Dit zeggen klanten over MILO

10

Knowledge, experience and challenge in 30 intense weeks

First of all, I am writing this in English to also encourage non-native Dutch speakers to consider MILO, as it is totally worth it. The course is excellent, building up progressively over 30 weeks from the basics to a holistic approach, from the main concepts being taught up to independently writing programs and coaching people. The mentors are real professionals and will educate and challenge you, but you also need to put in the work. There is a lot of material (text, video, practical) to go through and you need to invest time, but it also works best if you find a place where to practice coaching and looking at how people move. Also, the exam is far from one that you can just breeze through. You will need to prove that in 30 weeks you are able to guide people, justify your choices and have the knowledge of a professional. I approached this as a non-Dutch speaker with some working skill of the language, and could follow the online material and the practice lessons. It just took me a bit longer to study, as I was processing a bit slower. The mentors accommodated my case, and I was able to coach during the course in English, and take the exam in English. Awesome. The only improvement point for me was that in the most practice lessons we coached what felt like the same exercises (e.g. squats, Romanian deadlifts), and it only got more diverse in the last few chapters. I would have enjoyed to be challenged in coaching more variations in the same movement patters, thereby taking the training wheels off sooner. I feel that I really came out of the course empowered to coach people and groups, and I have a solid base on which to build. A big thank you to the MILO mentors.
Zou je ons aanbevelen? Ja
    - Amsterdam - december 17, 2022
    8

    Een hele leuke en leerzame cursus waar ik alle kneepjes van het worden van een pter heb mogen leren

    Mijn ervaring met Milo Education is dat ik echt op zoek was naar een opleiding waar ik mezelf kon omvormen naar een personal trainer met een grote vorm van kennis in anatomie, biomechanica, oefening selectie en een goede rol in coaching. Dit heb ik zeker allemaal goed veelvoudig terug zien komen bij Milo. En dit wordt duidelijk wanneer de praktijk en theorie samenkomen. Het enige wat mijn ervaring wellicht nog iets prettiger had kunnen maken was met nog iets meer praktijklessen. Maar er stond voorafgaand duidelijk vermeld dat je 10 praktijklessen zou krijgen en in die 10 lessen heb ik alle kennis mogen opdoen. Zeker een aanrader!!!!!
    Zou je ons aanbevelen? Ja
      - Capelle aan den IJssel - november 16, 2022
      10

      Heel veel mogen leren!

      Ik heb de Milo als een hele leerzame opleiding ervaren. Vanaf de eerste praktijkles ga je heel bewust kijken naar bewegingen, hoe je deze graag zou willen zien en welke interventies er mogelijk zijn. Ik heb hier ook veel aan gehad bij mijn eigen manier van bewegen. Zorg wel dat je voldoende tijd vrijmaakt om te investeren in deze opleiding, de lesstof is namelijk veel en zeker niet gemakkelijk. Wat mij betreft mocht er elke week wel een praktijkles zijn, want tijdens deze lessen viel voor mij steeds het kwartje waardoor ik de theorie begreep. Iedere mentor weet goed waar hij/zij het over heeft en deelt deze informatie met een hoop passie voor het vak. Ik ben heel blij dat ik voor de Milo gekozen heb.
      Zou je ons aanbevelen? Ja
        - Rotterdam - november 16, 2022
        10

        Alles dat je wilt leren als personal trainer, maar ook nog zoveel meer!

        Waar ik aan de start van de opleiding dacht enkel te gaan leren over functionele anatomie, beweegpatronen en hoe dit over te brengen op anderen, heb ik naast dit alles nog zoveel meer geleerd. De mentoren zijn een stel vakidioten die je met open armen en hun enthousiasme meenemen in het proces om een kwalitatief goede personal trainer te worden maar ook te groeien als mens op zich. Ze hebben oog voor jou als individu, wat je beginpunt is en waar je naar toe wilt. Zij weten een omgeving te creëren waarin jij deze ontwikkeling volledig aan kan gaan en kan groeien tot jouw potentie. De combinatie van de zelfstudie aan de hand van de digitale omgeving samen met de praktijkdagen waar je alles tot leven brengt zorgt voor verbondenheid en toewijding waarmee ze onwijs veel waarde weten te creëren.
        Zou je ons aanbevelen? Ja
          - Tilburg - november 8, 2022
          10

          Met deze kennis op zak heb ik nu écht het vertrouwen om mijzelf als goede trainer te zien

          Met een fitvak A op zak en al een aantal jaar ervaring met coachen dacht ik al een redelijke basis op zak te hebben. Toch voelde ik mij altijd een beetje onzeker over mijn kennis op gebied van krachttraining. Door mijzelf volledig open te stellen voor de opleiding van Milo ben ik maand voor maand gaan groeien. Zowel in kennis als in vertrouwen. De opleiding vergde veel tijd en focus maar is het dubbel en dwars waard! De praktijkdagen waren natuurlijk het allerleukst en meest leerzaam. Geen vraag was voor de instructeurs te gek en ik kreeg door deze dagen altijd weer nieuwe energie en motivatie. Er wordt niet alleen gefocust op kennis maar er gaat ook veel aandacht naar coaching. Ik heb altijd gevoeld dat deze opleiding is opgezet vanuit passie! Echt een aanvulling voor iedere trainer!
          Zou je ons aanbevelen? Ja
            - Rotterdam - november 6, 2022
            10

