Dit zeggen klanten over MILO

10

TOP opleiding, aanrader!

Fantastische opleiding! Zo goed zelfs dat ik met veel plezier van Antwerpen naar Amsterdam kom gereden 🙂 Wat maakt MILO zo bijzonder voor mij? - De theorie wordt écht omgezet in de praktijk. Leren en onthouden gaat zoveel beter wanneer de kennis niet enkel in je hoofd zit, maar je deze ook hebt toegepast en gevoeld in elke vezel van je lijf. - De ongeziene passie en kennis van de docenten. - Ik heb bij geen enkel hoofdstuk het gevoel gehad 'goh, waarom moet ik dit nu leren?'. Alles is to-the-point en enorm waardevol. Voldoende informatie om zelf mee aan de slag te gaan, zonder overkill. - En misschien nog wel het belangrijkste: dankzij MILO voel ik me zelfzeker genoeg om alle opgedane kennis en ervaring verder om te zetten in de praktijk. Als je ziet hoeveel ik ben gegroeid en welk traject ik heb afgelegd vanaf de start van de opleiding, dan kan ik niet anders dan het heel erg aanbevelen. Voor zij die nog twijfelen: gewoon doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen - oktober 12, 2020
10

MILO biedt kennis, kwaliteit en ontwikkeling

MILO is een opleiding waar diepgaande, kwalitatieve informatie verschaft wordt. Maar daar blijft het niet bij. Naast het feit dat de docenten stuk voor stuk ongelooflijk kundig zijn en over zeer veel kennis beschikken, zijn ze heel erg betrokken bij de deelnemers. Ze dagen je uit, zetten je aan het denken en maken het mogelijk om jezelf optimaal te ontwikkelen. Er is veel individuele aandacht en het is fantastisch om van zulke gepassioneerde mensen te mogen leren. Al met al een zeer waardevolle en leerzame ervaring die ik iedereen aanraad!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - september 24, 2020
9

Milo is een geweldige opleiding met veel diepgang en kundige docenten.

Ik heb de opleiding als zeer leerzaam ervaren. De kennis en kundigheid van de docenten sprak mij zeer aan net als de diepgang die de lesstof omvatte. De praktijklessen waren zeer waardevol.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppel - september 22, 2020
10

Onwijs goede opleiding met veel kennis en waarde!

Milo is in mijn ogen de beste opleiding in NL voor Personal Trainers. Er is veel persoonlijke aandacht aanwezig tijdens de opleiding zodat je al jouw vragen kan stellen. De kennis en kwaliteit die in de opleiding zit zou de standaard moeten worden voor heel Nederland als het aankomt op kwalitatief bewegen. Als je al een opleiding in Personal Training hebt gedaan weet ik zeker dat Milo nog een hele mooie aanvulling is omdat ze je altijd uitdagen om meer kennis op te doen en dit ook direct toe te passen. Ze kijken naar waar je niveau is en vanuit daar creëren ze een omgeving om door te leren. Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo (OV) - september 22, 2020
10

Ontzettend leerzaam

De verbinding van de theorie naar de praktijk staat tijdens de opleiding centraal. Ik heb de praktijklessen als zeer waardevol ervaren, mede door de expertise van de trainers en de dynamiek in de groep. Je wordt gestimuleerd om van en met elkaar te leren, uit je comfortzone te stappen en jezelf te ontwikkelen. Ik ben heel blij dat ik door deze opleiding in mezelf en mijn ontwikkeling als trainer heb geïnvesteerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - september 21, 2020
9

Waardevol en heel erg leerzaam

Voor mij was er heel veel nieuwe stof. Ik geef nog geen pt maar sport al een aantal jaar, en ben heel anders naar mijn trainingen en bewegingen gaan kijken. Ik weet nu ook wat spierpijn is hoe de spieren heten... en wat ze doen. Het schrijven van programma's en programma's snappen is ook erg waardevol en heb dat gelukkig ook mogen leren. Thanks
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - september 21, 2020
9

Beste investering die ik tot nu toe gedaan heb!

