouwen aan mijn carrière als Personal Trainer.
                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                  - Barendrecht - mei 12, 2022
                                                  10

                                                  Nieuwe onderwerpen die heel waardevol is

                                                  Ik heb een hele fijne ervaring gehad. Een relaxte sfeer op de praktijk dagen en duidelijk overzicht online. Ik heb veel nieuwe aspecten geleerd en ook meer verduidelijking gekregen over onderwerpen die ik niet helemaal begreep. Top opleiding, voor iedereen waardevol!
                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                    - Heemskerk - mei 9, 2022
                                                    10

                                                    Perfecte opleiding

                                                    Wat een fijne en leerzame opleiding. Op je eigen niveau de mogelijkheid te ontwikkelen tot een kundig personal trainer. Is de rug in een neutrale positie? Tripod stance? Bar path? Waar kijk je eigenlijk naar als je een oefening geeft? Precies de juiste hoeveelheid theorie vertaald naar de praktijklessen. Een rollercoaster aan emoties omdat je soms even niet meer op vertrouwd op je eigen kunnen, maar vanuit daar valt juist alles samen. Ik denk dat ik mijzelf van entertrainer naar professor, coach en entertainer heb kunnen ontwikkelen. Precies waar ik naar op zoek was. Ik kwam met het doel leren programmeren, om vervolgens met het oog van een professor naar de oefeningen die ik gaf te kijken. Dit heb ik stapje voor stapje weten te leren met een zeer goed eindresultaat waar ik heel mijn toekomst op zal voort borduren. Al met al een dikke aanrader!
                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                      - Nieuwegein - april 9, 2022
                                                      10

                                                      Een intense, vakkundige én leuke opleiding.

                                                      Toen ik 10 maanden geleden op het Milo aanmeldknopje klikte, had ik geen idee wat er me te wachten stond. Ik dacht tja... ik ben 19 jaar, studeer en werk 2 banen, maar ben een grote sportschool liefhebber en wist dat dit is wat ik wilde. Ik heb het met beide handen aangepakt en met alles wat ik kon heel hard gewerkt voor deze diploma. Het was super intens, het is vaak ten koste gegaan van andere dingen in mijn leven, maar ik wilde het halen en dat heb ik ook gedaan. Tijdens de zelfstudie verbreedde ik mijn interesse in bewegen nóg meer maar werd ik soms ook onzeker door de hoeveelheid aan kennis die ik maar in mijn brein moest gaan zien te proppen. Elke 3 weken kreeg ik weer een boost tijdens de praktijkles en viel echt alles op zijn plek. Lees jij dit, overweeg je de opleiding te gaan doen? Denk er goed over na, ben gemotiveerd maar vooral gedisciplineerd en zie het echt als een serieuze opleiding. Ik heb de hoeveelheid toen ter tijd enorm onderschat, maar als je iets wil bereiken, is niks onmogelijk. Bedankt alle mentoren! Zonder jullie had ik dat prachtige papiertje niet.
                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                        - Amsterdam - april 7, 2022
                                                        10

                                                        Top opleiding

                                                        Deskundig trainers met een passie voor het vak en voor de studenten! Fijne omgeving om te leren op een mooie locatie. Een hele uitgebreide online leeromgeving met heel veel informatie. Doordat de online leeromgeving herschreven werd tijdens ons traject zaten er nog best wat fouten in qua zinsopbouw of duidelijkheid. Dit is voor mij echt het enige verbeterpunt. Want de rest van de opleiding is top! Groot compliment naar de trainers, heb van iedere les genoten!
                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                          - Heiloo - april 6, 2022
                                                          9

                                                          Top basis die mij vertrouwen geeft anderen goed te kunnen begeleiden op weg naar hun doelen

                                                          Mede dankzij de MILO opleiding heb ik het gevoel een goede basis te hebben waarmee ik mensen - als beginnende trainer en coach - op een verantwoorde manier kan begeleiden op weg naar hun doelen. Tijdens de opleiding heb ik essentiële inzichten verkregen, zowel theorie- als ook praktijkgericht. Wat ik persoonlijk erg fijn vond was de focus op techniek en functioneel trainen. Verder was het erg inspirerend om van de verschillende stylen van de ervarene MILO mentoren te leren. Ook de Vondelgyms, waar de opleidingsdagen gefaciliteerd worden zijn een motiverende omgeving. Super blij en tevreden om voor MILO gekozen te hebben!! 🙂
                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                            - Den Haag - april 5, 2022
                                                            9

                                                            De extra kennis die ik zocht!