            Geweldige opleiding gegeven door vakidioten

            De opleiding was voor mij veel nieuwe informatie. Ik heb erg genoten van de opleiding. Het is een goede mix van online lesstof en praktijkdagen. De Milo leraren zijn allemaal erg gemotiveerd en ervaren in het vakgebied. Ik zou deze opleiding zeker aanbevelen als je gecertificeerd personal trainer wil worden!
            Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Rotterdam - november 6, 2022
              9

              Genoeg theorie aanbod die je direct ook in praktijk kan toepassen in de praktijklessen!

              Het fijne aan deze opleiding is het feit dat je kan beginnen op verschillende niveaus. Er zijn ervaren PT coaches die aan de opleiding beginnen, maar ook mensen die slechts een korte periode pas bezig zijn in de fitness industrie. Hoeveel je uit de studie haalt ligt dan ook vooral aan je eigen bereidheid. De opleiding biedt je in ieder geval genoeg fundamentals, tools en theorie aan om te starten als succesvolle personal trainer. Zelf heb ik een geweldige ervaring gehad met de klasgenoten en top coaches!
              Zou je ons aanbevelen? Ja
                - Rotterdam - november 5, 2022
                10

                Zo ontzettend veel geleerd. Zo'n waardevolle opleiding!

                In de 30 weken heb ik zo ontzettend veel geleerd. Over het lichaam, het vak en mezelf. Met ruim 2 jaar sportervaring en veel zelf inlezen dacht ik dat ik wel aardig wat wist, maar bij de opleiding kwam ik erachter dat ik echt pas aan het begin stond. Het geeft echt de verdiepingsslag in het lichaam en leert je hoe te bewegen en waarom. Het is niet alleen een opleiding waar je veel over het vak leert, maar ook over jezelf. Je wordt regelmatig uit je comfort zone getrokken en spiegels worden voor gehouden. Onwennig op het begin, maar uiteindelijk zo waardevol. De mentoren weten (natuurlijk) ontzettend veel en brengen dat over op de groep. Tijdens de praktijkdagen kan je voor al je vragen bij hen terecht wat super fijn is. Het zijn écht een stel vakidioten. Wel een kleine tip van mijn kant: besteed genoeg aandacht aan de lesstof. Maak er tijd voor in je planning en neem het serieus. Het is veel leren en voorbereiden naar de praktijkdagen toe en als je er niet voldoende aan doet gaat dat tegenwerken. Ik ben blij dat ik voor deze opleiding gekozen heb! (en dat ik hem gehaald heb natuurlijk)
                Zou je ons aanbevelen? Ja
                  - Rotterdam - november 5, 2022
                  10

                  Op een paar mental breakdowns na geweldig.

                  Begin dit jaar dacht ik, ah dat doe ik wel even. Naast mijn fulltime baan in de zorg en nog net nieuw in het trainers wereld begon ik aan mijn Milo avontuur. 30 weken lang wordt je uit je comfort zone gehaald en uitgedaagd. Tijdens de opleiding leer je zo veel, lesstof is pittig, maar aan het einde van de rit vallen alle puzzelstukjes in elkaar. De mentoren verstaan hun vak, zijn enthousiast en weten dat op de leerlingen over te brengen. Prachtige ervaring!! Milo bedankt.
                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                    - Rotterdam - november 4, 2022
                    10

                    Keihard leren buiten je comfortzone

                    Denk je al veel te weten over bewegen? Think again. De Milo mentoren weten precies de vinger op de zere plek te leggen, waardoor je hier en daar echt wel buiten je comfortzone moet gaan. Maar dan op de beste manier! Eerst keihard studeren aan de zeeën van gestructureerde informatie waarvan je voorzien wordt en daarna in de praktijk aan de slag met wat je in de voorafgaande weken geleerd hebt. Een perfecte balans. Ik voel me als PT nu een stuk zelfverzekerder in mijn doel om cliënten te helpen hun doelen te bereiken dankzij de rugzak aan kennis die ik heb meegekregen.
                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                      - Veghel - augustus 23, 2022
                      10

                      AMAZING

                      Wat een top opleiding is dit mensen! Je word keihard klaargestoomd om aan de slag te gaan als PT. De mentoren helpen je enorm en dagen je uit waar nodig. In de bijeenkomsten pas je de kennis toe die je hebt voorbereid. In 7 maanden ben ik van een leek naar echte Pt gegaan. Zo trots en nu ga ik aan de bak ! Bedankt MILO!
                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                        - Amsterdam - augustus 17, 2022
                        10

                        Leerzaam op alle fronten van personal training!

