Dit zeggen klanten over MILO

9

Wat een super ervaring!

Ik heb in 30 weken tijd zoveel geleerd. Elke les was super leerzaam en ik had elke keer zin in de lessen. Toffe docenten die je ook helpen als je het even niet meer weet tijdens de lessen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - mei 13, 2022
10

Een ervaring die ik nooit had willen missen!

Alles wat ik zocht in een goede opleiding, vond ik bij MILO! De goede structuur en geleidelijke opbouw, de inhoud van de theorie, de praktijklessen, de begeleiding en deskundigheid van de mentoren, het enthousiasme en leergierigheid van de groep & de passie voor het vak dat in alles te zien is. Ik heb een enorme progressie gemaakt in 30 weken tijd. Een proces dat ik niet had willen missen! Ik ben nu klaar om vol zelfvertrouwen te bouwen aan mijn carrière als Personal Trainer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - mei 12, 2022
10

Nieuwe onderwerpen die heel waardevol is

Ik heb een hele fijne ervaring gehad. Een relaxte sfeer op de praktijk dagen en duidelijk overzicht online. Ik heb veel nieuwe aspecten geleerd en ook meer verduidelijking gekregen over onderwerpen die ik niet helemaal begreep. Top opleiding, voor iedereen waardevol!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - mei 9, 2022
10

Perfecte opleiding

Wat een fijne en leerzame opleiding. Op je eigen niveau de mogelijkheid te ontwikkelen tot een kundig personal trainer. Is de rug in een neutrale positie? Tripod stance? Bar path? Waar kijk je eigenlijk naar als je een oefening geeft? Precies de juiste hoeveelheid theorie vertaald naar de praktijklessen. Een rollercoaster aan emoties omdat je soms even niet meer op vertrouwd op je eigen kunnen, maar vanuit daar valt juist alles samen. Ik denk dat ik mijzelf van entertrainer naar professor, coach en entertainer heb kunnen ontwikkelen. Precies waar ik naar op zoek was. Ik kwam met het doel leren programmeren, om vervolgens met het oog van een professor naar de oefeningen die ik gaf te kijken. Dit heb ik stapje voor stapje weten te leren met een zeer goed eindresultaat waar ik heel mijn toekomst op zal voort borduren. Al met al een dikke aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - april 9, 2022
10

Een intense, vakkundige én leuke opleiding.

Toen ik 10 maanden geleden op het Milo aanmeldknopje klikte, had ik geen idee wat er me te wachten stond. Ik dacht tja... ik ben 19 jaar, studeer en werk 2 banen, maar ben een grote sportschool liefhebber en wist dat dit is wat ik wilde. Ik heb het met beide handen aangepakt en met alles wat ik kon heel hard gewerkt voor deze diploma. Het was super intens, het is vaak ten koste gegaan van andere dingen in mijn leven, maar ik wilde het halen en dat heb ik ook gedaan. Tijdens de zelfstudie verbreedde ik mijn interesse in bewegen nóg meer maar werd ik soms ook onzeker door de hoeveelheid aan kennis die ik maar in mijn brein moest gaan zien te proppen. Elke 3 weken kreeg ik weer een boost tijdens de praktijkles en viel echt alles op zijn plek. Lees jij dit, overweeg je de opleiding te gaan doen? Denk er goed over na, ben gemotiveerd maar vooral gedisciplineerd en zie het echt als een serieuze opleiding. Ik heb de hoeveelheid toen ter tijd enorm onderschat, maar als je iets wil bereiken, is niks onmogelijk. Bedankt alle mentoren! Zonder jullie had ik dat prachtige papiertje niet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 7, 2022
10

Top opleiding

Deskundig trainers met een passie voor het vak en voor de studenten! Fijne omgeving om te leren op een mooie locatie. Een hele uitgebreide online leeromgeving met heel veel informatie. Doordat de online leeromgeving herschreven werd tijdens ons traject zaten er nog best wat fouten in qua zinsopbouw of duidelijkheid. Dit is voor mij echt het enige verbeterpunt. Want de rest van de opleiding is top! Groot compliment naar de trainers, heb van iedere les genoten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - april 6, 2022
9

Top basis die mij vertrouwen geeft anderen goed te kunnen begeleiden op weg naar hun doelen

Mede dankzij de MILO opleiding heb ik het gevoel een goede basis te hebben waarmee ik mensen - als beginnende trainer en coach - op een verantwoorde manier kan begeleiden op weg naar hun doelen. Tijdens de opleiding heb ik essentiële inzichten verkregen, zowel theorie- als ook praktijkgericht. Wat ik persoonlijk erg fijn vond was de focus op techniek en functioneel trainen. Verder was het erg inspirerend om van de verschillende stylen van de ervarene MILO mentoren te leren. Ook de Vondelgyms, waar de opleidingsdagen gefaciliteerd worden zijn een motiverende omgeving. Super blij en tevreden om voor MILO gekozen te hebben!! 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - april 5, 2022
9

De extra kennis die ik zocht!