                                                            Ik heb al redelijk wat opleidingen gedaan en ervaring mogen opdoen als Personal Trainster en (online) Coach. Met een eigen coaching team vind ik het dan ook belangrijk om me te blijven ontwikkelen op het gebied van training. Hoewel programmeren me altijd al wel goed af ging, wilde ik net iets dieper in gaan op de biomechanica en de anatomie. Bij MILO zit je hiervoor op de goede plek! Ik heb veel geleerd over deze onderwerpen, maar ook over het denken in bewegen ipv in oefeningen & het geven van gerichtere feedback tijdens PT's. Zeker een aanrader!
                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                              - Apeldoorn - april 5, 2022
                                                              10

                                                              Blootstellend, Uitdagend & Bekrachtigend

                                                              Ik trainde al 5 jaar intensief in de sportschool voordat ik aan de MPT-opleiding begon, en als gemiddelde gym-bro dacht ik natuurlijk dat ik de wijsheid al in pacht had. Compleet het tegenovergestelde is mij bij MILO bewezen, en dat is het meest waardevolle wat ik uit deze opleiding heb gehaald. MILO is een onwijs alomvattende opleiding die verschillende invalshoeken ter bespreking stelt voor het zijn van een krachttrainer. Niet alleen rauwe kennis over het sporten en het lichaam, maar de psychologische, sociale & communicatieve aspecten die net zo min belangrijk zijn voor het worden van een krachttrainer, zijn terugkerende thema's waar MILO veel aandacht aan besteedt. Doordat MILO de alomvattendheid van training goed in kaart weet te brengen met een grondige methodologische principes, word je uiteindelijk wel een keer aangewezen op jouw zwakke punten. Zo leer je dat er eigenlijk geen eindpunt bestaat om nog meer kennis te vergaren en kunde te verwerven. Dat heb ik geleerd bij MILO, en daarom is deze opleiding voor mij zo waardevol geweest.
                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                - Amsterdam - april 4, 2022
                                                                8

                                                                Kundig, toegankelijk en energievol

                                                                Toen ik 8 maanden geleden begon had ik geen ervaring/werkachtergrond in de sport. Uiteraard ben ik wel fanatiek sporter, maar mijn werkervaring ligt in HR. Deze opleiding ben ik gaan doen, omdat ik de combinatie van bewegen en coachen van mensen me heel erg aansprak. Ook de vibe in de sportschool is zo fijn. Wat me opviel is dat de opleiding zo is opgebouwd dat je eerst de basis leert kennen, en langzaam wordt uitgebreid. Echter, de stof wordt continu herhaald alleen op een andere wijze verwoord. Tevens is de afwisseling tussen lees en beeldmateriaal ook erg fijn! Alleen maar leesmateriaal zou het taai hebben gemaakt, maar iemand anders kan het wel heel fijn vinden. Zo leert iedereen op zijn eigen manier. Wellicht zou MilO de theorie op sommige momenten nog iets korter en bondiger of met opsommingen kunnen maken. Van de praktijklessen kreeg ik de meeste energie. Daarin kun je de theorie toepassen en krijg je feedback van de mentoren die een voor een op hun eigen manier iets bijdraagt. Waardevol. Bovendien is het met de groep ook erg gezellig en hangt er in de locatie Vondelgym ook een goede vibe. Daar ben ik gevoelig voor. Al met al een goede opleiding om je basis mee te leggen en je carrière te starten als Personal Trainer. Nu is het vooral vlieguren gaan maken!
                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                  - Amsterdam - april 4, 2022
                                                                  9

                                                                  Een waanzinnige leerzame achtbaan

                                                                  Wat hebben deze trainers een waanzinnige kennis in huis. Een uitdagende opleiding online, die in de praktijk tot leven komt. Met de juiste mindset en discipline is deze opleiding voor een ieder die wil leren mogelijk.
                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                    - Bunschoten - april 3, 2022
                                                                    10

                                                                    Zo ontzettend veel geleerd! En wat een kennis en energie!

