Dit zeggen klanten over MILO

10

Zo waardevol.

Als iemand zonder een “specifieke” sport-achtergrond was ik bang dat de opleiding te hoog gegrepen was voor mij. Het niveau ligt zeker hoog, maar het is juist voor iedereen super toegankelijk wat het zo fijn leren maakt. De kennis, expertise van de leraren en algehele sfeer zijn heel fijn om in te leren, ook als je geen sport-opleiding hebt genoten. Ik heb het als zeer waardevol ervaren voor mijn eigen ontwikkeling en kennis van het menselijk lichaam. Ik zet door MILO met veel meer zelfvertrouwen veel stappen richting nieuwe doelen en daar ben ik ze erg dankbaar voor!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - december 14, 2019
9

Leerzaam

Om zonder enige ervaring toch uiteindelijk het gevoel te hebben dat ik na het afronden van de cursus weet waar ik heb het over heb als het over bewegen gaat, doet me echt goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - december 12, 2019
10

Genoten van deze professionele opleiding

Ik ga de praktijklessen met Wouter, Youri en Ben echt missen. Heerlijk om elke 3 weken met elkaar tot in de details de theorie te bespreken aan de hand van de praktijk. Knap dat ze voor mij als beginner maar juist ook voor gevorderde trainers altijd de tip hebben om weer een stap verder te komen. Het opleidingsmateriaal, de praktijklessen en examens sluiten uitstekend op elkaar aan en zijn goed georganiseerd. In 30 weken tijd heb ik alles geleerd wat ik wilde weten over anatomie, bewegingspatronen, coachen en programmeren. En wellicht nog belangrijker hoe je vanuit deze sterke basis na de opleiding kunt blijven verbeteren als trainer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - november 29, 2019
10

Een super leerzame en constante uitdaging!

Met nul ervaring in de sport behalve het zelf beoefenen ervan heb ik zo ontzettend veel geleerd in de afgelopen 6 maanden. Elke les zat vol met nieuwe informatie, nieuwe uitdagingen en stof om overna te denken. Je leert echt op een andere manier kijken naar trainen. Met name naar het veilig trainen en de veilige weg naar het resultaat dat je wilt bereiken. Dat staat voor mij tegenover wat je toch wel veel in sportscholen ziet waarbij men zo snel mogelijk sterk willen worden en kosten wat het kost zijn 1rm te verhogen. Met als gevolg vaak blessures die je vervolgens weer 3 stappen terug brengen. Ik kan deze opleiding iedereen aanraden weet zeker dat Wouter, Yoeri, Ben, Romana en Timo je een bijzonder leerzaam programma kunnen aanbieden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 28, 2019
9

Milo: een bron van kennis, inspiratie en groei!

De opleiding is van hoge kwaliteit. De trainers hebben ontzettend veel kennis en weten dit op een toegankelijke manier over te brengen in theorie en praktijk. De sfeer in de lessen is heel prettig: gezellig én professioneel. Je wordt serieus genomen en jouw inbreng wordt gewaardeerd. Als ervaren trainer met mijn eigen bedrijf vroeg ik mij af of ik wel genoeg zou leren. Nou, ik heb zeker veel geleerd! Het was vooral fine tunen van kennis van anatomie, programmeren en coachen. Het mooiste was dat ik dit meteen kon toepassen in mijn Personal Training sessies. Ik kon het meteen eigen maken. Deze cursus heeft mij scherper gemaakt en veel meer plezier en uitdaging in mijn werk gegeven. Ik raad deze opleiding zeker aan, aan beginnende én gevorderde trainers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 26, 2019
10

Een zeer leerzame en deskundige cursus die mij een goed oog voor bewegen gegeven heeft.

Elke les was een grote stap vooruit die ik meteen in de praktijk kon toepassen. Door de cursus heb ik echt plezier in mijn werk als coach gekregen. Het is een fijne omgeving met duidelijke opdrachten die je meteen dwingen elkaar goed te leren kennen, waardoor het een prettige manier van leren wordt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - november 25, 2019
9

Onwijs veel geleerd in 30 weken

Nooit gedacht dat ik zoveel ging leren! En misschien nog belangrijker is het feit dat ik ontzettend heb genoten van het proces. Zeer goede opleiding met zeer deskundige (en leuke) begeleiding. De 10 praktijklessen zijn heel waardevol. De theorie is niet te overweldigend en wordt zo aangeboden om het direct toe te passen in de praktijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - november 24, 2019
10

What an amazing studying experience!!!