Ik heb al redelijk wat opleidingen gedaan en ervaring mogen opdoen als Personal Trainster en (online) Coach. Met een eigen coaching team vind ik het dan ook belangrijk om me te blijven ontwikkelen op het gebied van training. Hoewel programmeren me altijd al wel goed af ging, wilde ik net iets dieper in gaan op de biomechanica en de anatomie. Bij MILO zit je hiervoor op de goede plek! Ik heb veel geleerd over deze onderwerpen, maar ook over het denken in bewegen ipv in oefeningen & het geven van gerichtere feedback tijdens PT's. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - april 5, 2022
10

Blootstellend, Uitdagend & Bekrachtigend

Ik trainde al 5 jaar intensief in de sportschool voordat ik aan de MPT-opleiding begon, en als gemiddelde gym-bro dacht ik natuurlijk dat ik de wijsheid al in pacht had. Compleet het tegenovergestelde is mij bij MILO bewezen, en dat is het meest waardevolle wat ik uit deze opleiding heb gehaald. MILO is een onwijs alomvattende opleiding die verschillende invalshoeken ter bespreking stelt voor het zijn van een krachttrainer. Niet alleen rauwe kennis over het sporten en het lichaam, maar de psychologische, sociale & communicatieve aspecten die net zo min belangrijk zijn voor het worden van een krachttrainer, zijn terugkerende thema's waar MILO veel aandacht aan besteedt. Doordat MILO de alomvattendheid van training goed in kaart weet te brengen met een grondige methodologische principes, word je uiteindelijk wel een keer aangewezen op jouw zwakke punten. Zo leer je dat er eigenlijk geen eindpunt bestaat om nog meer kennis te vergaren en kunde te verwerven. Dat heb ik geleerd bij MILO, en daarom is deze opleiding voor mij zo waardevol geweest.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 4, 2022
8

Kundig, toegankelijk en energievol

Toen ik 8 maanden geleden begon had ik geen ervaring/werkachtergrond in de sport. Uiteraard ben ik wel fanatiek sporter, maar mijn werkervaring ligt in HR. Deze opleiding ben ik gaan doen, omdat ik de combinatie van bewegen en coachen van mensen me heel erg aansprak. Ook de vibe in de sportschool is zo fijn. Wat me opviel is dat de opleiding zo is opgebouwd dat je eerst de basis leert kennen, en langzaam wordt uitgebreid. Echter, de stof wordt continu herhaald alleen op een andere wijze verwoord. Tevens is de afwisseling tussen lees en beeldmateriaal ook erg fijn! Alleen maar leesmateriaal zou het taai hebben gemaakt, maar iemand anders kan het wel heel fijn vinden. Zo leert iedereen op zijn eigen manier. Wellicht zou MilO de theorie op sommige momenten nog iets korter en bondiger of met opsommingen kunnen maken. Van de praktijklessen kreeg ik de meeste energie. Daarin kun je de theorie toepassen en krijg je feedback van de mentoren die een voor een op hun eigen manier iets bijdraagt. Waardevol. Bovendien is het met de groep ook erg gezellig en hangt er in de locatie Vondelgym ook een goede vibe. Daar ben ik gevoelig voor. Al met al een goede opleiding om je basis mee te leggen en je carrière te starten als Personal Trainer. Nu is het vooral vlieguren gaan maken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 4, 2022
9

Een waanzinnige leerzame achtbaan

Wat hebben deze trainers een waanzinnige kennis in huis. Een uitdagende opleiding online, die in de praktijk tot leven komt. Met de juiste mindset en discipline is deze opleiding voor een ieder die wil leren mogelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunschoten - april 3, 2022
10

Zo ontzettend veel geleerd! En wat een kennis en energie!

Ik kwam na iedere les thuis met zo veel energie, nieuwe inzichten en lessen die ik heb geleerd. Wat is dit een geweldige opleiding. Hier ga je terug naar de basis. Leren bewegen. En leren andere beter te laten bewegen. Ik ga mijn driewekelijkse ritje naar Vondelgym Zuid missen. Mentors; ontzettend bedankt voor jullie inzet, geduld en kennis. Ik had dit nooit willen missen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - april 3, 2022
10

Leerzame, uitdagende, uitgebreide opleiding

Ontzettend veel geleerd in 30 weken tijd. Nog zoveel meer kennis opgedaan dan wat ik van tevoren had bedacht. Milo is een uitgebreide opleiding waarbij alles wat met personal training te maken heeft terugkomt. Van programmeren tot voeding en anatomie; alles komt aan bod!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zundert - april 3, 2022
9

Mega leerzaam!