De opleiding heeft mij zoveel gebracht. Niet alleen de kennis, skills en specialisme op oog op bewegen die ik nu heb om een nóg betere trainer/coach te worden, maar ook op persoonlijke ontwikkeling heb ik heel veel geleerd. Naast de inhoud van de opleiding is de communicatie en het aanpassingsvermogen van de trainers ook top! Tijdens corona hebben we 2 keer een online 'praktijk dag' gehad, wat super goed werkte en goed bezocht werd. Als er iets veranderde kregen we gelijk een mail met alle informatie. Al bij al echt een top opleiding en voor iedereen die twijfelt; echt doen! Het is de beste investering die ik tot nu toe gedaan heb!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - september 21, 2020
10

Meer dan normaal!

Een complete opleiding waarbij je meegenomen wordt in het verder denken dan de basis/normaal. Hier bedoel ik mee dat je uitgedaagd wordt om echt professioneel te denken. De branche moet hier blij mee zijn en zoiets moet je willen volgen als je waarde hecht aan echte kennis en kunde!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Steenwijk - september 21, 2020
10

DE opleiding voor personal trainer.

Een hele mooie reis gehad tijdens de opleiding. Zoveel kennis opgebouwd en heel veel gehad aan de waardevolle praktijklessen.! Commucatie was altijd fijn tussen de trainers. Ik beveel deze opleiding zeer zeker aan voor iedereen die personal trainer wil worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - september 21, 2020
10

TOP

Een mooie opleiding met zeer ervaren docenten. Begeleiding op het gebied van het analyseren van bewegen, coachen en programmeren is top. Als fysiotherapeut/PT zijnde is dit een hele waardevolle opleiding geweest om weer nieuwe tools aangereikt te krijgen om cliënten naar hun doelen te begeleiden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - september 18, 2020
10

Ik heb deze opleiding ervaren als een opleiding met veel diepgang.

Ik heb verscheidene opleidingen gevolgd op het gebied van sport en gezondheid, maar deze opleiding is de absolute nummer één als het gaat om het verkrijgen van kennis omtrent training en het ook goed toepassen. De opleiding kent hier veel diepgang in. Een absolute aanrader voor iedereen die wil beginnen met personal training, maar door de diepgang ook voor mensen die al een personal training opleiding hebben gevolgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - augustus 20, 2020
9

Veel kennis bij geleerd in bewegingen top opleiding!

Tijdens zelf trainen let je nu op bewegingen wat je uitvoert. je kan de resultaat merken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - augustus 20, 2020
10

Een waardevolle opleiding.

Een opleiding met praktijkdagen! Naast je theorie kom je eens in de maand samen om de theorie naar de praktijk te brengen. Dit maakt het plaatje helemaal compleet. Je kan altijd communiceren met de opleiders als je tegen dingen aanloopt. Dit is heel fijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - augustus 20, 2020
10

Briljante! Het de beste manier om kennis op te doen m.b.t PT!

Een geweldige manier om jezelf uit te dagen om een PT te worden. De tools die zij aanbieden en hoe de praktijk dagen in elkaar zitten was voor mij de perfecte combi om alles goed en duidelijk op me te nemen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - maart 17, 2020
9

Beste 30 weken qua educatie tot nu toe.

Of je nou zoekt nou zoekt naar meer verdieping, coachingskills of theorie: de cursus voldoet naar mijn mening aan allemaal. Persoonlijk vind ik de praktijklessen het meest leerzaam van de opleiding. Elke week andere uitdagingen in casussen en heel veel ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Je leert beter coachen door de verschilllende tools die worden aangereikt en het beantwoorden van de waarom vraag laat je denken vanuit anatomie en fysiologie. persoonlijk liet dit mij denken op een manier die mijn vertrouwen in de keuzes die ik maakte verbeterde. Een erg leuke en leerzame cursus die ik iedereen aan zou raden. Zelf vind ik het een pre om al anatomische kennis te hebben waardoor je iets makkelijker door de theorie heen gaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- CULEMBORG - maart 12, 2020
10

Leuke, duidelijke en leerzame masterclass

Doordat je na de theorie meteen toepast onder toezicht van de coaches, blijft het ook echt hangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - maart 11, 2020
9

Naar mijn mening de meest professionele trainersopleding out there.