                                                                    Ik kwam na iedere les thuis met zo veel energie, nieuwe inzichten en lessen die ik heb geleerd. Wat is dit een geweldige opleiding. Hier ga je terug naar de basis. Leren bewegen. En leren andere beter te laten bewegen. Ik ga mijn driewekelijkse ritje naar Vondelgym Zuid missen. Mentors; ontzettend bedankt voor jullie inzet, geduld en kennis. Ik had dit nooit willen missen!
                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                      - Rotterdam - april 3, 2022
                                                                      10

                                                                      Leerzame, uitdagende, uitgebreide opleiding

                                                                      Ontzettend veel geleerd in 30 weken tijd. Nog zoveel meer kennis opgedaan dan wat ik van tevoren had bedacht. Milo is een uitgebreide opleiding waarbij alles wat met personal training te maken heeft terugkomt. Van programmeren tot voeding en anatomie; alles komt aan bod!
                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                        - Zundert - april 3, 2022
                                                                        9

                                                                        Mega leerzaam!

                                                                        Ik heb erg veel geleerd van deze opleiding! De trainers zijn betrokken, ervaren en zien jou als persoon. Ik had een jaar geleden een burnout en ze begrepen dat bepaalde situaties voor mij anders waren dan dat ik zelf ook gewend was, maar ze hebben mij de ruimte gegeven om mezelf te bewijzen zonder mij extra druk te geven. Heel erg bedankt voor jullie begrip en vertrouwen! Het enige wat voor mij nog verbeterd kan worden is de uitwerking van de theorie. De spelfouten en ‘spraaktaal’ maakte het nét iets minder kwalitatief, maar de boodschap was wel duidelijk gelukkig! Daarnaast zou er nog nadruk gelegd kunnen worden op wat werkt voor mannen versus vrouwen, de meeste wetenschappelijke artikelen die jullie hebben gebruikt zijn gebaseerd op mannen en dus niet altijd van toepassing op de vrouw.
                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                          - Amsterdam - april 3, 2022
                                                                          9

                                                                          Leg hier de basis voor jouw PT carrière

                                                                          Gedurende 30 weken bij MILO education krijg je een solide basis aangeleerd in anatomie, observeren, coachen, fysiologie en programmeren. Deze elementen zie je ook frequent terugkomen gedurende de hele cursus. Je leert elke les wat nieuws en dat koppelen ze goed terug aan stof uit voorgaande lessen. MILO gaat tot een "intermediate" niveau op de stof in wat het behapbaar maakt voor cursisten zonder voorkennis. Ook valt er genoeg te leren voor mensen die al enige voorkennis hebben. Vanaf het moment dat iemand interesse heeft om cliënten sportspecifiek te begeleiden ga je merken dat de cursus tekort komt, maar dit geven ze zelf ook aan in de lesstof. Inhoudelijk gezien zijn de teksten over het algemeen goed geschreven. Wat opvalt is dat je soms begrippen krijgt uitgelegd die pas later worden besproken zonder dat daar een vermelding over wordt gedaan. De filmpjes met uitleg zijn van goede kwaliteit, heldere uitleg en to the point m.u.v. degene in les 6 waarbij er veel informatie wordt opgelezen van de slides, teveel "filler" informatie wordt gegeven en de spreker niet lekker uit zijn woorden komt. Gelukkig wordt dit ruim gecompenseerd door de overige opnames. De mentoren zijn vaardig in het overbrengen van hun kennis en vaardigheden. De lessen worden gegeven in een comfortabele setting waarbij elke cursist voldoende aandacht krijgt van de mentoren. Bij individuele vragen of bij opmerkingen van de mentoren werden deze vaak ook nog in groepsmomenten meegenomen zodat het voor iedereen een leermoment werd. Ook werd er een gedeelte meegenomen over de praktische zaken van personal training wat ik zelf als erg nuttig beschouw. Kortom MILO education biedt een goede basis voor wie een carrière ambieërt als PT waarbij je binnen 30 weken grote stappen gaat maken zolang je bereid bent om de benodigde tijd erin te stoppen.
                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                            - Den Haag - april 2, 2022
                                                                            10

                                                                            Verslavend!