Ik heb erg veel geleerd van deze opleiding! De trainers zijn betrokken, ervaren en zien jou als persoon. Ik had een jaar geleden een burnout en ze begrepen dat bepaalde situaties voor mij anders waren dan dat ik zelf ook gewend was, maar ze hebben mij de ruimte gegeven om mezelf te bewijzen zonder mij extra druk te geven. Heel erg bedankt voor jullie begrip en vertrouwen! Het enige wat voor mij nog verbeterd kan worden is de uitwerking van de theorie. De spelfouten en ‘spraaktaal’ maakte het nét iets minder kwalitatief, maar de boodschap was wel duidelijk gelukkig! Daarnaast zou er nog nadruk gelegd kunnen worden op wat werkt voor mannen versus vrouwen, de meeste wetenschappelijke artikelen die jullie hebben gebruikt zijn gebaseerd op mannen en dus niet altijd van toepassing op de vrouw.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 3, 2022
9

Leg hier de basis voor jouw PT carrière

Gedurende 30 weken bij MILO education krijg je een solide basis aangeleerd in anatomie, observeren, coachen, fysiologie en programmeren. Deze elementen zie je ook frequent terugkomen gedurende de hele cursus. Je leert elke les wat nieuws en dat koppelen ze goed terug aan stof uit voorgaande lessen. MILO gaat tot een "intermediate" niveau op de stof in wat het behapbaar maakt voor cursisten zonder voorkennis. Ook valt er genoeg te leren voor mensen die al enige voorkennis hebben. Vanaf het moment dat iemand interesse heeft om cliënten sportspecifiek te begeleiden ga je merken dat de cursus tekort komt, maar dit geven ze zelf ook aan in de lesstof. Inhoudelijk gezien zijn de teksten over het algemeen goed geschreven. Wat opvalt is dat je soms begrippen krijgt uitgelegd die pas later worden besproken zonder dat daar een vermelding over wordt gedaan. De filmpjes met uitleg zijn van goede kwaliteit, heldere uitleg en to the point m.u.v. degene in les 6 waarbij er veel informatie wordt opgelezen van de slides, teveel "filler" informatie wordt gegeven en de spreker niet lekker uit zijn woorden komt. Gelukkig wordt dit ruim gecompenseerd door de overige opnames. De mentoren zijn vaardig in het overbrengen van hun kennis en vaardigheden. De lessen worden gegeven in een comfortabele setting waarbij elke cursist voldoende aandacht krijgt van de mentoren. Bij individuele vragen of bij opmerkingen van de mentoren werden deze vaak ook nog in groepsmomenten meegenomen zodat het voor iedereen een leermoment werd. Ook werd er een gedeelte meegenomen over de praktische zaken van personal training wat ik zelf als erg nuttig beschouw. Kortom MILO education biedt een goede basis voor wie een carrière ambieërt als PT waarbij je binnen 30 weken grote stappen gaat maken zolang je bereid bent om de benodigde tijd erin te stoppen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - april 2, 2022
10

Verslavend!

De MILO Pt opleiding is echt een aanrader als je openstaat om je zelf te ontwikkelen als personal trainer! De combinatie van online leren en voorbereiden op de les dagen is super overzichtelijk en ze kijken echt naar wat jij als individu nodig hebt. Iedereen heeft zijn eigen proces en ik vind het mooi dat ze daar zo de nadruk op leggen! De 30 weken waren echt een rollercoaster maar de leerzaamste 30 weken die ik gehad heb. Ze zorgen er echt voor dat je je gaat verdiepen in de materie en nieuwsgierig wordt naar meer kennis!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kerkrade - maart 31, 2022
10

Fantastisch

Bij de opleiding is mij geleerd om goed te kijken, denken in beweging en oplossingen. Ik heb enorm veel goeie cue’s meegekregen en mijn oog voor krachttraining is nog veel beter ontwikkeld! De mentoren zijn altijd bereid om je vragen uitgebreid te beantwoorden waardoor je de vragen die je hebt ook gelijk echt snapt. Dus niet alleen dat iets zo is, maar ook WAAROM. Deze ga je vaker horen, “waarom” is iets zo of waarom heb je hiervoor gekozen. Wanneer je zelf alle antwoorden hierop kunt beargumenteren waarom je iets doet, dan weet je dat je niet iets fout zult doen. Doordat deze vraag vaak gesteld word word je ook uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Ik heb niet alleen heel veel geleerd van MILO maar daarnaast heb ik onwijs kunnen genieten van het mooie traject en de leuke lessen. Absoluut een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - december 29, 2021
10

Super opleiding en fijne mentoren

Ondanks dat ik nog geen sportachtergrond had in 30 weken gigantisch veel geleerd en me ontwikkeld tot PT'er. Het cursusmateriaal is goed onderbouwd en overzichtelijk. De praktijksessies met de trainers inspirerend. Ik kan MILO van harte aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - december 19, 2021
9

Beste opleider in the game!