'Kennis is kracht' is kort maar krachtig. Echter beschrijft het de insteek van Wouter en zijn opleiding bijzonder effectief. Deze opleiding is gebaseerd op de wetenschap en gaat elke keer weer terug naar de functionele anatomie. Kunnen we het verklaren vanuit het lichaam? Dan doen we er wat mee, anders niet. En ik houd ervan om puur op feiten af te gaan ipv hypes of trends. Dus daarom was dit een top opleiding voor mij. Erg tevreden. Ik denk dat er erg veel trainers in Nederland zijn die met deze opleiding nog heel veel kunnen leren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - februari 28, 2020
8

Leerzaam, eye opener en stof tot oefenen

Goede balans in theorie en praktijk. De theorie vond ik iets snel gaan, veel info in korte tijd, merkte dat ik iets langer nodig had om de slides goed te laten landen. Maar omdat de slides nagestuurd zijn, kan dat ook rustig. Praktijk was goed alleen merkte ik dat ik meer hulp kon gebruiken bij het analyseren en corrigeren tijdens het praktijkgedeelte. Elke keer als een van de docenten erbij was dan begreep ik het wel maar zelf doen bleek uitdagender, of zag ik niet goed wat er wel/niet goed ging, zeker bij ademhalen gedeelte. Wel goed opgevangen doordat docenten elke keer weer centraal pakten om een "case" door te nemen. Eye opener omdat ik me realiseerde dat alles begint met een goede ademhaling. Super fijn om al de youtube video's van Sterkher en MILO als naslag/ verdieping te hebben zodat ik het beter kan laten landen. Punt van aandacht was organisatie: verschillende starttijden doorgegeven waardoor mensen op verschillende tijden aanwezig waren. Was bij de masterclass deadlift ook niet goed gegaan. Zonde van inhoudelijk goede clinic.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - februari 23, 2020
10

Zeer veel geleerd!

Van te voren had ik verwacht dat de verschillende soorten deadlifts zouden worden behandeld. Het bleek alleen om de romanian deadlift te gaan en dat was meer dan genoeg. Goede verdieping!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - februari 22, 2020
9

Weer veel geleerd!

Zeer interessante masterclass. Goede theoretische uitleg en vooral de meerwaarde om het tijdens de masterclass te oefenen in de gym met hulp van Wouter en Romana. Op die manier handig om direct te kunnen toepassen bij cliënten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - februari 21, 2020
8

Leerzaam!

De masterclass van Wouter en Richard was heel goed. Ze hebben de DL mooi opgeknipt in stukken, zodat je op een goede en duidelijke manier de juiste technieken aanleerde. Wouter en Richard hebben ontzettend veel kennis en ik heb er enorm veel van opgestoken als trainer. Mijn doel is dat ik de geleerde technieken in de praktijk breng bij mijzelf en mensen die ik training geef. Ik heb nu een betere understanding van de DL. De communicatie was alleen wel voor verbetering vatbaar. De DL cursus zou een week eerder plaats vinden en is, wegens een dubbele boeking gecanceld, en naar een week later gezet. Niet heel handig als je hier al rekening mee houdt in je agenda en met werk. Op de dag zelf kregen we nog een mail dat er ook een verkeerde tijd was gecommuniceerd en dat de inloop een half uur eerder was. Allemaal geen ramp, maar wel komt wel erg knullig over.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - februari 6, 2020
9

Leerzaam, waardevol en vooral genoten van het proces de afgelopen 30 weken.

De online theorie waar je je les mee voorbereid is erg uitgebreid. De praktijklessen lieten me telkens weer lampjes branden op momenten dat ik in de online leerstof even vastliep of niet helemaal begreep. Leuke, leerzame praktijklessen waar veel aandacht is voor het coachen. De theorie wordt in praktijk gebracht waardoor je zelf meteen alles leert toepassen. Super blij dat ik deze opleiding heb gevolgd. Ik heb heel anders leren kijken naar bewegen en kan dit nu toepassen in praktijk om mijn cliënten nog beter te leren bewegen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - december 15, 2019
9

Super leerzame maar ook leuke 30 weken!

Ik ben blij dat ik uiteindelijk de keuze heb gemaakt om deze opleiding te volgen. Ik heb zo ontzettend veel geleerd! Na elke praktijkles liep ik weer naar buiten met veel nieuwe kennis. De praktijklessen zijn super interessant omdat je de vooraf geleerde (online) theorie meteen in de praktijk kunt brengen. Daarnaast word alles duidelijk en op een leuke manier uitgelegd en onderbouwd zowel tijdens de les als in de online modules. Ik zou deze opleiding zeker aanraden aan elke (beginnende) personal trainer !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - december 15, 2019
10

Zo waardevol.

