Dit zeggen klanten over MILO

10

Zo een groei kunnen maken in 30 weken is fantastisch!!

Beveel ik Milo aan, ja 100%! Na een lange periode heel ander werk te hebben gedaan was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wil de sportwereld in. Via een vriendin die ook de Milo opleiding heeft gedaan hier terecht gekomen. Ik kwam vanuit een hele andere branche de reiswereld en had dus weinig tot geen ervaring in de sport branche. Wel hele leven bezig met sport maar niet voor werk. De opleiding van Milo was en is voor mij de beste stap geweest. De praktijklessen waren voor mij leerzame lessen. Uitgedaagd worden en het leren zien van en in bewegen. Welke spier van het lichaam doet wat, waarom, hoe ga je dit toepassen in een oefening. Hoe beweegt jou klant nu eigenlijk? Hier leer je echt de waarom en hoe en de anatomie om te begrijpen welke spier je nu echt aanspreekt bij diverse oefeningen. In de praktijklessen ga je hier veel dieper op in en mag je dit met je medestudenten gaan uitproberen. De weken tussen de praktijklessen in gebruik je om de lesstof tot je te nemen. Veel uitleg door middel van video's van de Milo Coaches en huiswerkopdrachten die je goed kan voorbereiden. Ik heb gemerkt je hier echt goed de tijd voor moet nemen en serieus mee aan de slag moet gaan. Voor de mensen die denken ik heb nog geen tot nauwelijks ervaring, is dit te zwaar? Ja er zijn momenten geweest ik dacht hoe ga ik dit allemaal toepassen en leren. En je moet hier zeker veel tijd in gaan stoppen. Het kan soms erg pittig zijn. Maar op een gegeven moment gaat dat moment komen alles op zijn plaatst valt en je alles snapt en toe kan passen. Neem de tijd voor jezelf en vraag om hulp van de Milo Coaches. Ze begeleiden je er heel goed doorheen. Altijd behulpzaam en een duidelijk antwoord. Ook het werken met je medestudenten is heel erg leuk. Ik heb door deze opleiding er leuke vrienden aan overgehouden. Dat je zoveel kan leren in 30 weken is echt fantastisch!!! Ik mag mijzelf nu Milo gecertificeerd Personal Trainer noemen en die naam draag ik met veel trots en passie!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 22, 2021
9

Ontzettend veel geleerd in 30 weken!

Ik heb onwijs veel geleerd in de 30 weken bij Milo Education. Ik werkte in de toerismebranche en had dus nog geen ervaring in de sportbranche en ook geen sportgerelateerde opleiding gevolgt. Wel heb ik zelf al veel ervaring met krachttraining en door mijn interesse ook al wel wat kennis op gedaan door boeken/artikelen te lezen. De opleiding was pittig, maar goed te doen door hard te studeren! Ik ben nu zo blij dat ik de opleiding gedaan heb, inmiddels ben ik ook aan het werk als personal trainer en ik kan mijn klanten veel beter begeleiden. Het leren van de anatomie is zo belangrijk en denken in bewegingen i.p.v. in oefeningen. Dit maakt je creatiever, waardoor de trainingen ook leuker worden voor je klant. Er wordt in de opleiding ook veel aandacht besteed aan het zien van "energielekken". Dit is voor mij ontzettend waardevol geweest. Ik weet nu heel goed waar ik op moet letten en weet de juiste aanwijzingen te geven, waardoor mij klanten beter gaan bewegen. Twijfel je nog? Ik zeg doen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - november 21, 2021
8

Trots: Op het papiertje die niet zomaar is komen aanwaaien

Als 0.0% ervaren trainer had ik uiteraard twijfels of dit de opleiding zou zijn voor mij. Echter kijk ik met trots terug op de afgelopen 30 weken, en heb ik zeker geen spijt van mijn deelname! De (wetenschappelijke) theorie is behapbaar en in easy-language geschreven / opgenomen (filmpjes). Maar dan de praktijklessen: die waren pittig! Vooral de 1e lessen wist ik niet zo goed waar ik was beland, en eigenlijk het werd ook niet echt makkelijker met de weken. Leuk en leerzaam, dat was het zeker. Het was voor mij daarom echt een goede zet om parallel aan de 30 wk course en mijn 40+ uur full-time baan, toch alvast een paar extra stappen te zetten in de praktijk. Dit heeft mij echt enorm geholpen om mijn oog voor beweging verder te ontwikkelen en de theorie en praktijklessen van Milo elders toe te passen onder begeleiding. Op deze manier viel alles stapje voor stapje op z'n plek. Mijn tips naar onervaren wannabe's: 1) Kijk mee met groepslessen bij ervaren trainers. Het fijne aan groepslessen is dat je tegelijkertijd veel mensen ziet bewegen! Bijv., eerst alleen observeren (opletten hoe een les gestructureerd is, manier van uitleggen, cues en correcties), daarna kan je bijv. bewegingen voorbereiden (les van te voren opvragen) vast bedenken waar je op moet letten, hoe iets fout kan gaan met mogelijke cue, ga met de trainer hierover in gesprek. 2) Kijk mee met een ervaren personal trainer, bijv. in de gym. Communiceer met de trainer wat voor soort oefeningen je graag wil zien. Eventueel ook een set voorbereiden. 3) Blijf kijken naar mensen tijdens je eigen trainingen / groepslessen. Bijv. in je rust van je eigen squats kun je veel mensen zien bewegen. 4) Probeer zelf ook ergens wat trainingen te geven, onder toezicht voor feedback om je kennis toe te passen en je praktijkervaring te ontwikkelen. 5) Doe je Milo huiswerk en bereid iedere les goed voor!! - ja echt! - 6) Maak er echt tijd voor, en geef niet op!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMSTERDAM - november 18, 2021
10