Na jaren overweging en zoeken naar de juiste opleiding ben ik eindelijk terecht gekomen bij MILO. Van vele trainers, collega's, ondernemers, vrienden en sporters al gehoord dat MILO de beste opleider in de branche is. Zonder enige vooropleiding en met een pittige studiebelasting is vooral de anatomie een behoorlijke uitdaging. De studiebelasting is pittig naast een full time job ernaast en ja, je moet zelf de investering in tijd doen (en dit ook leuk vinden om te doen), maar daarom kies je ook voor deze verdieping. Iedere lesweek was een "wow" moment, waarbij er veel informatie op je af komt en ja na iedere lesweek weer met kennis erbij naar huis gaat. De toegevoegde waarde was voor mij de manier waarop de coaches jou helpen op alle fronten. Ze geven je handvatten en helpen je een betere beweger, coach en trainer te worden. Dank voor de mooie, leerzame 30 weken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 30, 2021
10

Zeer uitdagende waardevolle opleiding.

30 weken geleden begonnen aan de Milo Education opleiding, in het begin gedacht kan ik dit wel combineren met mijn fulltime job die niet aansluitend is aan de opleiding of sport. Het was op sommige momenten echt wel pittig je word goed uitgedaagd. Maar je word goed begeleid en krijgt de juiste feedback. Door deze opleiding heb ik een enorme groei kunnen maken. Trots dat ik mijn certificatie heb mogen behalen. Team Milo bedankt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - november 29, 2021
10

Zo een groei kunnen maken in 30 weken is fantastisch!!

Beveel ik Milo aan, ja 100%! Na een lange periode heel ander werk te hebben gedaan was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wil de sportwereld in. Via een vriendin die ook de Milo opleiding heeft gedaan hier terecht gekomen. Ik kwam vanuit een hele andere branche de reiswereld en had dus weinig tot geen ervaring in de sport branche. Wel hele leven bezig met sport maar niet voor werk. De opleiding van Milo was en is voor mij de beste stap geweest. De praktijklessen waren voor mij leerzame lessen. Uitgedaagd worden en het leren zien van en in bewegen. Welke spier van het lichaam doet wat, waarom, hoe ga je dit toepassen in een oefening. Hoe beweegt jou klant nu eigenlijk? Hier leer je echt de waarom en hoe en de anatomie om te begrijpen welke spier je nu echt aanspreekt bij diverse oefeningen. In de praktijklessen ga je hier veel dieper op in en mag je dit met je medestudenten gaan uitproberen. De weken tussen de praktijklessen in gebruik je om de lesstof tot je te nemen. Veel uitleg door middel van video's van de Milo Coaches en huiswerkopdrachten die je goed kan voorbereiden. Ik heb gemerkt je hier echt goed de tijd voor moet nemen en serieus mee aan de slag moet gaan. Voor de mensen die denken ik heb nog geen tot nauwelijks ervaring, is dit te zwaar? Ja er zijn momenten geweest ik dacht hoe ga ik dit allemaal toepassen en leren. En je moet hier zeker veel tijd in gaan stoppen. Het kan soms erg pittig zijn. Maar op een gegeven moment gaat dat moment komen alles op zijn plaatst valt en je alles snapt en toe kan passen. Neem de tijd voor jezelf en vraag om hulp van de Milo Coaches. Ze begeleiden je er heel goed doorheen. Altijd behulpzaam en een duidelijk antwoord. Ook het werken met je medestudenten is heel erg leuk. Ik heb door deze opleiding er leuke vrienden aan overgehouden. Dat je zoveel kan leren in 30 weken is echt fantastisch!!! Ik mag mijzelf nu Milo gecertificeerd Personal Trainer noemen en die naam draag ik met veel trots en passie!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 22, 2021
9

Ontzettend veel geleerd in 30 weken!