Als iemand zonder een “specifieke” sport-achtergrond was ik bang dat de opleiding te hoog gegrepen was voor mij. Het niveau ligt zeker hoog, maar het is juist voor iedereen super toegankelijk wat het zo fijn leren maakt. De kennis, expertise van de leraren en algehele sfeer zijn heel fijn om in te leren, ook als je geen sport-opleiding hebt genoten. Ik heb het als zeer waardevol ervaren voor mijn eigen ontwikkeling en kennis van het menselijk lichaam. Ik zet door MILO met veel meer zelfvertrouwen veel stappen richting nieuwe doelen en daar ben ik ze erg dankbaar voor!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - december 14, 2019
9

Leerzaam

Om zonder enige ervaring toch uiteindelijk het gevoel te hebben dat ik na het afronden van de cursus weet waar ik heb het over heb als het over bewegen gaat, doet me echt goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - december 12, 2019
10

Genoten van deze professionele opleiding

Ik ga de praktijklessen met Wouter, Youri en Ben echt missen. Heerlijk om elke 3 weken met elkaar tot in de details de theorie te bespreken aan de hand van de praktijk. Knap dat ze voor mij als beginner maar juist ook voor gevorderde trainers altijd de tip hebben om weer een stap verder te komen. Het opleidingsmateriaal, de praktijklessen en examens sluiten uitstekend op elkaar aan en zijn goed georganiseerd. In 30 weken tijd heb ik alles geleerd wat ik wilde weten over anatomie, bewegingspatronen, coachen en programmeren. En wellicht nog belangrijker hoe je vanuit deze sterke basis na de opleiding kunt blijven verbeteren als trainer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - november 29, 2019
10

Een super leerzame en constante uitdaging!

Met nul ervaring in de sport behalve het zelf beoefenen ervan heb ik zo ontzettend veel geleerd in de afgelopen 6 maanden. Elke les zat vol met nieuwe informatie, nieuwe uitdagingen en stof om overna te denken. Je leert echt op een andere manier kijken naar trainen. Met name naar het veilig trainen en de veilige weg naar het resultaat dat je wilt bereiken. Dat staat voor mij tegenover wat je toch wel veel in sportscholen ziet waarbij men zo snel mogelijk sterk willen worden en kosten wat het kost zijn 1rm te verhogen. Met als gevolg vaak blessures die je vervolgens weer 3 stappen terug brengen. Ik kan deze opleiding iedereen aanraden weet zeker dat Wouter, Yoeri, Ben, Romana en Timo je een bijzonder leerzaam programma kunnen aanbieden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 28, 2019
9

Milo: een bron van kennis, inspiratie en groei!

De opleiding is van hoge kwaliteit. De trainers hebben ontzettend veel kennis en weten dit op een toegankelijke manier over te brengen in theorie en praktijk. De sfeer in de lessen is heel prettig: gezellig én professioneel. Je wordt serieus genomen en jouw inbreng wordt gewaardeerd. Als ervaren trainer met mijn eigen bedrijf vroeg ik mij af of ik wel genoeg zou leren. Nou, ik heb zeker veel geleerd! Het was vooral fine tunen van kennis van anatomie, programmeren en coachen. Het mooiste was dat ik dit meteen kon toepassen in mijn Personal Training sessies. Ik kon het meteen eigen maken. Deze cursus heeft mij scherper gemaakt en veel meer plezier en uitdaging in mijn werk gegeven. Ik raad deze opleiding zeker aan, aan beginnende én gevorderde trainers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 26, 2019
10

Een zeer leerzame en deskundige cursus die mij een goed oog voor bewegen gegeven heeft.