                        Hele goede opleiding met een duidelijke structuur en opbouw. Met de coaches wordt er diep op de stof ingegaan en is er veel ruimte voor interactie. De praktijklessen zijn heel leerzaam en geven telkens energie om jezelf te ontwikkelen.
                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                          - Elsendorp - augustus 14, 2022
                          10

                          Pittig, Fun, Waardevol!

                          Goede opbouw en juiste dosering leerstof voor elke les. Genoeg prikkel om scherp te blijven door de praktijklessen elke drie weken. Die zijn leerzaam en erg fun! Tijdens de les wordt je uitgedaagd om kritisch te denken en de theorie wordt vaak herhaald. De coaches zijn ervaren en alle feedback is erg waardevol. Kan het iedereen aanraden, zelfs ervaren trainers.
                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                            - Rotterdam - augustus 10, 2022
                            10

                            LIFE CHANGING

                            Dit is toch wel echt de opleiding die je gedaan moet hebben. Je leert zoveel en de manier waarop de opleiding is opgezet is dan ook super alles valt als puzzel stukjes in elkaar je leert denken in bewegen en anatomie is een groot deel wat heel leuk is 🙂 door de anatomie die je leert leer je verbanden leggen in bewegingen zodat je goed interventies kan aanbieden en eventuele energie lekken kan voorkomen. De docenten zijn erg betrokken en dagen uit in je coaching en onderbouwing en zeggen eerlijk of het klopt of niet zodat jij kan groeien. Het is te goed de beste pt opleiding in mijn ogen zou nog veel meer kunnen vertellen maar dan schrijf ik een heel boek . Ik zeg gewoon DOENNN
                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                              - Rotterdam - augustus 6, 2022
                              10

                              Uitdagende en complete praktijk gerichte PT opleiding!

                              In 30 weken wordt je flink uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen tijdens de praktijklessen. De Mentoren stellen jou continue vragen over hoe en waarom. Hier leer je onwijs veel van! Fijne combinatie met thuis de theorie doornemen en dan komt alles tot leven tijdens de praktijkdag. Na iedere praktijk dag ging ik met een goed gevoel en met veel opgedane kennis naar huis.
                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                - Koog aan de Zaan - juli 27, 2022
                                10

                                Fantastische en leerzame ervaring

                                Milo was echt een hele mooie ervaring waarin ik in een korte tijd super veel heb geleerd. Ik was een beginner in dit vak en door de leerzame praktijk lessen en duidelijke structuur in de theorie, kon ik mezelf heel snel ontwikkelen in deze 7 maanden.
                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                  - Amersfoort - juli 26, 2022
                                  10

                                  Mezelf goed ontwikkeld tijdens deze opleiding

                                  Ik heb super veel belangrijke informatie en tools geleerd,van coaching tot aan zelfontwikkeling. Daarnaast zijn de mentoren zeer ervaren en is niks fout, zolang alles onderbouwd is . trainingsleer is zoveel meer dan alleen het trainen zelf maar ook alles wat er omheen speelt op psychologisch persoonlijk gebied etc. Alles komt terug in de opleiding. Kortom ik heb heel veel waardevolle kennis opgedaan en zal altijd mezelf blijven doorontwikkelen, en dat alles is vanwege deze opleiding (=
                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                    - Zoetermeer - juli 25, 2022
                                    8

                                    Een complete opleiding met super fijne mentoren

                                    Ik heb ontzettend veel geleerd en nu een solide basis om als PTer aan de slag te gaan! Ik vond de lesstof soms erg pittig, maar dat geeft me ook het gevoel dat deze opleiding mij meer biedt dan de andere PT opleidingen. Dus als je jezelf echt wil verbeteren en hier tijd en energie in wil steken, is dit jouw opleiding. De praktijklessen waren super waardevol, wat zijn de mentoren onwijs goed en fijn om van te leren! Heel open en geduldig.. en ook erg inspirerend en gezellig! Alltijd doorvragen waarom je iets vind/doet... soms sloeg ik dicht.. soms raakte ik getriggert maar altijd voelde ik dat ze dit doen om mij beter te maken. Dus.. makkelijk? zeker niet.. de beste keuze? 100%
                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                      - Thissen - juli 25, 2022
                                      8

                                      Leerzame strijd!

                                      Dit is zeker weten 1 van beste opleiders als het gaat om PT en groepsles. De stof is heel uitgebreid, heb vaak momenten gehad dat ik dacht van this it too much, laat me stoppen hoor. Maar nadat je de stof 1 keer goed doorleest en samenvattingen maakt zie je wel dat de stof op de 1 of andere manier blijft hangen. De lessen hadden structuur en de leraren waren duidelijk in uitleg en waren ook eerlijk kwa feedback in je verbeterpunten. Wat belangrijk is want je wil juist blijven groeien al persoon en trainer. Naarmate de lessen wordt je hier en daar in het diepen gegooid en kan je het gevoel hebben dat je het niet kan en niet weet. De leraren keken je dan niet raar aan maar legde het goed uit en hadden geduld met je. Als tip zou ik zegen maak de stof van de introductie les 0 korter of meer uitleg in filmpjes.
                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                        - Purmerend - juli 25, 2022
                                        7

                                        Heel veel geleerd!