                                                                            De MILO Pt opleiding is echt een aanrader als je openstaat om je zelf te ontwikkelen als personal trainer! De combinatie van online leren en voorbereiden op de les dagen is super overzichtelijk en ze kijken echt naar wat jij als individu nodig hebt. Iedereen heeft zijn eigen proces en ik vind het mooi dat ze daar zo de nadruk op leggen! De 30 weken waren echt een rollercoaster maar de leerzaamste 30 weken die ik gehad heb. Ze zorgen er echt voor dat je je gaat verdiepen in de materie en nieuwsgierig wordt naar meer kennis!
                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                              - Kerkrade - maart 31, 2022
                                                                              10

                                                                              Fantastisch

                                                                              Bij de opleiding is mij geleerd om goed te kijken, denken in beweging en oplossingen. Ik heb enorm veel goeie cue’s meegekregen en mijn oog voor krachttraining is nog veel beter ontwikkeld! De mentoren zijn altijd bereid om je vragen uitgebreid te beantwoorden waardoor je de vragen die je hebt ook gelijk echt snapt. Dus niet alleen dat iets zo is, maar ook WAAROM. Deze ga je vaker horen, “waarom” is iets zo of waarom heb je hiervoor gekozen. Wanneer je zelf alle antwoorden hierop kunt beargumenteren waarom je iets doet, dan weet je dat je niet iets fout zult doen. Doordat deze vraag vaak gesteld word word je ook uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Ik heb niet alleen heel veel geleerd van MILO maar daarnaast heb ik onwijs kunnen genieten van het mooie traject en de leuke lessen. Absoluut een aanrader!
                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                - Alkmaar - december 29, 2021
                                                                                10

                                                                                Super opleiding en fijne mentoren

                                                                                Ondanks dat ik nog geen sportachtergrond had in 30 weken gigantisch veel geleerd en me ontwikkeld tot PT'er. Het cursusmateriaal is goed onderbouwd en overzichtelijk. De praktijksessies met de trainers inspirerend. Ik kan MILO van harte aanbevelen!
                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                  - Amsterdam - december 19, 2021
                                                                                  9

                                                                                  Beste opleider in the game!

                                                                                  Na jaren overweging en zoeken naar de juiste opleiding ben ik eindelijk terecht gekomen bij MILO. Van vele trainers, collega's, ondernemers, vrienden en sporters al gehoord dat MILO de beste opleider in de branche is. Zonder enige vooropleiding en met een pittige studiebelasting is vooral de anatomie een behoorlijke uitdaging. De studiebelasting is pittig naast een full time job ernaast en ja, je moet zelf de investering in tijd doen (en dit ook leuk vinden om te doen), maar daarom kies je ook voor deze verdieping. Iedere lesweek was een "wow" moment, waarbij er veel informatie op je af komt en ja na iedere lesweek weer met kennis erbij naar huis gaat. De toegevoegde waarde was voor mij de manier waarop de coaches jou helpen op alle fronten. Ze geven je handvatten en helpen je een betere beweger, coach en trainer te worden. Dank voor de mooie, leerzame 30 weken!
                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                    - Amsterdam - november 30, 2021
                                                                                    10

                                                                                    Zeer uitdagende waardevolle opleiding.

                                                                                    30 weken geleden begonnen aan de Milo Education opleiding, in het begin gedacht kan ik dit wel combineren met mijn fulltime job die niet aansluitend is aan de opleiding of sport. Het was op sommige momenten echt wel pittig je word goed uitgedaagd. Maar je word goed begeleid en krijgt de juiste feedback. Door deze opleiding heb ik een enorme groei kunnen maken. Trots dat ik mijn certificatie heb mogen behalen. Team Milo bedankt.
                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                      - Nijmegen - november 29, 2021
                                                                                      10

                                                                                      Zo een groei kunnen maken in 30 weken is fantastisch!!