Ik heb onwijs veel geleerd in de 30 weken bij Milo Education. Ik werkte in de toerismebranche en had dus nog geen ervaring in de sportbranche en ook geen sportgerelateerde opleiding gevolgt. Wel heb ik zelf al veel ervaring met krachttraining en door mijn interesse ook al wel wat kennis op gedaan door boeken/artikelen te lezen. De opleiding was pittig, maar goed te doen door hard te studeren! Ik ben nu zo blij dat ik de opleiding gedaan heb, inmiddels ben ik ook aan het werk als personal trainer en ik kan mijn klanten veel beter begeleiden. Het leren van de anatomie is zo belangrijk en denken in bewegingen i.p.v. in oefeningen. Dit maakt je creatiever, waardoor de trainingen ook leuker worden voor je klant. Er wordt in de opleiding ook veel aandacht besteed aan het zien van "energielekken". Dit is voor mij ontzettend waardevol geweest. Ik weet nu heel goed waar ik op moet letten en weet de juiste aanwijzingen te geven, waardoor mij klanten beter gaan bewegen. Twijfel je nog? Ik zeg doen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - november 21, 2021
8

Trots: Op het papiertje die niet zomaar is komen aanwaaien

Als 0.0% ervaren trainer had ik uiteraard twijfels of dit de opleiding zou zijn voor mij. Echter kijk ik met trots terug op de afgelopen 30 weken, en heb ik zeker geen spijt van mijn deelname! De (wetenschappelijke) theorie is behapbaar en in easy-language geschreven / opgenomen (filmpjes). Maar dan de praktijklessen: die waren pittig! Vooral de 1e lessen wist ik niet zo goed waar ik was beland, en eigenlijk het werd ook niet echt makkelijker met de weken. Leuk en leerzaam, dat was het zeker. Het was voor mij daarom echt een goede zet om parallel aan de 30 wk course en mijn 40+ uur full-time baan, toch alvast een paar extra stappen te zetten in de praktijk. Dit heeft mij echt enorm geholpen om mijn oog voor beweging verder te ontwikkelen en de theorie en praktijklessen van Milo elders toe te passen onder begeleiding. Op deze manier viel alles stapje voor stapje op z'n plek. Mijn tips naar onervaren wannabe's: 1) Kijk mee met groepslessen bij ervaren trainers. Het fijne aan groepslessen is dat je tegelijkertijd veel mensen ziet bewegen! Bijv., eerst alleen observeren (opletten hoe een les gestructureerd is, manier van uitleggen, cues en correcties), daarna kan je bijv. bewegingen voorbereiden (les van te voren opvragen) vast bedenken waar je op moet letten, hoe iets fout kan gaan met mogelijke cue, ga met de trainer hierover in gesprek. 2) Kijk mee met een ervaren personal trainer, bijv. in de gym. Communiceer met de trainer wat voor soort oefeningen je graag wil zien. Eventueel ook een set voorbereiden. 3) Blijf kijken naar mensen tijdens je eigen trainingen / groepslessen. Bijv. in je rust van je eigen squats kun je veel mensen zien bewegen. 4) Probeer zelf ook ergens wat trainingen te geven, onder toezicht voor feedback om je kennis toe te passen en je praktijkervaring te ontwikkelen. 5) Doe je Milo huiswerk en bereid iedere les goed voor!! - ja echt! - 6) Maak er echt tijd voor, en geef niet op!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMSTERDAM - november 18, 2021
10

Super leerzaam voor alle niveaus

Milo is een hele mooie praktisch ingestelde opleiding en heeft mij letterlijk de kijk op bewegen doen veranderen.. waar ik het aan het begin spannend vond of het niet te hoog gegrepen was voor mij als onervaren op het gebied van lesgeven of het geven van pt lessen, ben ik het examen met veel vertrouwen ingegaan. Gedurende de 30 weken zijn we super begeleid door de coaches en ik kan niet wachten om mijn kennis met anderen te kunnen delen..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - november 17, 2021
10

Super trainers en een top schakeling tussen de theorie en de praktijk

Al reeds diverse opleidingen gevolgd, maar bij deze wordt er een heldere transitie gemaakt van theorie naar praktijk. Het zijn ook maar 10 praktijkdagen van 3 uurtjes, dus er wordt dan ook doelbewust gewerkt. Lekker zware setjes maken om sticking points te ontdekken. Sowieso werk je heel goed aan je kritisch oog om zo als trainer steeds meer en meer te ontdekken van je klant gedurende het trainen. Een top opleiding voor elke trainer die zichzelf wil ontwikkelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schimmert - november 17, 2021
10

Super veel geleerd en m'n zelf flink ontwikkeld in het coachen van clienten

Ik raad deze opleiding aan iedereen aan, ik heb super veel geleerd van Wouter, Ruben, Ray, Rob en Jordi! De heren hebben een fijne benadering en proberen zoveel mogelijk van hun kennis te delen. Door deze opleiding ben ik een stuk zelf verzekerder geworden als PT en is mijn kennis flink verbreed. Of je nu nieuw bent met het coachen of het al een tijd doet, ze proberen je op jou niveau verder te ontwikkelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - november 17, 2021
8

Een Opleiding die je uitdaagd om te groerien en je leert hoe je zelf verder kan groeien.