                                        In deze opleiding leer je ontzettend veel! Tijdens de praktijk dagen gaat het vooral om techniek en coachen. De theorie is zelfstudie en dat vond ik soms wel lastig en vooral heel veel, maar alle coaches zijn wel bereid om al je vragen te beantwoorden. Alles is heel helder en duidelijk, maar persoonlijk zou ik niet weer kiezen voor een opleiding waarbij alle stof alleen online is, mijn voorkeur gaat echt uit naar fysiek boeken of papier, dat neemt niet weg dat de kwaliteit van de opleiding heel hoog ligt, dus vandaar zou ik Milo education zeker aanraden!
                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                          - Leiderdorp - juli 25, 2022
                                          9

                                          Een opleiding die iedere PT’er moet hebben gevolgd!

                                          Ik kwam binnen met 0 kennis omtrent anatomie, biomechanica, fysiologie en trainingsprincipes. En toch, binnen een half jaar is het gelukt om die kennis te vergaren en toe te passen in het begeleiden van cliënten. De MILO mentoren verstaan hun vak, beschikken over enorm veel kennis en brengen hun enthousiasme voor het vak iedere keer weer zonder moeite op ons over. Een eer om van hen het vak te mogen leren.
                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                            - Utrecht - juli 25, 2022
                                            10

                                            Leer denken in bewegen

                                            Ik was altijd druk bezig in de sportwereld en door die ervaringen kon ik ook lessen geven maar ik heb nooit een sport opleiding gedaan en wist weinig van het menselijk lichaam af buiten het opvangen van sport specifieke spieren en bewegingen. Milo Education heeft mij de fundering gegeven om duurzaam te kunnen coachen. Zeer aan te raden voor iedere (aspirerende) trainer die meer uit zichzelf wil halen. Deze opleiding brengt je van de anatomie tot het coaching traject. Prachtige ervaring met fijne opleiders. Dikke 10!
                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                              - Eindhoven - juli 25, 2022
                                              10

                                              Geweldig!

                                              Voor Milo heb ik heel lang zelf getraind zonder enige kennis. Toen ik met Milo begon realiseerde ik mij pas dat ik eigenlijk niks van fitness en coaching af wist. Ik heb zoveel geleerd in een redelijk korte periode, want die 30 weken vliegen zo voorbij!! Voor mij waren dit de beste 30 weken van mijn leven, omringd met mensen die dezelfde passie delen. Een nieuwe groep vrienden erbij en een tijd die ik nooit meer ga vergeten. En top mentoren die je door de praktijklessen heen begeleiden! Je moet wel echt goed gaan inplannen om de stof te leren en zorgen dat je voorbereid naar de lessen komt. Ook om te zorgen dat de ervaring voor jezelf beter wordt. Echt een aanrader!!!!!!!
                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                - Amsterdam - juli 25, 2022
                                                9

                                                Een top opleiding!

                                                Geweldige 30 weken gehad. De online stof zit zo in elkaar dat je echt leert om te leren. Je wordt continue bewust gemaakt waarom het waardevol is om de stof tot je te nemen en wat je hiermee kan in de rol als coach. Op de praktijkdag komt dit allemaal tot leven. Hier mag je laten zien wat je geleerd hebt. Een goeie en gemakkelijk manier om jezelf te ontwikkelen. Na 30 weken ben je met vertrouwen klaar voor je examen!
                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                  - Heerhugowaard - juli 25, 2022
                                                  10

                                                  Grensverleggend

                                                  Deze opleiding was pittig, maar de hoge standaard die aan wordt gehouden bij Milo wil ik als sport professional ook terug laten komen in mijn eigen werk. Het is de inspanning en het geld zeker waard, daarbij zijn de praktijkdagen een geweldige manier om netwerken met andere mensen in de branche.
                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                    - Wassenaar - juli 25, 2022
                                                    10

                                                    Een opleiding waar je van leert, groeit en jezelf overstijgt.