Elke les was een grote stap vooruit die ik meteen in de praktijk kon toepassen. Door de cursus heb ik echt plezier in mijn werk als coach gekregen. Het is een fijne omgeving met duidelijke opdrachten die je meteen dwingen elkaar goed te leren kennen, waardoor het een prettige manier van leren wordt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - november 25, 2019
9

Onwijs veel geleerd in 30 weken

Nooit gedacht dat ik zoveel ging leren! En misschien nog belangrijker is het feit dat ik ontzettend heb genoten van het proces. Zeer goede opleiding met zeer deskundige (en leuke) begeleiding. De 10 praktijklessen zijn heel waardevol. De theorie is niet te overweldigend en wordt zo aangeboden om het direct toe te passen in de praktijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - november 24, 2019
10

What an amazing studying experience!!!

MILO was an absolutely wonderful experience. The best thing was the professional teachers; Wouter and Yoeri!!!! The most important thing for me is the level of education and the dedication of the teachers to what they are teaching and these were definitely 5/5!! The perfect combination of theory and practise. And what is the most important thing that after that 7 months I really can say I learned so much and only because the MILO team and their teaching methods are the best! A huge thank you MILO!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - oktober 4, 2019
8

Top masterclass

Mooi initiatief weer. Altijd fijn om up to date te blijven. Nogmaals dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - september 3, 2019
10

Top training !

Genoten ! Inspirerende omgeving, diepgaande analyse van beweging, betrokken kundige trainers, feedback waar je verder mee kunt werken ook na de training. Milo brengt fitness naar de next level. Super! Ik kom graag terug 🙂🙏
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - augustus 29, 2019
10

Zeer leerrijk!

Leuk dat het zowel theorie als praktijk was. Als je de theorie hoort lijkt het logisch, maar als je dan zelf in de praktijk moet oefenen en checken of iemand het daadwerkelijk goed doet en je moet leren om goed te observeren, merk je dat het toch niet altijd zo simpel is. Vandaar vond ik het super leerrijk om zowel de theorie als praktijk mee te kunnen volgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zulte, België - augustus 29, 2019
10

Top opleiding

Goede opleiding waarbij de theorie goed vertaald wordt in de praktijk. Persoonlijke aandacht en advies op maat. Leerzaam voor alle niveaus van personal trainers; van beginner tot ervaren. Het brengt je manier van training aanbieden naar een hoger niveau.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 15, 2019
10

Leerzame cursus met deskundige, behulpzame en toffe instructors!

Super docenten! Wouter, Sefton en Yoeri hebben heel veel kennis en ze weten dit op een plezierige manier over te brengen. Het is een hele leuke cursus. De practical omgeving is top bij VondelGym Zuid. Ze leggen de lat hoog bij jezelf zodat je de opleiding goed en zelfstandig kunt doen. Maar vooral duidelijk, overzichtelijk en bereikbaar wanneer je vragen hebt. Goede overzichtelijke manier van lesgeven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 10, 2019
10

Enorm leerzaam!

Het team van Milo heeft enorm veel kennis in huis. Het zijn ‘vakidioten’ die de stof met erg veel enthousiasme overbrengen. Ik stapte in zonder noemenswaardige trainers-ervaring en hierdoor heb ik flink moeten bikkelen. Maar dat was het waard! Het team houdt iedereen (ongeacht het instapniveau) bij de les en koppelt de complexe theorie aan de praktijk. Ik heb enorm veel geleerd en zie dit als startpunt om me verder te ontwikkelen. Mij zien ze zeker terug voor vervolgtrainingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - augustus 6, 2019
10

Opleiding van hoog niveau, maar zeker goed te doen

Deze opleiding is zeer uitgebreid en behoorlijk intensief maar ik heb echt ontzettend veel geleerd. Dit komt mede door de leraren met enorm veel kennis van theorie en praktijk. Ik kan deze opleiding zeker aanraden als je in een relatief korte tijd heel veel kennis wilt opdoen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - augustus 5, 2019
9

Onderscheidend obv kwaliteit van lesstof, theorie en praktijk, en docentdchap.

De docenten Wouter en Yuori hebben zeer ruime ervaring. Dit is zorgt voor een prima niveau van de training. Door de deskundigheid is alles bespreekbaar en wordt alles direct beantwoord. Deze pt training/opleiding is door het niveau van de docenten, het goede niveau van de stof en de duidelijke online tools onderscheidend in de markt. Ik ben blij dat ik na lang orienteren voor milo Education heb gekozen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Van Ooijen - augustus 5, 2019
9

Intensieve, maar erg leerzame en vooral goede opleiding!