Ik ben de MPT cursus gaan volgen naast mijn werk in corona tijd, dat was de beste investiring die ik heb gemaakt dit jaar. De MPT cursus heeft mij als coach een holistische denkwijze aangeleerd, wat naar mijn mening zeer waardevol is voor een coach. Wat ik heel tof vindt dat de opleiding is gericht om te denken in beweging en hoe je je coaching waardigheden kan verbetern. Enorm veel geleerd, nieuwe mensen ontmoet en zeker een aanrader voor iedereen die zijn kennis in de praktijk een flinke boost wil geven. De leerstof wordt heel duidelijk uitgelegd, maar wanneer je vragen hebt nemen ze alle tijd voor je. ik ben echt trots dat ik hier mijn certificatie heb mogen behalen. Bedankt voor alle mentoren van Team MILO : @woutermiddelbos @rubenrebell @rvdwolk @dymphyfit @jordiwille
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 17, 2021
10

Een zeer sterke cursus die alle fundamentele aspecten van coaching bevat

Ik ben de MPT cursus gaan volgen naast mijn opleiding als bewegingswetenschapper om mijn praktische skillset uit te breiden. Deze cursus biedt veel aan op alle vlakken, van anatomische en fysiologische kennis tot duidelijke coaching strategieën. De MPT cursus heeft mij als coach een meer complete en holistische denkwijze aangeleerd, wat naar mijn mening zeer waardevol is voor een coach. Bedankt team MILO voor deze positieve en leerzame ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - november 17, 2021
10

TOP CURSUS

Ik begon bij MPT omdat ik graag mensen wil begeleiden in de fitness, met kennis. Deze kennis heb ik zeker gekregen. De tijd vliegt voorbij en ik ben nu echt wel wijzer geworden. TIP! Begin op het begin al met anatomie leren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden - november 17, 2021
10

Startpositie: waar begin ik aan!?Tijdens: leuk en leerzaam, Eindpositie: Wow, I did it, trots!

Wat een reis was dit! Na de eerste praktijk les gingen de sportscholen in lockdown; dus alles on hold! Momenten gedacht van: “waar begin ik aan?” maar langzamerhand (samen met de Milo docenten en medestudenten) alle hoeken van de GROTE puzzel gevonden! En zelf afgemaakt, trots! Praktijklessen waren gezellig en leerzaam. Aanrader om Milo Skin in the game programma erbij te doen en uiteraard YouTube kanaal van Milo heb ik versleten! Ik wacht met smart op Milo 2.0, dus kom maar op Wouter!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - november 17, 2021
10

De beste keuze ooit!

Ik raad MILO aan iedereen aan. Of je nu begint, al in de fitness werkt of gewoon ontzettend veel kennis wilt opdoen. Het gezegde 'je weet pas wat je nog niet weet, totdat je gaat leren wat je nog niet weet' is precies hoe ik over deze opleiding denkt. MILO biedt voor mijn gevoel veel meer waarde en kennis dan iedere andere opleiding en ik ben MEGA trots dat ik hier mijn certificatie heb mogen behalen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mijdrecht - november 16, 2021
10

Positief en fijne feedback en hulp.

Ik heb tijdens en na de opleiding goede hulp gehad en goede feedback. Deze opleiding heeft mij van helemaal geen ervaring hebben met coachen en dingen zoals programmeren heel veel verder geholpen en ik weet waar ik nog aan moet werken door de feedback tijdens de lessen en na het examen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp (opleiding in Amsterdam) - november 15, 2021
10

Top opleiding!! Top trainers Wouter,Ruben,Rob,Ray

Vandaag 30 weken @miloeducation afgesloten en ik mag mij Europees gecertificeerd Personal Trainer noemen!! Zoals @rubenrebell zei, het beste jongetje van de klas. Ik heb een jaar of 10 geleden mijn fitness/personaltraining certificaat gehaald bij Aalo en vele cursussen gevolgd, maar ik vond het tijd om de boel weer op te frissen! Dat was heel waardevol. Ik heb mijn oog voor bewegen sterk verbeterd, nieuwe inzichten en ideeën gekregen. Conclusie, een betere trainer!! Ik kan het iedereen @miloeducation aanraden!! Bedankt trainers @woutermiddelbos @rubenrebell @rvdwolk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - november 15, 2021
10

Meest praktische opleiding die ik heb gedaan

De opbouw van lessen maakt Milo een volwaardige cursus. Beginnen bij de basis, en bij iedere les gingen we steeds een stukje verder dieper de stof in. Ik heb werk al een tijd in deze branche, maar Milo heeft er zeker voor gezorgd dat ik weer volledig up to date ben. Ik heb vooral veel geleerd over de basis beweeg patronen, en heb een rugzak vol met “cue’s”. Milo heeft mij een betere Personal Trainer gemaakt. Team Milo bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - november 15, 2021
10