Super leerzaam voor alle niveaus

Milo is een hele mooie praktisch ingestelde opleiding en heeft mij letterlijk de kijk op bewegen doen veranderen.. waar ik het aan het begin spannend vond of het niet te hoog gegrepen was voor mij als onervaren op het gebied van lesgeven of het geven van pt lessen, ben ik het examen met veel vertrouwen ingegaan. Gedurende de 30 weken zijn we super begeleid door de coaches en ik kan niet wachten om mijn kennis met anderen te kunnen delen..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - november 17, 2021
10

Super trainers en een top schakeling tussen de theorie en de praktijk

Al reeds diverse opleidingen gevolgd, maar bij deze wordt er een heldere transitie gemaakt van theorie naar praktijk. Het zijn ook maar 10 praktijkdagen van 3 uurtjes, dus er wordt dan ook doelbewust gewerkt. Lekker zware setjes maken om sticking points te ontdekken. Sowieso werk je heel goed aan je kritisch oog om zo als trainer steeds meer en meer te ontdekken van je klant gedurende het trainen. Een top opleiding voor elke trainer die zichzelf wil ontwikkelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schimmert - november 17, 2021
10

Super veel geleerd en m'n zelf flink ontwikkeld in het coachen van clienten

Ik raad deze opleiding aan iedereen aan, ik heb super veel geleerd van Wouter, Ruben, Ray, Rob en Jordi! De heren hebben een fijne benadering en proberen zoveel mogelijk van hun kennis te delen. Door deze opleiding ben ik een stuk zelf verzekerder geworden als PT en is mijn kennis flink verbreed. Of je nu nieuw bent met het coachen of het al een tijd doet, ze proberen je op jou niveau verder te ontwikkelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - november 17, 2021
8

Een Opleiding die je uitdaagd om te groerien en je leert hoe je zelf verder kan groeien.

Ik ben de MPT cursus gaan volgen naast mijn werk in corona tijd, dat was de beste investiring die ik heb gemaakt dit jaar. De MPT cursus heeft mij als coach een holistische denkwijze aangeleerd, wat naar mijn mening zeer waardevol is voor een coach. Wat ik heel tof vindt dat de opleiding is gericht om te denken in beweging en hoe je je coaching waardigheden kan verbetern. Enorm veel geleerd, nieuwe mensen ontmoet en zeker een aanrader voor iedereen die zijn kennis in de praktijk een flinke boost wil geven. De leerstof wordt heel duidelijk uitgelegd, maar wanneer je vragen hebt nemen ze alle tijd voor je. ik ben echt trots dat ik hier mijn certificatie heb mogen behalen. Bedankt voor alle mentoren van Team MILO : @woutermiddelbos @rubenrebell @rvdwolk @dymphyfit @jordiwille
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 17, 2021
10

Een zeer sterke cursus die alle fundamentele aspecten van coaching bevat

Ik ben de MPT cursus gaan volgen naast mijn opleiding als bewegingswetenschapper om mijn praktische skillset uit te breiden. Deze cursus biedt veel aan op alle vlakken, van anatomische en fysiologische kennis tot duidelijke coaching strategieën. De MPT cursus heeft mij als coach een meer complete en holistische denkwijze aangeleerd, wat naar mijn mening zeer waardevol is voor een coach. Bedankt team MILO voor deze positieve en leerzame ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - november 17, 2021
10

TOP CURSUS

Ik begon bij MPT omdat ik graag mensen wil begeleiden in de fitness, met kennis. Deze kennis heb ik zeker gekregen. De tijd vliegt voorbij en ik ben nu echt wel wijzer geworden. TIP! Begin op het begin al met anatomie leren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden - november 17, 2021
10

Startpositie: waar begin ik aan!?Tijdens: leuk en leerzaam, Eindpositie: Wow, I did it, trots!

Wat een reis was dit! Na de eerste praktijk les gingen de sportscholen in lockdown; dus alles on hold! Momenten gedacht van: “waar begin ik aan?” maar langzamerhand (samen met de Milo docenten en medestudenten) alle hoeken van de GROTE puzzel gevonden! En zelf afgemaakt, trots! Praktijklessen waren gezellig en leerzaam. Aanrader om Milo Skin in the game programma erbij te doen en uiteraard YouTube kanaal van Milo heb ik versleten! Ik wacht met smart op Milo 2.0, dus kom maar op Wouter!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - november 17, 2021
10

De beste keuze ooit!