De materie gaat soms erg diep, maar het wordt gegeven door trainers die weten waar ze het over hebben en zeer kundig zijn. De praktijklessen zijn zeer waardevol. Ik kijk terug op 7 zeer leerzame en leuke maanden waarin ik enorm veel heb geleerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 1, 2019
9

Geinspireerd door de hoeveelheid kennis en uitgedaagd om dit eigen te maken en ook te gaan uitdragen

Er zit ontzettend veel kennis bij de trainers/cursusleiders. Omdat je in een inspirerende omgeving de cursus doet wordt je uitgedaagd om die kennis tot je te nemen en je er verder in te verdiepen. Alle theorie wordt daarnaast tijdens de cursus ook in de praktijk gebracht. Echt een zeer leerzame en waardevolle cursus voor elke (beginnend) personal trainer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juli 26, 2019
8

Verrassend

Fijne hands on adjustments en handvaten (ook letterlijk!) die direct toepasbaar zijn in de yogalessen die ik bij Bootcampclub geef. Maar ook voor mijn eigen practice een ontdekking gedaan over mijn middenrug en linkerheup waar nog winst te behalen is in ROM.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - juli 19, 2019
10

Goede leerzame clinic

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Soest - juli 15, 2019
9

Ervaren en deskundig

Afgelopen zaterdag weer veel geleerd. Zondag direct toegepast in mijn trainingen; leden positief dus win-win!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - juli 15, 2019
10

Helder and to the point

I recently attended The Bootcamp Club workshop where MILO explained how to do a correct/proper push-up. The explained it and demonstrated how it should be done and the steps leading up to explain how to teach people others how to do a push-up. It was explained in simple terms and why it was important to do it a proper way.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - juli 4, 2019
10

Goede uitleg

Ik heb een clinic gevolgd tijdens de Inspiration Day van The Bootcamp Club. Ik vond het erg leerzaam en kwalitatief goede uitleg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - juli 4, 2019
10

Perfecte balans tussen theorie en praktijk!

Het waren zeer leerzame en interessante (30) weken! Daarnaast mijn complimenten zowel voor de opleiding (opzet en inhoud) als voor de deskundige trainers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - mei 22, 2019
9

Master of the basics. De juiste combinatie tussen de essentiële basis met waardevolle verdieping.

Zeer waardevolle en direct praktisch toepasbare opleiding die rekening houdt met het niveau van de afnemer en tegelijkertijd iedereen tot een hoog minimum niveau brengt om succesvol het eindexamen en daarmee de cursus te volbrengen. De driewekelijkse praktijkbijeenkomsten en de bijbehorende zelfstudie -zowel theoretisch als praktijk- maken deze opleiding er een die ik aan zou raden aan iedere (beginnende) fitness professional. De basis van functionele anatomie die wordt gehanteerd om principes uit te leggen en bewegingspatronen te leren begrijpen zorgt er tevens voor dat je inziet dat je nooit uitgeleerd raakt in deze tak van sport.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - mei 8, 2019
9

Knowledge gainz!

Een opleiding van 30 weken leek mij in eerste instantie lang maar het bleek de beste investering die ik in mijn trainerscarriere heb kunnen doen. Wat voor mij vooral goed werkte was de combinatie van theorie en praktijk. Drie weken artikelen inlezen en opdrachten maken om het vervolgens toe te passen op de praktijkdag. Alle opdrachten werden gepost in een besloten Facebook groep zodat iedereen commentaar op elkaar kan geven. Wouter, Sefton en Youri hebben bij elkaar jaren aan ervaring en die kennis delen ze met passie. Beginnend of ervaren, ik denk dat iedere trainer geprikkeld kan worden in deze course. Naast dat het bijzonder waardevol was, was het ook nog leuk! Ik keek uit naar iedere praktijkdag. Als trainer ben ik met de opgedane kennis een stuk zekerder geworden. Ik kan het iedere trainer (in wording) aanbevelen. Ray Rudolph CrossFit Coach/ Personal Trainer Vondelgym
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 26, 2019
10

Geweldige kennis en know how

De trainers van Milo hebben een kennis en kunde waar je u tegen zegt. Voor mij is dit dé opleiding voor personal trainers en andere sportleraren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 23, 2019
76 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10