MILO was an absolutely wonderful experience. The best thing was the professional teachers; Wouter and Yoeri!!!! The most important thing for me is the level of education and the dedication of the teachers to what they are teaching and these were definitely 5/5!! The perfect combination of theory and practise. And what is the most important thing that after that 7 months I really can say I learned so much and only because the MILO team and their teaching methods are the best! A huge thank you MILO!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - oktober 4, 2019
8

Top masterclass

Mooi initiatief weer. Altijd fijn om up to date te blijven. Nogmaals dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - september 3, 2019
10

Top training !

Genoten ! Inspirerende omgeving, diepgaande analyse van beweging, betrokken kundige trainers, feedback waar je verder mee kunt werken ook na de training. Milo brengt fitness naar de next level. Super! Ik kom graag terug 🙂🙏
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - augustus 29, 2019
10

Zeer leerrijk!

Leuk dat het zowel theorie als praktijk was. Als je de theorie hoort lijkt het logisch, maar als je dan zelf in de praktijk moet oefenen en checken of iemand het daadwerkelijk goed doet en je moet leren om goed te observeren, merk je dat het toch niet altijd zo simpel is. Vandaar vond ik het super leerrijk om zowel de theorie als praktijk mee te kunnen volgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zulte, België - augustus 29, 2019
10

Top opleiding

Goede opleiding waarbij de theorie goed vertaald wordt in de praktijk. Persoonlijke aandacht en advies op maat. Leerzaam voor alle niveaus van personal trainers; van beginner tot ervaren. Het brengt je manier van training aanbieden naar een hoger niveau.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 15, 2019
10

Leerzame cursus met deskundige, behulpzame en toffe instructors!

Super docenten! Wouter, Sefton en Yoeri hebben heel veel kennis en ze weten dit op een plezierige manier over te brengen. Het is een hele leuke cursus. De practical omgeving is top bij VondelGym Zuid. Ze leggen de lat hoog bij jezelf zodat je de opleiding goed en zelfstandig kunt doen. Maar vooral duidelijk, overzichtelijk en bereikbaar wanneer je vragen hebt. Goede overzichtelijke manier van lesgeven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 10, 2019
10

Enorm leerzaam!

Het team van Milo heeft enorm veel kennis in huis. Het zijn ‘vakidioten’ die de stof met erg veel enthousiasme overbrengen. Ik stapte in zonder noemenswaardige trainers-ervaring en hierdoor heb ik flink moeten bikkelen. Maar dat was het waard! Het team houdt iedereen (ongeacht het instapniveau) bij de les en koppelt de complexe theorie aan de praktijk. Ik heb enorm veel geleerd en zie dit als startpunt om me verder te ontwikkelen. Mij zien ze zeker terug voor vervolgtrainingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - augustus 6, 2019
10

Opleiding van hoog niveau, maar zeker goed te doen

Deze opleiding is zeer uitgebreid en behoorlijk intensief maar ik heb echt ontzettend veel geleerd. Dit komt mede door de leraren met enorm veel kennis van theorie en praktijk. Ik kan deze opleiding zeker aanraden als je in een relatief korte tijd heel veel kennis wilt opdoen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - augustus 5, 2019
9

Onderscheidend obv kwaliteit van lesstof, theorie en praktijk, en docentdchap.

De docenten Wouter en Yuori hebben zeer ruime ervaring. Dit is zorgt voor een prima niveau van de training. Door de deskundigheid is alles bespreekbaar en wordt alles direct beantwoord. Deze pt training/opleiding is door het niveau van de docenten, het goede niveau van de stof en de duidelijke online tools onderscheidend in de markt. Ik ben blij dat ik na lang orienteren voor milo Education heb gekozen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Van Ooijen - augustus 5, 2019
9

Intensieve, maar erg leerzame en vooral goede opleiding!

De materie gaat soms erg diep, maar het wordt gegeven door trainers die weten waar ze het over hebben en zeer kundig zijn. De praktijklessen zijn zeer waardevol. Ik kijk terug op 7 zeer leerzame en leuke maanden waarin ik enorm veel heb geleerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 1, 2019
9

Geinspireerd door de hoeveelheid kennis en uitgedaagd om dit eigen te maken en ook te gaan uitdragen

Er zit ontzettend veel kennis bij de trainers/cursusleiders. Omdat je in een inspirerende omgeving de cursus doet wordt je uitgedaagd om die kennis tot je te nemen en je er verder in te verdiepen. Alle theorie wordt daarnaast tijdens de cursus ook in de praktijk gebracht. Echt een zeer leerzame en waardevolle cursus voor elke (beginnend) personal trainer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juli 26, 2019
8