Ik raad MILO aan iedereen aan. Of je nu begint, al in de fitness werkt of gewoon ontzettend veel kennis wilt opdoen. Het gezegde 'je weet pas wat je nog niet weet, totdat je gaat leren wat je nog niet weet' is precies hoe ik over deze opleiding denkt. MILO biedt voor mijn gevoel veel meer waarde en kennis dan iedere andere opleiding en ik ben MEGA trots dat ik hier mijn certificatie heb mogen behalen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mijdrecht - november 16, 2021
10

Positief en fijne feedback en hulp.

Ik heb tijdens en na de opleiding goede hulp gehad en goede feedback. Deze opleiding heeft mij van helemaal geen ervaring hebben met coachen en dingen zoals programmeren heel veel verder geholpen en ik weet waar ik nog aan moet werken door de feedback tijdens de lessen en na het examen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp (opleiding in Amsterdam) - november 15, 2021
10

Top opleiding!! Top trainers Wouter,Ruben,Rob,Ray

Vandaag 30 weken @miloeducation afgesloten en ik mag mij Europees gecertificeerd Personal Trainer noemen!! Zoals @rubenrebell zei, het beste jongetje van de klas. Ik heb een jaar of 10 geleden mijn fitness/personaltraining certificaat gehaald bij Aalo en vele cursussen gevolgd, maar ik vond het tijd om de boel weer op te frissen! Dat was heel waardevol. Ik heb mijn oog voor bewegen sterk verbeterd, nieuwe inzichten en ideeën gekregen. Conclusie, een betere trainer!! Ik kan het iedereen @miloeducation aanraden!! Bedankt trainers @woutermiddelbos @rubenrebell @rvdwolk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - november 15, 2021
10

Meest praktische opleiding die ik heb gedaan

De opbouw van lessen maakt Milo een volwaardige cursus. Beginnen bij de basis, en bij iedere les gingen we steeds een stukje verder dieper de stof in. Ik heb werk al een tijd in deze branche, maar Milo heeft er zeker voor gezorgd dat ik weer volledig up to date ben. Ik heb vooral veel geleerd over de basis beweeg patronen, en heb een rugzak vol met “cue’s”. Milo heeft mij een betere Personal Trainer gemaakt. Team Milo bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - november 15, 2021
10

Leerzaam en professioneel

Milo education heeft mijn basis kennis alleen maar sterker gemaakt. Heb zelf een achtergrond van Cios sport opleiding, maar door milo education ben ik opnieuw gaan kijken naar oefeningen en energie systemen en heel eerlijk, wat ik in 4 jaar tijd heb geleerd bij cios is minder, dan in 30 weken bij milo education! Echt top. Thanks milo education!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 15, 2021
10

Waanzinnige opleiding vol met praktische tools en kennis voor een solide basis als trainer

Van begin tot eind staat de opleiding in het teken van praktijk ervaring op doen en dat is nou net wat je als personal trainer nodig hebt. Een encyclopedie aan praktische tools en kennis rijker zorgt voor een ongekende solide basis om te starten als trainer. De mentoren zijn enorm behulpzaam, bezitten de stof tot in de puntjes en willen zowel tijdens de lessen als daarbuiten ondersteunen waar nodig. Ik zou deze opleiding aan iedere krachtsporter aanraden om de basis van krachttraining beter te begrijpen om optimaal resultaat te boeken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 15, 2021
10

Enorm leerzaam

30 weken geleden begon ik aan de Milo Education cursus. Mijn coaching bedrijfje had 5 cliënten en ik was nog een beetje onzeker over mijn kennis op dat moment Nu 30 weken later zitten we al een paar maanden steady op 40 toppers die ik elke dag mag begeleiden en ben ik zekerder over mijn kennis dan ooit met dit EREPS level 4 certificaat op zak Enorm veel geleerd, nieuwe mensen ontmoet en zeker een aanrader voor iedereen die zijn kennis in de praktijk een flinke boost wil geven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op Zoom - november 15, 2021
10

Toptoptop!

MILO. Wat een fantastische opleiding! In een woord: geweldig. Heel veel geleerd de afgelopen 30 weken. De theorie wordt goed toegepast in de praktijklessen. Er wordt goed naar de geluisterd en goede uitleg gegeven op je vragen. De coaches zijn geweldig goed in hun vak en de sfeer is heel relaxed. Nogmaals 1000 maal dank voor de geweldige cursus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - november 14, 2021
10

Top!