                                                                                      Beveel ik Milo aan, ja 100%! Na een lange periode heel ander werk te hebben gedaan was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wil de sportwereld in. Via een vriendin die ook de Milo opleiding heeft gedaan hier terecht gekomen. Ik kwam vanuit een hele andere branche de reiswereld en had dus weinig tot geen ervaring in de sport branche. Wel hele leven bezig met sport maar niet voor werk. De opleiding van Milo was en is voor mij de beste stap geweest. De praktijklessen waren voor mij leerzame lessen. Uitgedaagd worden en het leren zien van en in bewegen. Welke spier van het lichaam doet wat, waarom, hoe ga je dit toepassen in een oefening. Hoe beweegt jou klant nu eigenlijk? Hier leer je echt de waarom en hoe en de anatomie om te begrijpen welke spier je nu echt aanspreekt bij diverse oefeningen. In de praktijklessen ga je hier veel dieper op in en mag je dit met je medestudenten gaan uitproberen. De weken tussen de praktijklessen in gebruik je om de lesstof tot je te nemen. Veel uitleg door middel van video's van de Milo Coaches en huiswerkopdrachten die je goed kan voorbereiden. Ik heb gemerkt je hier echt goed de tijd voor moet nemen en serieus mee aan de slag moet gaan. Voor de mensen die denken ik heb nog geen tot nauwelijks ervaring, is dit te zwaar? Ja er zijn momenten geweest ik dacht hoe ga ik dit allemaal toepassen en leren. En je moet hier zeker veel tijd in gaan stoppen. Het kan soms erg pittig zijn. Maar op een gegeven moment gaat dat moment komen alles op zijn plaatst valt en je alles snapt en toe kan passen. Neem de tijd voor jezelf en vraag om hulp van de Milo Coaches. Ze begeleiden je er heel goed doorheen. Altijd behulpzaam en een duidelijk antwoord. Ook het werken met je medestudenten is heel erg leuk. Ik heb door deze opleiding er leuke vrienden aan overgehouden. Dat je zoveel kan leren in 30 weken is echt fantastisch!!! Ik mag mijzelf nu Milo gecertificeerd Personal Trainer noemen en die naam draag ik met veel trots en passie!!!!
                                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                        - Amsterdam - november 22, 2021
                                                                                        9

                                                                                        Ontzettend veel geleerd in 30 weken!

                                                                                        Ik heb onwijs veel geleerd in de 30 weken bij Milo Education. Ik werkte in de toerismebranche en had dus nog geen ervaring in de sportbranche en ook geen sportgerelateerde opleiding gevolgt. Wel heb ik zelf al veel ervaring met krachttraining en door mijn interesse ook al wel wat kennis op gedaan door boeken/artikelen te lezen. De opleiding was pittig, maar goed te doen door hard te studeren! Ik ben nu zo blij dat ik de opleiding gedaan heb, inmiddels ben ik ook aan het werk als personal trainer en ik kan mijn klanten veel beter begeleiden. Het leren van de anatomie is zo belangrijk en denken in bewegingen i.p.v. in oefeningen. Dit maakt je creatiever, waardoor de trainingen ook leuker worden voor je klant. Er wordt in de opleiding ook veel aandacht besteed aan het zien van "energielekken". Dit is voor mij ontzettend waardevol geweest. Ik weet nu heel goed waar ik op moet letten en weet de juiste aanwijzingen te geven, waardoor mij klanten beter gaan bewegen. Twijfel je nog? Ik zeg doen!!
                                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                          - Apeldoorn - november 21, 2021
                                                                                          8

                                                                                          Trots: Op het papiertje die niet zomaar is komen aanwaaien

                                                                                          Als 0.0% ervaren trainer had ik uiteraard twijfels of dit de opleiding zou zijn voor mij. Echter kijk ik met trots terug op de afgelopen 30 weken, en heb ik zeker geen spijt van mijn deelname! De (wetenschappelijke) theorie is behapbaar en in easy-language geschreven / opgenomen (filmpjes). Maar dan de praktijklessen: die waren pittig! Vooral de 1e lessen wist ik niet zo goed waar ik was beland, en eigenlijk het werd ook niet echt makkelijker met de weken. Leuk en leerzaam, dat was het zeker. Het was voor mij daarom echt een goede zet om parallel aan de 30 wk course en mijn 40+ uur full-time baan, toch alvast een paar extra stappen te zetten in de praktijk. Dit heeft mij echt enorm geholpen om mijn oog voor beweging verder te ontwikkelen en de theorie en praktijklessen van Milo elders toe te passen onder begeleiding. Op deze manier viel alles stapje voor stapje op z'n plek. Mijn tips naar onervaren wannabe's: 1) Kijk mee met groepslessen bij ervaren trainers. Het fijne aan groepslessen is dat je tegelijkertijd veel mensen ziet bewegen! Bijv., eerst alleen observeren (opletten hoe een les gestructureerd is, manier van uitleggen, cues en correcties), daarna kan je bijv. bewegingen voorbereiden (les van te voren opvragen) vast bedenken waar je op moet letten, hoe iets fout kan gaan met mogelijke cue, ga met de trainer hierover in gesprek. 2) Kijk mee met een ervaren personal trainer, bijv. in de gym. Communiceer met de trainer wat voor soort oefeningen je graag wil zien. Eventueel ook een set voorbereiden. 3) Blijf kijken naar mensen tijdens je eigen trainingen / groepslessen. Bijv. in je rust van je eigen squats kun je veel mensen zien bewegen. 4) Probeer zelf ook ergens wat trainingen te geven, onder toezicht voor feedback om je kennis toe te passen en je praktijkervaring te ontwikkelen. 5) Doe je Milo huiswerk en bereid iedere les goed voor!! - ja echt! - 6) Maak er echt tijd voor, en geef niet op!
                                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                            - AMSTERDAM - november 18, 2021
                                                                                            10