Verrassend

Fijne hands on adjustments en handvaten (ook letterlijk!) die direct toepasbaar zijn in de yogalessen die ik bij Bootcampclub geef. Maar ook voor mijn eigen practice een ontdekking gedaan over mijn middenrug en linkerheup waar nog winst te behalen is in ROM.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - juli 19, 2019
10

Goede leerzame clinic

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Soest - juli 15, 2019
9

Ervaren en deskundig

Afgelopen zaterdag weer veel geleerd. Zondag direct toegepast in mijn trainingen; leden positief dus win-win!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - juli 15, 2019
10

Helder and to the point

I recently attended The Bootcamp Club workshop where MILO explained how to do a correct/proper push-up. The explained it and demonstrated how it should be done and the steps leading up to explain how to teach people others how to do a push-up. It was explained in simple terms and why it was important to do it a proper way.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - juli 4, 2019
10

Goede uitleg

Ik heb een clinic gevolgd tijdens de Inspiration Day van The Bootcamp Club. Ik vond het erg leerzaam en kwalitatief goede uitleg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - juli 4, 2019
10

Perfecte balans tussen theorie en praktijk!

Het waren zeer leerzame en interessante (30) weken! Daarnaast mijn complimenten zowel voor de opleiding (opzet en inhoud) als voor de deskundige trainers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - mei 22, 2019
9

Master of the basics. De juiste combinatie tussen de essentiële basis met waardevolle verdieping.

Zeer waardevolle en direct praktisch toepasbare opleiding die rekening houdt met het niveau van de afnemer en tegelijkertijd iedereen tot een hoog minimum niveau brengt om succesvol het eindexamen en daarmee de cursus te volbrengen. De driewekelijkse praktijkbijeenkomsten en de bijbehorende zelfstudie -zowel theoretisch als praktijk- maken deze opleiding er een die ik aan zou raden aan iedere (beginnende) fitness professional. De basis van functionele anatomie die wordt gehanteerd om principes uit te leggen en bewegingspatronen te leren begrijpen zorgt er tevens voor dat je inziet dat je nooit uitgeleerd raakt in deze tak van sport.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - mei 8, 2019
9

Knowledge gainz!

Een opleiding van 30 weken leek mij in eerste instantie lang maar het bleek de beste investering die ik in mijn trainerscarriere heb kunnen doen. Wat voor mij vooral goed werkte was de combinatie van theorie en praktijk. Drie weken artikelen inlezen en opdrachten maken om het vervolgens toe te passen op de praktijkdag. Alle opdrachten werden gepost in een besloten Facebook groep zodat iedereen commentaar op elkaar kan geven. Wouter, Sefton en Youri hebben bij elkaar jaren aan ervaring en die kennis delen ze met passie. Beginnend of ervaren, ik denk dat iedere trainer geprikkeld kan worden in deze course. Naast dat het bijzonder waardevol was, was het ook nog leuk! Ik keek uit naar iedere praktijkdag. Als trainer ben ik met de opgedane kennis een stuk zekerder geworden. Ik kan het iedere trainer (in wording) aanbevelen. Ray Rudolph CrossFit Coach/ Personal Trainer Vondelgym
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 26, 2019
10

Geweldige kennis en know how

De trainers van Milo hebben een kennis en kunde waar je u tegen zegt. Voor mij is dit dé opleiding voor personal trainers en andere sportleraren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 23, 2019
8

Onwijs leuke en leerzame 30 weken.

Milo is een opleiding waarin je onwijs veel leert. Zeker door de praktijkexamen vielen voor mij veel puzzelstukjes op z’n plek. Ook het gehele online platform met alle YouTube filmpjes is iets waar je ook na je opleiding nog veel waardevolle informatie uit kan halen. Voor mensen zoals ik met weinig kennis van de anatomie zijn de eerste paar weken even doorbikkelen maar al die anatomie eenmaal zit gaat alles een stuk makkelijker.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loing - april 23, 2019
10

Heel leerzaam, inspirerend en proffsioneel!