Niets anders dan lof voor MILO. In de 30 weken heb ik een ontzettend fijne en veilige leeromgeving ervaren. Een uitdagende opleiding met goede balans tussen theorie en praktijk. Iedereen komt van verschillende niveaus en achtergronden, wat het juist heel leerzaam maakt. Zelden heb ik een opleiding of cursus gevolgd waar bij ik alle coaches zo didactisch sterk vond. Je kan veel kennis hebben, maar het daadwerkelijk overbrengen van die kennis is echt een ander verhaal. Daarbij was er, mede door de kleinere groepsgrote, ruimte voor persoonlijke aandacht, werd je echt gezien als individu. De persoonlijke feedback waren en zijn nog steeds voor mij erg waardevol. Het was uiteraard geen makkelijk jaar door alle lockdowns en corona gedoe. Ook hier werd helder en snel gecommuniceerd, oplossingsgericht gewerkt en kwamen er extra webinars. Wat het vertrouwen gaf in MILO al vóór de eerste les. Team MILO, mijn dank is groot!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMSTERDAM - september 9, 2021
10

Essentiele basis, Professioneel, No nonsense

We zijn als team van de Fitzone te Amersfoort gestart met de Milo opleiding, met het idee iedere collega een versteviging van zijn basis kennis te geven. Variërend van zeer ervaren en startende personal trainers tot en met onze Fysiotherapeut en Diëtist hebben we allen veel opgestoken en genoten van iedere opleiding dag. Milo kenmerkt zich door het enerzijds overzichtelijk scheppen van een duidelijk kader van waaruit iedere Personal Trainer in staat wordt gesteld zijn trainingen beter te verzorgen. Anderzijds door de 'no nonsense' benadering en het online platvorm ter voorbereiding op de lessen en door de vele ondersteunende video's op het Milo Performance en Education kanaal van Youtube, worden de opleidingsdagen efficiënt. De theorie is gebaseerd op huidige wetenschappelijke inzichten, maar draaft niet door in het onnodig droog maken van deze stof en het wordt altijd vertaald naar de dagelijkse praktijk. En de opleiders staan open voor debatten als er verschil is van inzicht. Als ik iets zou mogen noemen van een verbeterpunt dan zou ik graag zien dat het examen aan het einde van de opleiding wat dieper gaat. Heb dit zelf ervaren als te eenvoudig. Het tussen examen halverwege de opleiding vond ik daarentegen aanvullend en richtinggevend voor verdere ontwikkeling. Zonder aandelen te hebben in de opleiding hoop ik dat steeds meer collega's deze opleiding zullen volgen. Het komt ons prachtige vak, onze cliënten en je professie ten goede! Tijke: "complete beginner of ver(der) gevorderd? Ieder haalt er op zijn eigen niveau enorm veel uit. Super solide, voor ons is dit de nieuwe standaard voor Personal Trainers." Thomas: "over de jaren vergaarde kennis herzien en op een rijtje gezet." Roy: "in mijn optiek is Milo het meest helder te begrijpen van alle opleidingen. Wetenschap naar praktijk. Gericht op meer dan alleen training, denk aan voeding -en psychologische motivatie theorieën. Opgezet door toffe gasten met een passie voor het vak."
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - september 3, 2021
9

Ontzettend gegroeid

Ik dacht best al het een en ander te weten op het gebied van trainer zijn maar ik heb zoveel meer geleerd. Vooral de basis is belangrijk, weten hoe een beweging tot stand komt, vanuit daar kun je uitbouwen. Ik heb zeker het gevoel dat ik na deze opleiding een betere trainer ben, ik sta zekerder in mijn schoenen maar denk zeker niet dat ik alles al weet. Zeker een aanrader. Wees wel voorbereid op dat gevoel dat je eigenlijk helemaal niks weet, vanaf daar begint je groei!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer - augustus 31, 2021
10

Super opleiding!

De PT opleiding van Milo Performance & Education is een fantastische opleiding voor zowel beginnende als meer ervaren personal trainers. Theoretische kennis wordt op een prettige manier gekoppeld aan praktijk lessen en opdrachten. Samen met de instructie-filmpjes waarin de stof ook nog eens visueel gemaakt wordt, maakt dat het leren (bijna) vanzelf gaat. Ik heb naast de MPT opleiding ook het online trainingsprogramma 'Skin In The Game' gevolgd, wat naadloos aansluit bij de cursus stof, zodat je de materie ook nog eens zelf fysiek kunt ervaren en er mee kunt experimenteren. Dit programma is een aanrader voor iedereen die de MPT opleiding gaat volgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geertruidenberg - augustus 17, 2021
9

Een zeer professionele opleiding gegeven door bevlogen trainers.

Ik heb veel kennis opgedaan en met name een kritische blik ontwikkeld waarin ik met meer detail trainen en les kan geven. Een kritisch en deskundig oog ontwikkelen voor bewegen is een belangrijke kwaliteit voor trainers. Binnen deze opleiding komt dit volledig aan bod. De Milo is compleet en laat niets aan het toeval over.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - augustus 17, 2021
10

Leren op een manier die je nergens anders tegenkomt

Milo is 100% een voorloper op het gebied van educatie! Dat heb je meteen door als je in de les bent, de lesstof leest en in gesprek gaat met het ijzersterke team van mentoren. Zelf heb ik er een handje vol van om heel lang na te denken over dingen die ik lees, daarom vind ik het zo fijn dat je hier constant aan het ‘doen’ bent. Daardoor is er ruimte voor het maken van fouten, plus je kunt gelijk iets met de feedback. Tijdens de opleiding wordt ook duidelijk waarom het zo waardevol is als je met de ‘waarom’-vraag in je achterhoofd de stof induikt. Rechtlijnig denken wordt afgeleerd en zo leer je pas écht leren. En als je dan na je examen eindelijk het Milo shirt draagt, voel je je deel van een super mooi team!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2021
10

Meest leerzame ervaring waar in de rest van me leven nog profijt van zal hebben!!