                                                    Afgelopen jaar heb ik niet alleen immens veel geleerd over het menselijk lichaam, bewegen en coachen, maar ook over mezelf. In deze opleiding word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Je wordt op een hele prettige manier begeleid door mentoren die je mega veel kennis kunnen geven en je inspireren. Je doet het samen: met je mentoren en medestudenten help je en motiveer je elkaar. Maar je doet het voor jezelf: omdat jij een betere trainer wilt zijn en omdat jij meer uit jezelf wilt halen. Als jij dit ook wilt, dan ben je bij MILO aan het juiste adres!
                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                      - Borger - juli 2, 2022
                                                      10

                                                      Uitstekende begeleiding in een fijne omgeving

                                                      Wat een fantastische opleiding! Na alle lessen heb je echt het gevoel dat je alles bezit om zelfstandig aan de slag te gaan als personal trainer. Het is heel fijn dat je in die drie weken voor een les zelf de tijd hebt om alle stof goed door te nemen. Op het moment dat er dingen onduidelijk waren, viel alles op z’n plek tijdens de uitgebreide lessen met fijne begeleiders. Ik raad het echt iedereen aan! MILO bedankt voor alles!
                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                        - Rotterdam - mei 30, 2022
                                                        10

                                                        De beste PT-opleiding in Nederland

                                                        Milo biedt een enorm omvangrijke doch specifieke opleiding aan voor PTs in spé. Ze weten de perfecte mix te vinden tussen theorie en praktijk door middel van sterke theoretische modules en zeer interactieve contactmomenten. De focus ligt daadwerkelijk op jouw ontwikkeling als coach. Perfect voor de beginner, maar zeker ook meer ervaren instructeurs die op zoek zijn naar meer.
                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                          - Rotterdam - mei 28, 2022
                                                          10

                                                          Significante en waardevolle groei als coach doorgemaakt.

                                                          Milo is een uitdagende opleiding, die zowel theoretisch als praktisch veel inhoud heeft. Ze gaan veel verder dan alleen de pure stof, maar kijken veel naar het grote plaatje. Onder leiding van ervaren mentoren wordt een comfortabele sfeer gecreëerd waar echt ruimte wordt gemaakt om te leren en ervaren!
                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                            - 's-gravenhage - mei 28, 2022
                                                            10

                                                            Groei als mens, groei als trainer!

                                                            Ik ben wat onzeker begonnen aan de opleiding. Allemaal vragen zoals: kan ik het wel? Ben ik klaar voor? De opleiding is niet alleen kennis opdoen en leren over de menselijke anatomie maar draagt ook bij aan het creëren van een GROWTH-mindset als individu. De theorie wordt meteen vertaald naar de praktijk waarbij steeds de ‘waarom vraag’ centraal staat en je op een holistische manier leert kijken naar de werkelijkheid. Ik raad de opleiding van harte aan!
                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                              - Rotterdam - mei 28, 2022
                                                              10

                                                              Waarschijnlijk de beste PT opleiding van Nederland!

                                                              Fantastische en uitdagende opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Ik heb waardevolle feedback mogen ontvangen van alle trainers en ben in 30 weken tijd ook enorm gegroeid als persoon. Ik heb genoten van de opleiding en wil team Milo dan ook hartelijk bedanken!
                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                - Aldeboarn - mei 22, 2022
                                                                9

                                                                Wat een super ervaring!

                                                                Ik heb in 30 weken tijd zoveel geleerd. Elke les was super leerzaam en ik had elke keer zin in de lessen. Toffe docenten die je ook helpen als je het even niet meer weet tijdens de lessen.
                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                  - Amsterdam - mei 13, 2022
                                                                  10

                                                                  Een ervaring die ik nooit had willen missen!

                                                                  Alles wat ik zocht in een goede opleiding, vond ik bij MILO! De goede structuur en geleidelijke opbouw, de inhoud van de theorie, de praktijklessen, de begeleiding en deskundigheid van de mentoren, het enthousiasme en leergierigheid van de groep & de passie voor het vak dat in alles te zien is. Ik heb een enorme progressie gemaakt in 30 weken tijd. Een proces dat ik niet had willen missen! Ik ben nu klaar om vol zelfvertrouwen te bouwen aan mijn carrière als Personal Trainer.
                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                    - Barendrecht - mei 12, 2022
                                                                    10

                                                                    Nieuwe onderwerpen die heel waardevol is

                                                                    Ik heb een hele fijne ervaring gehad. Een relaxte sfeer op de praktijk dagen en duidelijk overzicht online. Ik heb veel nieuwe aspecten geleerd en ook meer verduidelijking gekregen over onderwerpen die ik niet helemaal begreep. Top opleiding, voor iedereen waardevol!
                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                      - Heemskerk - mei 9, 2022
                                                                      10

                                                                      Perfecte opleiding

                                                                      Wat een fijne en leerzame opleiding. Op je eigen niveau de mogelijkheid te ontwikkelen tot een kundig personal trainer. Is de rug in een neutrale positie? Tripod stance? Bar path? Waar kijk je eigenlijk naar als je een oefening geeft? Precies de juiste hoeveelheid theorie vertaald naar de praktijklessen. Een rollercoaster aan emoties omdat je soms even niet meer op vertrouwd op je eigen kunnen, maar vanuit daar valt juist alles samen. Ik denk dat ik mijzelf van entertrainer naar professor, coach en entertainer heb kunnen ontwikkelen. Precies waar ik naar op zoek was. Ik kwam met het doel leren programmeren, om vervolgens met het oog van een professor naar de oefeningen die ik gaf te kijken. Dit heb ik stapje voor stapje weten te leren met een zeer goed eindresultaat waar ik heel mijn toekomst op zal voort borduren. Al met al een dikke aanrader!
                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                        - Nieuwegein - april 9, 2022
                                                                        10

                                                                        Een intense, vakkundige én leuke opleiding.