Wauw. De kennis van de leraren is fantastisch. Elke les weer, elk artikel wat wordt doorgestuurd en vragen die worden beantwoord zat ik op het puntje van mijn stoel. De opleiding is goed gestructureerd. Alles wordt tot in detail uitgelegd. Er wordt diep ingegaan op de anatomie. Wat ik persoonlijk heel fijn vond was dat elke leraar ervaring heeft als trainer. Dit geeft veel inzichten - zowel als ondernemer als veel voorkomende bewegingspatronen/blessures en foutjes. Ik ben Milo dankbaar voor alles wat ik heb morgen leren én voor het feit dat ik nu Personal trainer ben. Een personal trainer die zeker is van haar zaak aangezien ze ontzettend veel heeft geleerd van Milo. Dank heren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 22, 2019
9

Ideale combinatie tussen praktijk en theorie, met zeer deskundige trainers.

Wouter, Sefton, Yoeri en de rest van het team zijn "vakidioten". Ze zitten al zo lang in het vak dat ze van alles wat af weten en dit goed kunnen overbrengen. Naast de theorie die je van ze krijgt sturen ze je aan om zelf meer informatie over het onderwerp te zoeken en je eigen visie te ontwikkelen. Als ik een tip mag geven: het zou ideaal zijn als de cursisten die de opleidingen al hebben afgerond, de nieuwe stof die wordt ontwikkeld voor de cursus ook krijgen (net zoals de Henselman pt cursus).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - april 18, 2019
9

Perfect voor iedereen die een goede basis wilt om zich ontwikkelen als fitnessproffesional.

Milo is een absolute aanrader voor iedereen (jong/oud, ervaren/onervaren) die zich wilt ontwikkelen binnen deze branche. Milo werkt met een fijne verdelingen tussen theoretische en praktische kennis die ze je tijdens de cursus om een slimme maar vooral leerzame manier leren toepassen. In mijn ogen is wouter een zeer ervaren personal trainer en ondernemer die niet gaat voor minder dan het best mogelijke resultaat. Ook dit zal in de cursus van MILO naar de cursisten uitgestraald worden. Heb je vragen over een advanced onderwerp buiten de cursus zelf? Altijd zullen zij openstaan om jouw vragen met veel enthousiasme te beantwoorden. Daarnaast is MILO een EREPS-gecertificeerde opleiding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 17, 2019
10

Milo heeft mij als trainer klaargestoomd voor de pt wereld.

Milo is een hele fijne opleiding. Zelf vond ik de opbouw van les een tot de laatste les(het examen) perfect. Hier leer je hoe je als trainer de juiste afwegingen met klanten maakt. Zelf heb ik goede methodes geleerd om iemand een beweging aan te leren en om daarnaast te weten en kunnen verklaren waar je nou op coacht. Al met al zeg ik een aanrader voor elke trainer/pt’er.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enkhuizen - april 16, 2019
10

Uitermate goed gedoseerde toepasbare kennis

Een erg plezierige en uitdagende opleiding. Oog voor detail, en een mooie opbouw in het verloop van de lessen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 16, 2019
10

Een echte aanrader voor elke professional.

Ik heb MILO performance and education ervaren als een waardevolle opleiding. Ik heb ontzettend genoten van de leerzame bijeenkomsten en de enorme passie waarmee deze bevlogen vakidioten hun kennis overbrachten. Ik heb meer dan voldoende inhoud meegekregen om mijzelf verder te ontwikkelen in de praktijk. Bedankt voor alles!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ommen - april 16, 2019
9

Zeer professioneel, persoonlijk met diepgaande, praktisch toepasbare kennis!

Milo is een toevoeging voor iedere personal trainer, zowel beginnend als verder gevorderd. De modules zijn zeer praktisch ingestoken, waardoor je ze direct toe kunt passen op je eigen bedrijf of zelfs training. Een must!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - april 16, 2019
10

Eye opener

MILO is voor mij een echte eye opener geweest op het gebied van training en coaching. Door MILO is mijn Personal training naar een hoger niveau getild, waardoor ik veel resultaat boek. Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Broek in Waterland - april 16, 2019
10

Fijne manier van lesgeven.

Door alle theorie meteen uit te voeren wordt je kennis in de praktijk begrijpelijker. Ik zag er zelf tegenop maar achteraf reuze meegevallen. Ik denk dat ik met Milo een mooie nieuwe basis heb kunnen leggen voor mijn toekomst als trainer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
9

Zeer ervaren en betrokken opleiders die de lesstof met praktijkvoorbeelden levend maken.

Zeer goed en kwalitatief hoog lesniveau. Mooie afstemming van theorie met praktijk. De opleiders beschikken over een hoog kennis niveau en weten dat tot in detail op de cursisten over te brengen. Je kan gerust zeggen dat het “vakidioten” zijn. Elke gestelde vraag wordt beantwoord en met praktijkvoorbeelden duidelijk gemaakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - april 15, 2019
9

Geweldige opleiding waar je gevormd om een succesvolle trainer te worden

Interactieve opleiding waar je de waardevolle ins en outs van de beroep personaal trainer leert kennen en begrijpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
10

Onderscheid je van de rest!