Ik had heel weinig ervaring met krachttraining dus was vanaf het begin een beetje angstig om met de opleiding te beginnen… maar ik ben er zó blij mee en ik heb in korte tijd zóveel geleerd. Ik ben de trainers heel erg dankbaar en heb mezelf weten te verbazen. Ik zou de opleiding aan iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2021
10

Super!

Hele leuke leerzame opleiding. 30 weken zijn voorbij gevlogen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2021
9

Erg leerzaam en compleet programma voor een (beginnend) personal trainer

Aangezien ik niet meer fulltime gymdocent wil zijn en ik het lesgeven aan volwassenen ook erg leuk vind, ben ik me gaan oriënteren in p.t. opleidingen. Door mijn sport crossfit wat ik sinds 1.5 jaar doe, ben ik krachttraining interessanter gaan vinden. Door rond te vragen en sites te lezen van verschillende opleidingen voor personal trainer ben ik bij MILO education terechtgekomen. De site vond ik meteen erg duidelijk en het programma klonk interessant en compleet. Wat me ook aansprak was dat de opleiding in het NL gegeven werd. De eerste lessen waren vanwege corona buiten in de parkeergarage. Ondanks de kou en wat minder materialen vond ik de docenten meteen persoonlijk en didactisch erg sterk! Naast serieus lesgeven was er ook zeker ruimte voor een praatje en een grapje. Dit vind ik erg belangrijk, aangezien ik dit in mijn eigen werk ook probeer na te streven. De combinatie van een duidelijke online leeromgeving, alle video's die veel duidelijk maakte en dit toepassen in de praktijk was top. Soms waren de lessen wel erg kort op elkaar, (dit door de verschuivingen vanwege corona), hierdoor vond ik het soms wel echt veel voorbereiding in korte tijd! Ik heb vooral veel geleerd over de basisbeweegpatronen, het kijken naar bewegen en het programmeren. Ik vond de opleiding ondanks dat ik de (H)ALO al heb gedaan, erg uitdagend en ik leerde veel nieuwe dingen. Ik heb nu het gevoel dat ik weet wat ik doe in de gym en dat ik mensen gericht naar hun eigen doelen toe kan helpen, heel tof! Ik zou deze opleiding zeker aanraden aan anderen! Nogmaals heel erg bedankt voor de goede begeleiding de afgelopen 30 weken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - augustus 16, 2021
10

Super opleiding!

Ik vond de opleiding heel prettig verlopen. Ik heb super veel gehad aan de informatie en de praktijk dagen sloten goed aan op de informatie die je tot je neemt in de weken na de praktijkdagen. Het is veel informatie maar zodra je verder komt in de opleiding en aandachtig aan je huiswerk zit dan merk je dat puzzelstukjes op zijn plek vallen. Ik ben blij dat deze opleiding wat dieper in gaat op het training geven en hoe jij voor jezelf jezelf kan onderscheiden als personal trainer! Ik ben mega tevreden. Nu is het tijd om alles in de praktijk te brengen en mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik vind dit zeker een aanrader voor iedereen en met trots kan ik zeggen dat ik de opleiding bij miloeducation heb afgerond! BEDANKT! Naar het hele team van Miloeducation
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - augustus 16, 2021
10

Had deze ervaring niet willen missen!

Ondanks elke keer mijn hardslag nog in Eindhoven te horen was. Bang om fouten te maken. Gaf zowel de coaches als de groep je zo een fijn en vertrouwd gevoel. Waarbij je langzaam leert om groeimindset te hebben, foute maken juist weer verder brengt. Daarnaast was elke praktijk dag erg leerzaam en was de verhouding theorie/ praktijk goed gecombineerd. Je betaald voor wat je krijgt + een leuke gezellige ervaring om niet te vergeten! Thanks milo en de coaches!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuenen - augustus 16, 2021
10

Een super waardevolle opleiding die iedere trainer zou moeten volgen

Dankjewel Wouter en team Milo voor deze super mooie opleiding. De weken voor mijn examen begonnen alle puzzelstukjes te klikken met als kers op de taart het examen waar je met zelfvertrouwen kan laten zien wat je allemaal geleerd hebt het afgelopen half jaar. Veel vallen en opstaan maar ook dan kan je weer terugpakken naar psycholgie stukken die je meekrijgt in de opleiding. Van statische mindset naar groei mindset. Over alles is nagedacht. Iedere dag/week wat beter worden dan de week daarvoor. Zo waardevol en stiekem hoop ik dat jullie stiekem met nog een knaller van een opleiding komen want het was echt een feestje om van jullie te leren!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - augustus 16, 2021
9

Zeer leerzame en leuke cursus!