                                                                        Toen ik 10 maanden geleden op het Milo aanmeldknopje klikte, had ik geen idee wat er me te wachten stond. Ik dacht tja... ik ben 19 jaar, studeer en werk 2 banen, maar ben een grote sportschool liefhebber en wist dat dit is wat ik wilde. Ik heb het met beide handen aangepakt en met alles wat ik kon heel hard gewerkt voor deze diploma. Het was super intens, het is vaak ten koste gegaan van andere dingen in mijn leven, maar ik wilde het halen en dat heb ik ook gedaan. Tijdens de zelfstudie verbreedde ik mijn interesse in bewegen nóg meer maar werd ik soms ook onzeker door de hoeveelheid aan kennis die ik maar in mijn brein moest gaan zien te proppen. Elke 3 weken kreeg ik weer een boost tijdens de praktijkles en viel echt alles op zijn plek. Lees jij dit, overweeg je de opleiding te gaan doen? Denk er goed over na, ben gemotiveerd maar vooral gedisciplineerd en zie het echt als een serieuze opleiding. Ik heb de hoeveelheid toen ter tijd enorm onderschat, maar als je iets wil bereiken, is niks onmogelijk. Bedankt alle mentoren! Zonder jullie had ik dat prachtige papiertje niet.
                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                          - Amsterdam - april 7, 2022
                                                                          10

                                                                          Top opleiding

                                                                          Deskundig trainers met een passie voor het vak en voor de studenten! Fijne omgeving om te leren op een mooie locatie. Een hele uitgebreide online leeromgeving met heel veel informatie. Doordat de online leeromgeving herschreven werd tijdens ons traject zaten er nog best wat fouten in qua zinsopbouw of duidelijkheid. Dit is voor mij echt het enige verbeterpunt. Want de rest van de opleiding is top! Groot compliment naar de trainers, heb van iedere les genoten!
                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                            - Heiloo - april 6, 2022
                                                                            9

                                                                            Top basis die mij vertrouwen geeft anderen goed te kunnen begeleiden op weg naar hun doelen

                                                                            Mede dankzij de MILO opleiding heb ik het gevoel een goede basis te hebben waarmee ik mensen - als beginnende trainer en coach - op een verantwoorde manier kan begeleiden op weg naar hun doelen. Tijdens de opleiding heb ik essentiële inzichten verkregen, zowel theorie- als ook praktijkgericht. Wat ik persoonlijk erg fijn vond was de focus op techniek en functioneel trainen. Verder was het erg inspirerend om van de verschillende stylen van de ervarene MILO mentoren te leren. Ook de Vondelgyms, waar de opleidingsdagen gefaciliteerd worden zijn een motiverende omgeving. Super blij en tevreden om voor MILO gekozen te hebben!! 🙂
                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                              - Den Haag - april 5, 2022
                                                                              9

                                                                              De extra kennis die ik zocht!

                                                                              Ik heb al redelijk wat opleidingen gedaan en ervaring mogen opdoen als Personal Trainster en (online) Coach. Met een eigen coaching team vind ik het dan ook belangrijk om me te blijven ontwikkelen op het gebied van training. Hoewel programmeren me altijd al wel goed af ging, wilde ik net iets dieper in gaan op de biomechanica en de anatomie. Bij MILO zit je hiervoor op de goede plek! Ik heb veel geleerd over deze onderwerpen, maar ook over het denken in bewegen ipv in oefeningen & het geven van gerichtere feedback tijdens PT's. Zeker een aanrader!
                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                - Apeldoorn - april 5, 2022
                                                                                10

                                                                                Blootstellend, Uitdagend & Bekrachtigend

                                                                                Ik trainde al 5 jaar intensief in de sportschool voordat ik aan de MPT-opleiding begon, en als gemiddelde gym-bro dacht ik natuurlijk dat ik de wijsheid al in pacht had. Compleet het tegenovergestelde is mij bij MILO bewezen, en dat is het meest waardevolle wat ik uit deze opleiding heb gehaald. MILO is een onwijs alomvattende opleiding die verschillende invalshoeken ter bespreking stelt voor het zijn van een krachttrainer. Niet alleen rauwe kennis over het sporten en het lichaam, maar de psychologische, sociale & communicatieve aspecten die net zo min belangrijk zijn voor het worden van een krachttrainer, zijn terugkerende thema's waar MILO veel aandacht aan besteedt. Doordat MILO de alomvattendheid van training goed in kaart weet te brengen met een grondige methodologische principes, word je uiteindelijk wel een keer aangewezen op jouw zwakke punten. Zo leer je dat er eigenlijk geen eindpunt bestaat om nog meer kennis te vergaren en kunde te verwerven. Dat heb ik geleerd bij MILO, en daarom is deze opleiding voor mij zo waardevol geweest.
                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                  - Amsterdam - april 4, 2022
                                                                                  8