                                                                                            Super leerzaam voor alle niveaus

                                                                                            Milo is een hele mooie praktisch ingestelde opleiding en heeft mij letterlijk de kijk op bewegen doen veranderen.. waar ik het aan het begin spannend vond of het niet te hoog gegrepen was voor mij als onervaren op het gebied van lesgeven of het geven van pt lessen, ben ik het examen met veel vertrouwen ingegaan. Gedurende de 30 weken zijn we super begeleid door de coaches en ik kan niet wachten om mijn kennis met anderen te kunnen delen..
                                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                              - Assen - november 17, 2021
                                                                                              10

                                                                                              Super trainers en een top schakeling tussen de theorie en de praktijk

                                                                                              Al reeds diverse opleidingen gevolgd, maar bij deze wordt er een heldere transitie gemaakt van theorie naar praktijk. Het zijn ook maar 10 praktijkdagen van 3 uurtjes, dus er wordt dan ook doelbewust gewerkt. Lekker zware setjes maken om sticking points te ontdekken. Sowieso werk je heel goed aan je kritisch oog om zo als trainer steeds meer en meer te ontdekken van je klant gedurende het trainen. Een top opleiding voor elke trainer die zichzelf wil ontwikkelen!
                                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                - Schimmert - november 17, 2021
                                                                                                10

                                                                                                Super veel geleerd en m'n zelf flink ontwikkeld in het coachen van clienten

                                                                                                Ik raad deze opleiding aan iedereen aan, ik heb super veel geleerd van Wouter, Ruben, Ray, Rob en Jordi! De heren hebben een fijne benadering en proberen zoveel mogelijk van hun kennis te delen. Door deze opleiding ben ik een stuk zelf verzekerder geworden als PT en is mijn kennis flink verbreed. Of je nu nieuw bent met het coachen of het al een tijd doet, ze proberen je op jou niveau verder te ontwikkelen.
                                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                  - Barendrecht - november 17, 2021
                                                                                                  8

                                                                                                  Een Opleiding die je uitdaagd om te groerien en je leert hoe je zelf verder kan groeien.

                                                                                                  Ik ben de MPT cursus gaan volgen naast mijn werk in corona tijd, dat was de beste investiring die ik heb gemaakt dit jaar. De MPT cursus heeft mij als coach een holistische denkwijze aangeleerd, wat naar mijn mening zeer waardevol is voor een coach. Wat ik heel tof vindt dat de opleiding is gericht om te denken in beweging en hoe je je coaching waardigheden kan verbetern. Enorm veel geleerd, nieuwe mensen ontmoet en zeker een aanrader voor iedereen die zijn kennis in de praktijk een flinke boost wil geven. De leerstof wordt heel duidelijk uitgelegd, maar wanneer je vragen hebt nemen ze alle tijd voor je. ik ben echt trots dat ik hier mijn certificatie heb mogen behalen. Bedankt voor alle mentoren van Team MILO : @woutermiddelbos @rubenrebell @rvdwolk @dymphyfit @jordiwille
                                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                    - Amsterdam - november 17, 2021
                                                                                                    10

                                                                                                    Een zeer sterke cursus die alle fundamentele aspecten van coaching bevat

                                                                                                    Ik ben de MPT cursus gaan volgen naast mijn opleiding als bewegingswetenschapper om mijn praktische skillset uit te breiden. Deze cursus biedt veel aan op alle vlakken, van anatomische en fysiologische kennis tot duidelijke coaching strategieën. De MPT cursus heeft mij als coach een meer complete en holistische denkwijze aangeleerd, wat naar mijn mening zeer waardevol is voor een coach. Bedankt team MILO voor deze positieve en leerzame ervaring!
                                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                      - Amstelveen - november 17, 2021
                                                                                                      183 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10