In 30 weken veel kunnen leren over het geven van personal training en wat er allemaal bij komt kijken. Trainers hebben veel kennis en brengen het op een relaxte en goede manier over.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - augustus 16, 2021
10

Waardevol!!

De afgelopen 30 weken kan ik niet anders omschrijven dan heel waardevol!! Wat Milo zo bijzonder maakt is dat je niet alleen ontzettend veel kennis op doet, maar de kennis ook gelijk in de praktijk leert te gebruiken. Daarnaast is het bijzonder knap hoe de Milo trainers met je omgaan. Ze zorgen voor een hele gemoedelijke en chille sfeer. De leerstof wordt heel duidelijk uitgelegd, maar wanneer je vragen hebt nemen ze alle tijd voor je. Een absolute aanrader!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwolde - augustus 16, 2021
10

Dé opleiding voor PT'ers!

Of je nu al veel weet als Personal trainer, of nog helemaal niet, dan is deze opleiding perfect voor jou. Je krijgt heel veel handvaten mee waar je zelf mee aan de slag kunt. De stof is zeker pittig als je nog nooit de anatomie van een mens volledig hebt begrepen, maar juist doordat dit in de praktijkdagen wordt gebruikt en herhaald, leer je dit veel sneller dan dat je het allemaal zelf moet doen. De docenten zijn super en helpen je met alle vragen die je hebt. In de lessen hoef je niet bang te zijn om fouten te maken, dit wordt altijd opgepakt en in een vorm gegoten zodat je het wel begrijpt en er zelf verder mee kan werken. Een super opleiding waarbij ik mezelf beter heb kunnen ontwikkelen als trainer door alle individuele feedback!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijssen - augustus 16, 2021
10

Beste opleiding van Amsterdam!

Ik heb de afgelopen 30 weken als heel prettig en leerzaam ervaren. Het hebben van kennis is één ding maar het weten over te brengen op anderen is een tweede en dat beheersen alle docenten van MILO. Vanaf het begin werd er een veilige leeromgeving gecreëerd waar ruimte was voor vallen en opstaan. Met alle kennis opgedaan over (leren denken in) bewegingen en de manier van coachen sta ik zelfverzekerd op de vloer en kan ik leunen op wat ik nu weet. Ik zou iedereen in mijn omgeving deze opleiding aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2021
10

Super tof en enorm waardevol voor een personal trainer!

Ik begon aan Milo om meer kennis over het lichaam, bewegingen en programmeren op te doen. En hier heeft Milo echt aan bijgedragen. Ik denk meer in bewegingen en kan daardoor specifieker programmeren voor mijn klanten. Ook zit er een goede balans tussen de online leeromgeving en praktijk lessen. Alle tools die je nodig hebt leer je eerst in theorie en pas je later in praktijk toe! Al met al een toffe opleiding die me veel heeft geleerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - augustus 16, 2021
10

Super tevreden!

Ik heb zojuist de opleiding van Milo afgerond. Het is wel belangrijk dat je na elke les goed leert want anders is het lastig te volgen, maar als je goed leert kan je hier echt super veel leren! Ik vond het echt super interessant en milo heeft ook een leuk team. Echt een aanrader dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Milheeze - augustus 16, 2021
10

De beste en meest leerzame opleiding tot PT met een geweldig team mentoren.

Ik begon de reis 30 weken geleden en man wat was dit leuk.. Voordat ik begon had ik al heel wat kennis maar nog niks was écht onderbouwd. Dat veranderde toen deze ik deze opleiding ging volgen. Er is een duidelijke vertaling van de theorie naar de praktijk en de mentoren zijn heel erg betrokken in de praktijklessen. De opbouw van toeschouwer naar zelfstandig coach in de lessen is heel goed opgebouwd wat jou de kans biedt om onwijs te groeien als persoon en trainer. Had oprecht geen betere opleiding kunnen kiezen en kan niet wachten om door te groeien! Big Thanks to team Milo
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - augustus 16, 2021
10

Warme en vertrouwde omgeving om jezelf te ontwikkelen.