                                                                                  Kundig, toegankelijk en energievol

                                                                                  Toen ik 8 maanden geleden begon had ik geen ervaring/werkachtergrond in de sport. Uiteraard ben ik wel fanatiek sporter, maar mijn werkervaring ligt in HR. Deze opleiding ben ik gaan doen, omdat ik de combinatie van bewegen en coachen van mensen me heel erg aansprak. Ook de vibe in de sportschool is zo fijn. Wat me opviel is dat de opleiding zo is opgebouwd dat je eerst de basis leert kennen, en langzaam wordt uitgebreid. Echter, de stof wordt continu herhaald alleen op een andere wijze verwoord. Tevens is de afwisseling tussen lees en beeldmateriaal ook erg fijn! Alleen maar leesmateriaal zou het taai hebben gemaakt, maar iemand anders kan het wel heel fijn vinden. Zo leert iedereen op zijn eigen manier. Wellicht zou MilO de theorie op sommige momenten nog iets korter en bondiger of met opsommingen kunnen maken. Van de praktijklessen kreeg ik de meeste energie. Daarin kun je de theorie toepassen en krijg je feedback van de mentoren die een voor een op hun eigen manier iets bijdraagt. Waardevol. Bovendien is het met de groep ook erg gezellig en hangt er in de locatie Vondelgym ook een goede vibe. Daar ben ik gevoelig voor. Al met al een goede opleiding om je basis mee te leggen en je carrière te starten als Personal Trainer. Nu is het vooral vlieguren gaan maken!
                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                    - Amsterdam - april 4, 2022
                                                                                    9

                                                                                    Een waanzinnige leerzame achtbaan

                                                                                    Wat hebben deze trainers een waanzinnige kennis in huis. Een uitdagende opleiding online, die in de praktijk tot leven komt. Met de juiste mindset en discipline is deze opleiding voor een ieder die wil leren mogelijk.
                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                      - Bunschoten - april 3, 2022
                                                                                      10

                                                                                      Zo ontzettend veel geleerd! En wat een kennis en energie!

                                                                                      Ik kwam na iedere les thuis met zo veel energie, nieuwe inzichten en lessen die ik heb geleerd. Wat is dit een geweldige opleiding. Hier ga je terug naar de basis. Leren bewegen. En leren andere beter te laten bewegen. Ik ga mijn driewekelijkse ritje naar Vondelgym Zuid missen. Mentors; ontzettend bedankt voor jullie inzet, geduld en kennis. Ik had dit nooit willen missen!
                                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                        - Rotterdam - april 3, 2022
                                                                                        10

                                                                                        Leerzame, uitdagende, uitgebreide opleiding

                                                                                        Ontzettend veel geleerd in 30 weken tijd. Nog zoveel meer kennis opgedaan dan wat ik van tevoren had bedacht. Milo is een uitgebreide opleiding waarbij alles wat met personal training te maken heeft terugkomt. Van programmeren tot voeding en anatomie; alles komt aan bod!
                                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                          - Zundert - april 3, 2022
                                                                                          9

                                                                                          Mega leerzaam!

                                                                                          Ik heb erg veel geleerd van deze opleiding! De trainers zijn betrokken, ervaren en zien jou als persoon. Ik had een jaar geleden een burnout en ze begrepen dat bepaalde situaties voor mij anders waren dan dat ik zelf ook gewend was, maar ze hebben mij de ruimte gegeven om mezelf te bewijzen zonder mij extra druk te geven. Heel erg bedankt voor jullie begrip en vertrouwen! Het enige wat voor mij nog verbeterd kan worden is de uitwerking van de theorie. De spelfouten en ‘spraaktaal’ maakte het nét iets minder kwalitatief, maar de boodschap was wel duidelijk gelukkig! Daarnaast zou er nog nadruk gelegd kunnen worden op wat werkt voor mannen versus vrouwen, de meeste wetenschappelijke artikelen die jullie hebben gebruikt zijn gebaseerd op mannen en dus niet altijd van toepassing op de vrouw.
                                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                            - Amsterdam - april 3, 2022
                                                                                            9