Leerzaam en professioneel

Milo education heeft mijn basis kennis alleen maar sterker gemaakt. Heb zelf een achtergrond van Cios sport opleiding, maar door milo education ben ik opnieuw gaan kijken naar oefeningen en energie systemen en heel eerlijk, wat ik in 4 jaar tijd heb geleerd bij cios is minder, dan in 30 weken bij milo education! Echt top. Thanks milo education!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 15, 2021
10

Waanzinnige opleiding vol met praktische tools en kennis voor een solide basis als trainer

Van begin tot eind staat de opleiding in het teken van praktijk ervaring op doen en dat is nou net wat je als personal trainer nodig hebt. Een encyclopedie aan praktische tools en kennis rijker zorgt voor een ongekende solide basis om te starten als trainer. De mentoren zijn enorm behulpzaam, bezitten de stof tot in de puntjes en willen zowel tijdens de lessen als daarbuiten ondersteunen waar nodig. Ik zou deze opleiding aan iedere krachtsporter aanraden om de basis van krachttraining beter te begrijpen om optimaal resultaat te boeken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 15, 2021
10

Enorm leerzaam

30 weken geleden begon ik aan de Milo Education cursus. Mijn coaching bedrijfje had 5 cliënten en ik was nog een beetje onzeker over mijn kennis op dat moment Nu 30 weken later zitten we al een paar maanden steady op 40 toppers die ik elke dag mag begeleiden en ben ik zekerder over mijn kennis dan ooit met dit EREPS level 4 certificaat op zak Enorm veel geleerd, nieuwe mensen ontmoet en zeker een aanrader voor iedereen die zijn kennis in de praktijk een flinke boost wil geven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op Zoom - november 15, 2021
10

Toptoptop!

MILO. Wat een fantastische opleiding! In een woord: geweldig. Heel veel geleerd de afgelopen 30 weken. De theorie wordt goed toegepast in de praktijklessen. Er wordt goed naar de geluisterd en goede uitleg gegeven op je vragen. De coaches zijn geweldig goed in hun vak en de sfeer is heel relaxed. Nogmaals 1000 maal dank voor de geweldige cursus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - november 14, 2021
10

Top!

Niets anders dan lof voor MILO. In de 30 weken heb ik een ontzettend fijne en veilige leeromgeving ervaren. Een uitdagende opleiding met goede balans tussen theorie en praktijk. Iedereen komt van verschillende niveaus en achtergronden, wat het juist heel leerzaam maakt. Zelden heb ik een opleiding of cursus gevolgd waar bij ik alle coaches zo didactisch sterk vond. Je kan veel kennis hebben, maar het daadwerkelijk overbrengen van die kennis is echt een ander verhaal. Daarbij was er, mede door de kleinere groepsgrote, ruimte voor persoonlijke aandacht, werd je echt gezien als individu. De persoonlijke feedback waren en zijn nog steeds voor mij erg waardevol. Het was uiteraard geen makkelijk jaar door alle lockdowns en corona gedoe. Ook hier werd helder en snel gecommuniceerd, oplossingsgericht gewerkt en kwamen er extra webinars. Wat het vertrouwen gaf in MILO al vóór de eerste les. Team MILO, mijn dank is groot!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMSTERDAM - september 9, 2021
10

Essentiele basis, Professioneel, No nonsense

We zijn als team van de Fitzone te Amersfoort gestart met de Milo opleiding, met het idee iedere collega een versteviging van zijn basis kennis te geven. Variërend van zeer ervaren en startende personal trainers tot en met onze Fysiotherapeut en Diëtist hebben we allen veel opgestoken en genoten van iedere opleiding dag. Milo kenmerkt zich door het enerzijds overzichtelijk scheppen van een duidelijk kader van waaruit iedere Personal Trainer in staat wordt gesteld zijn trainingen beter te verzorgen. Anderzijds door de 'no nonsense' benadering en het online platvorm ter voorbereiding op de lessen en door de vele ondersteunende video's op het Milo Performance en Education kanaal van Youtube, worden de opleidingsdagen efficiënt. De theorie is gebaseerd op huidige wetenschappelijke inzichten, maar draaft niet door in het onnodig droog maken van deze stof en het wordt altijd vertaald naar de dagelijkse praktijk. En de opleiders staan open voor debatten als er verschil is van inzicht. Als ik iets zou mogen noemen van een verbeterpunt dan zou ik graag zien dat het examen aan het einde van de opleiding wat dieper gaat. Heb dit zelf ervaren als te eenvoudig. Het tussen examen halverwege de opleiding vond ik daarentegen aanvullend en richtinggevend voor verdere ontwikkeling. Zonder aandelen te hebben in de opleiding hoop ik dat steeds meer collega's deze opleiding zullen volgen. Het komt ons prachtige vak, onze cliënten en je professie ten goede! Tijke: "complete beginner of ver(der) gevorderd? Ieder haalt er op zijn eigen niveau enorm veel uit. Super solide, voor ons is dit de nieuwe standaard voor Personal Trainers." Thomas: "over de jaren vergaarde kennis herzien en op een rijtje gezet." Roy: "in mijn optiek is Milo het meest helder te begrijpen van alle opleidingen. Wetenschap naar praktijk. Gericht op meer dan alleen training, denk aan voeding -en psychologische motivatie theorieën. Opgezet door toffe gasten met een passie voor het vak."
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - september 3, 2021
9