Bij MILO krijgen ze het voor elkaar om een vertrouwde en warme omgeving te creeeren. Dit zorgt ervoor dat ik mijzelf maximaal heb kunnen ontwikkelen en alles heb durven doen en heb durven vragen waar ik mee zat. Dank voor de geweldige begeleiding en een leerzame opleiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2021
10

Heel goed

Best aangeboden cursus / opleiding die ik persoonlijk ooit gevolgd heb. Niets van de theoretische stof voelde als "protocol" of "saai", en alle stof is zo goed in mijn koppie blijven hangen dat ik met het examen amper terug hoefde te lezen in de eerste hoofdstukken. De combi theorie en parktijk is precies goed en de coaches zijn relaxed, ervaren en persoonlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - augustus 14, 2021
9

Waardevolle praktische dagen met theoretische diepgang

In de opleiding wordt een mooie balans tussen Theorie en Praktijk aangeboden, waar de theorie ook absoluut ter sprake komt tijdens de 10 praktijkdagen. Die dagen kunnen spannend zijn, maar zijn enorm waardevol voor jouw ontwikkeling tot (een betere) personal trainer. Er is tijdens deze dagen ruimte om te stralen, fouten te maken en een open discussie te voeren over alles rondom het vak. Als Crossfit fanaat heb ik geen ervaring met de theorie, anatomie, coachen naast mijn eigen ervaring als atleet. Dus; of je nu compleet nieuw bent in het PT vak of al een ervaren trainer, voor ieder valt er veel te ontwikkelen en gaat het met name om de groeicurve die je laat zien! Met de juiste inzet en voorbereiding kan is het waardevol voor iedereen. Het lesmateriaal is volledig, maar kan absoluut verbetert worden al begrijp ik dat daar mid 2021 hard aan is gewerkt door het MILO team.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - augustus 13, 2021
10

Eerst theorie en daarna de praktische toepassing

Er is een hele goede balans tussen theorie en praktijk. Je krijgt de tijd om de theorie op je eigen tempo door te nemen waarna je hem direct kan toepassen in de praktijklessen. De focus ligt duidelijk op het denken in bewegingen en het leren coachen. De opleiding is in mijn ogen geschikt voor trainers van alle niveau's. Een beginner komt terecht in een heel aangename omgeving waarin hij fouten zal durven maken, iemand met meer ervaring kan dan weer meer gerichte vragen stellen waar iedereen maar wat graag een antwoord op zal geven. Ik vond persoonlijk heel waardevol dat je altijd het gesprek kon aangaan in deze opleiding. Ze dagen iedereen uit om het maximale uit zichzelf te halen en zich in 30 weken zoveel mogelijk te ontwikkelen. Waar andere opleidingen te kort komen, maakt MILO echt het verschil!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen - augustus 6, 2021
9

Life Changing

De opleiding omschrijven als “life changing” is misschien wel een under statement als het gaat om de verandering die het bij mij heeft gebracht. Voordat ik begon met MILO zat ik in een dal. Net gestopt als topsporter en student, ik had geen idee wat ik moest en kon doen. Het zelfvertrouwen was helemaal weg. Maar na de opleiding (die iets langer duurde vanwege covid) heb ik mezelf helemaal hervonden. Werkende als een personal trainer met de kennes die MILO mij heeft gebracht zorgt voor een constante boost aan vertrouwen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - augustus 3, 2021
10

Erg leerzaam en waardevol!

Zeer uitgebreide opleiding die je een sterke theoretische basis geeft als trainer. De combinatie van het online leren en de praktijklessen waren top! Tijdens de praktijklessen zie je de stof terug komen in het echt en werd gelijk duidelijk waar je nog aan moest werken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - augustus 2, 2021
10

Top-opleiding om de fijne kneepjes van personal training te leren!

Wauw een en al lof over Milo Education! Ondanks dat ik al wat opleidingen gevolgd in de sportwereld, was ik direct overtuigd dat dit een top-opleiding is. Een prettige opbouw qua theorie, duidelijke teksten en voldoende ruimte voor vragen tijdens de lessen zijn woorden waarmee de opleiding te omschrijven is. Ben je een sportfanaat en wil je jouw kennis vergroten voor eigen progressie? Of wil je echt personal trainer worden? Kies dan zeker voor deze kwalitatieve opleiding!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergeijk - augustus 2, 2021
10

Professioneel, gedegen en aandachtig

Ik heb Milo ervaren als een gedegen opleiding met oog voor het individu. Ik kon zel bepalen hoeveel ik investeerde en werd hierin gemotiveerd door het team en de content. De lessen waren gebaseerd op informeren en zelf uitvoeren en dit heb ik als prositief ervaren. Er was een veilige omgeving waar fouten gemaakt konden worden en je je kon ontwikkelen. Ik kan met vertrouwen het werkveld in en heb vertrouwen dat ik altijd terug kan komen met vragen of mijn verdere ontwikkeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - augustus 2, 2021
8

Praktijklessen waren enorm leerzaam, theorie was voor een starter erg pittig

Ik ben de opleiding gaan volgen om beter te leren bewegen. Dit kwam in de praktijklessen goed naar voren. Na 4 lessen had ik voor mijn gevoel mn geld er al uit. De theorie vond ik pittig. De anatomie en termen kwamen er lastig in. Hier had ik in de eerste lessen ook last van. De termen kwamen zo snel voorbij, dat ik het soms niet bij kon houden. De modules online vond ik niet van dezelfde kwaliteit als de lessen. Inhoudelijk prima, maar qua vormgeving zou het beter kunnen. De module voeding was qua filmpjes wel echt ondermaats. Veel studenten waren in de lessen echt enorm zenuwachtig. Dan helpt het niet mee dat iemand door een trainer wordt uitgelachen bij een vraag (ging over hoe je bovenkant borst moet trainen en de reactie was :”haha upper peck muscles”). Al met al zeer blij dat ik de opleiding heb gevolgd. Ben als coach ook anders gaan denken en coachen. Twee collega’s van mij heb ik al doorverwezen. Keep up the good work.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogerheide - juli 28, 2021
10

Uitstekende cursus !