                                                                                            Leg hier de basis voor jouw PT carrière

                                                                                            Gedurende 30 weken bij MILO education krijg je een solide basis aangeleerd in anatomie, observeren, coachen, fysiologie en programmeren. Deze elementen zie je ook frequent terugkomen gedurende de hele cursus. Je leert elke les wat nieuws en dat koppelen ze goed terug aan stof uit voorgaande lessen. MILO gaat tot een "intermediate" niveau op de stof in wat het behapbaar maakt voor cursisten zonder voorkennis. Ook valt er genoeg te leren voor mensen die al enige voorkennis hebben. Vanaf het moment dat iemand interesse heeft om cliënten sportspecifiek te begeleiden ga je merken dat de cursus tekort komt, maar dit geven ze zelf ook aan in de lesstof. Inhoudelijk gezien zijn de teksten over het algemeen goed geschreven. Wat opvalt is dat je soms begrippen krijgt uitgelegd die pas later worden besproken zonder dat daar een vermelding over wordt gedaan. De filmpjes met uitleg zijn van goede kwaliteit, heldere uitleg en to the point m.u.v. degene in les 6 waarbij er veel informatie wordt opgelezen van de slides, teveel "filler" informatie wordt gegeven en de spreker niet lekker uit zijn woorden komt. Gelukkig wordt dit ruim gecompenseerd door de overige opnames. De mentoren zijn vaardig in het overbrengen van hun kennis en vaardigheden. De lessen worden gegeven in een comfortabele setting waarbij elke cursist voldoende aandacht krijgt van de mentoren. Bij individuele vragen of bij opmerkingen van de mentoren werden deze vaak ook nog in groepsmomenten meegenomen zodat het voor iedereen een leermoment werd. Ook werd er een gedeelte meegenomen over de praktische zaken van personal training wat ik zelf als erg nuttig beschouw. Kortom MILO education biedt een goede basis voor wie een carrière ambieërt als PT waarbij je binnen 30 weken grote stappen gaat maken zolang je bereid bent om de benodigde tijd erin te stoppen.
                                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                              - Den Haag - april 2, 2022
                                                                                              10

                                                                                              Verslavend!

                                                                                              De MILO Pt opleiding is echt een aanrader als je openstaat om je zelf te ontwikkelen als personal trainer! De combinatie van online leren en voorbereiden op de les dagen is super overzichtelijk en ze kijken echt naar wat jij als individu nodig hebt. Iedereen heeft zijn eigen proces en ik vind het mooi dat ze daar zo de nadruk op leggen! De 30 weken waren echt een rollercoaster maar de leerzaamste 30 weken die ik gehad heb. Ze zorgen er echt voor dat je je gaat verdiepen in de materie en nieuwsgierig wordt naar meer kennis!
                                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                - Kerkrade - maart 31, 2022
                                                                                                10

                                                                                                Fantastisch

                                                                                                Bij de opleiding is mij geleerd om goed te kijken, denken in beweging en oplossingen. Ik heb enorm veel goeie cue’s meegekregen en mijn oog voor krachttraining is nog veel beter ontwikkeld! De mentoren zijn altijd bereid om je vragen uitgebreid te beantwoorden waardoor je de vragen die je hebt ook gelijk echt snapt. Dus niet alleen dat iets zo is, maar ook WAAROM. Deze ga je vaker horen, “waarom” is iets zo of waarom heb je hiervoor gekozen. Wanneer je zelf alle antwoorden hierop kunt beargumenteren waarom je iets doet, dan weet je dat je niet iets fout zult doen. Doordat deze vraag vaak gesteld word word je ook uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Ik heb niet alleen heel veel geleerd van MILO maar daarnaast heb ik onwijs kunnen genieten van het mooie traject en de leuke lessen. Absoluut een aanrader!
                                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                  - Alkmaar - december 29, 2021
                                                                                                  10

                                                                                                  Super opleiding en fijne mentoren

                                                                                                  Ondanks dat ik nog geen sportachtergrond had in 30 weken gigantisch veel geleerd en me ontwikkeld tot PT'er. Het cursusmateriaal is goed onderbouwd en overzichtelijk. De praktijksessies met de trainers inspirerend. Ik kan MILO van harte aanbevelen!
                                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                    - Amsterdam - december 19, 2021
                                                                                                    9

                                                                                                    Beste opleider in the game!

                                                                                                    Na jaren overweging en zoeken naar de juiste opleiding ben ik eindelijk terecht gekomen bij MILO. Van vele trainers, collega's, ondernemers, vrienden en sporters al gehoord dat MILO de beste opleider in de branche is. Zonder enige vooropleiding en met een pittige studiebelasting is vooral de anatomie een behoorlijke uitdaging. De studiebelasting is pittig naast een full time job ernaast en ja, je moet zelf de investering in tijd doen (en dit ook leuk vinden om te doen), maar daarom kies je ook voor deze verdieping. Iedere lesweek was een "wow" moment, waarbij er veel informatie op je af komt en ja na iedere lesweek weer met kennis erbij naar huis gaat. De toegevoegde waarde was voor mij de manier waarop de coaches jou helpen op alle fronten. Ze geven je handvatten en helpen je een betere beweger, coach en trainer te worden. Dank voor de mooie, leerzame 30 weken!
                                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                      - Amsterdam - november 30, 2021
                                                                                                      192 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10