Ik heb deze cursus in 2018 met veel plezier afgerond. Het mooie aan deze cursus is dat je met ieder niveau kan deelnemen. Als trainer kan je altijd blijven leren en verbeteren en daar is Milo de perfecte plek voor. Je bent omgeven door enthousiaste trainers en coaches die zichzelf ook continu verdiepen waardoor er ideale leeromgeving ontstaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
8

Leuk en super leerzaam!

Veel geleerd! En de transitie van theorie naar praktijk was top. Ook tijdens de examen word er nog geholpen om maar van jezelf naar boven te halen(doormiddel van extra vragen of oefeningen)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
10

Dé opleider van NL voor iedere (beginnende) Personal Trainer!

Wat mij betreft is MILO Education de beste opleider van NL op het gebied van training. Een absolute aanrader als je personal trainer wilt worden maar ook als je je als personal trainer verder wilt ontwikkelen tot specialist op het gebied van bewegen en (personal) training. In 30 weken heb ik veel bijgeleerd op het gebied van anatomie, trainingsmethodieken en coaching. Mezelf verder kunnen ontwikkelen in de basis. Zodat ik mijn klanten nog effectiever naar hun gewenste resultaat kan begeleiden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
10

Echte aanrader voor zowel beginnende als meer ervaren personal trainers

Een erg praktische benadering van personal training. De opbouw van de opleiding is logisch en sluit goed aan bij de hedendaagse behoeftes van je toekomstige klanten. Je bent een absolute meerwaarde voor jouw klanten met deze opleiding in je arsenaal.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
10

Goede mix van kennis en praktijk!

Milo koppelt de benodigde kennis over trainingsleer en anatomie aan een hele hoop praktijkervaring. Zo leer je als (personal) trainer de zelfstandig na te denken de juiste keuzes te maken om je klanten zo goed en efficiënt mogelijk te trainen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
10

Dwingt de cursist zichelf uit te dagen.

Een duidelijk hoger kennisniveau dan toen ik startte. Naast het leren van feiten staan argumentatie en hoe je overkomt op de groep/client hoog in het vaandel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
10

Een must voor fitness professionals

De opleiding van Milo is ontzettend gedetailleerd, heeft een goede mix van theorie en praktijk lessen en bundelt alles samen wat je echt moet weten als personal trainer. Een opleiding door personal trainers, voor personal trainers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
9

Super leerzaam en een fijne manier van leren

Ik vond de opleiding van MILO een erg interresante opleiding. Daarnaast werd de stof op meerdere manieren overgebracht zodat ik er op verschillende manieren mee aan de slag kon gaan. Het mooiste van de opleiding vind ik de drive die de docenten hebben om ons van de juiste informatie te voorzien. Ik zou MILO dan ook aan iedere trainer in Nederland willen aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMSTERDAM - april 15, 2019
8

Professionele en enthousiaste begeleiding

De coaches hebben kennis van zaken en weten dit op een leuke educatieve manier over te brengen op de cursisten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schijf - april 15, 2019
9

Verstand van zaken en heel praktijk gericht!

Een opleiding waarin je in 30 weken goede kennis op doet over het menselijk lichaam en het geven van training aan het individu en groepen. De jongens zijn erg deskundig en goed op de hoogte van alles. De video content mag wel iets professioneler aangepakt worden. Denk aan mensen die door het beeld lopen. Verder alleen maar positieve ervaringen en ik zal MILO zeker aanraden! Thanks!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Overveen - april 12, 2019
8

Top gasten en bruikbare informatie.

Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren. Nieuwe dingen geleerd en de laagdrempelige aanpak sprak mij aan. Erg fijn dat er veel praktijk voorbeelden werden besproken en behandeld. Je ziet duidelijk dat jullie al drie een passie hebben voor het vak en dat dragen jullie ook over. Een verbeterpunt vind ik wel dat de video's duidelijker en professioneler hadden gekund. Ook vind ik Facebook achterhaald en zouden jullie beter naar een eigen afgesloten community kunnen gaan. Voor mezelf had ik het fijner gevonden dat de opleiding in het Nederlands was net als de hand-out. Nogmaals een dikke voldoende en ik zal jullie zeker aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Velserbroek - april 10, 2019
52 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10