De 'value for money' is super! Men krijgt echt veel van deze opleiding om verschillende niveaus: niet alleen de vaken die een personal trainer cursus bied aan, ( anatomie, praktijk les…) maar ook de mogelijkid ( ten minste voor me) om werken in de juiste manier in de ontwikkelen van personaliteit, self-esteem. Bij Milo ben ik nooit een 'klant' gevoeld, maar liever een persoon die daar was met een specifiek doel en ik werd geaccepteerd door de Milo Team met zeker een onberispelijke professionaliteit maar ook met menselijke warmte!! en veel andacht werd gegeven aan mijn sterkte en zwarkte punten. Een timely/beknopt /waardevol feedback werd aangeboden tijdens de les en tijdens de examen en daarna je moet zeker hem begrijpen en in praktijk brengen. Niet altijd makelijk maar vol waard. Zoals elke opleiding hebben men learning curvers: moelijkheid, crisis..successes, overkomen van crisis..en deze opleiding ook! Ik kan niet zeggen dat een “piece of cake” was, ten minste voor me: mijn Nederland taal niet perfekt, onzker persoon ( wat mensen zeggen van me ? ik ben beginner en ik zie andere medestudente gevordeden dan me/ beter dan me, enz enz…) maar je word er veel gehulpen, elke keer dat daar liept, was het steeds beter. Iedereen heft een verschillende niveau en background en het is ok. Ik heb veel geleerde over de fundament en ook meer van classic personal trainingen cursus: de praktijk les super geweldig en altijd iemand dichtbij om vragen te antwoorden en om te uitleggen ... De theorie word voorgestelde in een logich manier en meteen aan de point. Er is een rode draad in hoe de theorie en de oefeningen zijn volgorde en ik vind hem vol waarde. 'Dingen'zijn niet net weggegooeien. Ook tijdens corona met een paar gratis web binair…! Ok, ik ben klaar met deze review: het is vol waarde en ik raad zekerhet aan 🙂 . 100 % Hartlijk bedankt aan iedereen dat ik ontmoet heb tijdens deze opleiding en aan de Milo Team. Valentina
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juli 26, 2021
10

Gewoon top!

Begonnen met de opleiding om mijn vaardigheden en kennis als trainer te verbeteren. In eerste instantie vooral gedacht dat we het gingen hebben over anatomie, oefeningen en hoe ik dat op papier ging zetten. Niets was minder waar maar daarnaast ook de redenering gekregen om vanuit anatomie bewegen te verbeteren. Elk individu is uniek en dat geldt ook als je gaat trainen. Vanuit de basis zijn we begonnen en meteen de theorie in de praktijk gebracht tijdens de praktijkdagen. Je wordt uitgedaagd om je kennis toe te passen en kritisch te denken en kijken naar jezelf in wat je weet en (nog) niet weet. Het examen (niet schrikken) is een dag als PT'er: er wordt gekeken of jij de juiste vaardigheden en kennis hebt om cliënten te begeleiden. Super goede begeleiding en ondersteuning gehad. Veel individuele feedback gekregen wat mij als trainer naar een volgend niveau heeft getild. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beringe - juli 14, 2021
10

Super praktisch en direct toepasbaar!

Ik had gekozen voor de Milo opleiding vanwege het praktische aspect. Ik ben een doener en moet het direct kunnen toepassen. En dat is precies hoe ik Milo heb ervaren. Daarnaast staan er docenten voor de groep die vanaf het eerste moment een sfeer creëren waarin je fouten durft te maken. Tijdens de lockdown is er voor gekozen om de praktijklessen uit te stellen tot dit weer mocht, juist omdat ze zo waardevol zijn. Al met al een leerzame tijd geweest waarin ik geen enkele keer met tegenzin heen ben gegaan. Een ideale situatie dus om te leren en jezelf te ontwikkelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - juli 8, 2021
10

Zeer complete opleiding om als personal trainer aan de slag te gaan

MILO heeft me de achtergrond en kennis meegegeven die mij nog ontbrak in mijn werk als (groeps)trainer. Ik vind de opleiding heel goed opgebouwd en wat ik heel fijn vond is dat je er echt komt om te leren en meteen toe te passen. De overload aan info in het begin van de opleiding krijgt steeds meer een logische plek en hoe spannend en intensief ik sommige modules ook vond, ik heb er zoveel van geleerd. De verhouding theorie en praktijk beviel mij goed. Ik vond de coaches fijn en benaderbaar en ze stonden er altijd om je echt iets te leren. Geen harde aanpak, maar altijd in een vorm zodat je er in groeit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - juli 8, 2021
141 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10