Ontzettend gegroeid

Ik dacht best al het een en ander te weten op het gebied van trainer zijn maar ik heb zoveel meer geleerd. Vooral de basis is belangrijk, weten hoe een beweging tot stand komt, vanuit daar kun je uitbouwen. Ik heb zeker het gevoel dat ik na deze opleiding een betere trainer ben, ik sta zekerder in mijn schoenen maar denk zeker niet dat ik alles al weet. Zeker een aanrader. Wees wel voorbereid op dat gevoel dat je eigenlijk helemaal niks weet, vanaf daar begint je groei!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer - augustus 31, 2021
10

Super opleiding!

De PT opleiding van Milo Performance & Education is een fantastische opleiding voor zowel beginnende als meer ervaren personal trainers. Theoretische kennis wordt op een prettige manier gekoppeld aan praktijk lessen en opdrachten. Samen met de instructie-filmpjes waarin de stof ook nog eens visueel gemaakt wordt, maakt dat het leren (bijna) vanzelf gaat. Ik heb naast de MPT opleiding ook het online trainingsprogramma 'Skin In The Game' gevolgd, wat naadloos aansluit bij de cursus stof, zodat je de materie ook nog eens zelf fysiek kunt ervaren en er mee kunt experimenteren. Dit programma is een aanrader voor iedereen die de MPT opleiding gaat volgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geertruidenberg - augustus 17, 2021
9

Een zeer professionele opleiding gegeven door bevlogen trainers.

Ik heb veel kennis opgedaan en met name een kritische blik ontwikkeld waarin ik met meer detail trainen en les kan geven. Een kritisch en deskundig oog ontwikkelen voor bewegen is een belangrijke kwaliteit voor trainers. Binnen deze opleiding komt dit volledig aan bod. De Milo is compleet en laat niets aan het toeval over.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - augustus 17, 2021
10

Leren op een manier die je nergens anders tegenkomt

Milo is 100% een voorloper op het gebied van educatie! Dat heb je meteen door als je in de les bent, de lesstof leest en in gesprek gaat met het ijzersterke team van mentoren. Zelf heb ik er een handje vol van om heel lang na te denken over dingen die ik lees, daarom vind ik het zo fijn dat je hier constant aan het ‘doen’ bent. Daardoor is er ruimte voor het maken van fouten, plus je kunt gelijk iets met de feedback. Tijdens de opleiding wordt ook duidelijk waarom het zo waardevol is als je met de ‘waarom’-vraag in je achterhoofd de stof induikt. Rechtlijnig denken wordt afgeleerd en zo leer je pas écht leren. En als je dan na je examen eindelijk het Milo shirt draagt, voel je je deel van een super mooi team!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2021
10

Meest leerzame ervaring waar in de rest van me leven nog profijt van zal hebben!!

Ik had heel weinig ervaring met krachttraining dus was vanaf het begin een beetje angstig om met de opleiding te beginnen… maar ik ben er zó blij mee en ik heb in korte tijd zóveel geleerd. Ik ben de trainers heel erg dankbaar en heb mezelf weten te verbazen. Ik zou de opleiding aan iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2021
10

Super!

Hele leuke leerzame opleiding. 30 weken zijn voorbij gevlogen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2021
9

Erg leerzaam en compleet programma voor een (beginnend) personal trainer

Aangezien ik niet meer fulltime gymdocent wil zijn en ik het lesgeven aan volwassenen ook erg leuk vind, ben ik me gaan oriënteren in p.t. opleidingen. Door mijn sport crossfit wat ik sinds 1.5 jaar doe, ben ik krachttraining interessanter gaan vinden. Door rond te vragen en sites te lezen van verschillende opleidingen voor personal trainer ben ik bij MILO education terechtgekomen. De site vond ik meteen erg duidelijk en het programma klonk interessant en compleet. Wat me ook aansprak was dat de opleiding in het NL gegeven werd. De eerste lessen waren vanwege corona buiten in de parkeergarage. Ondanks de kou en wat minder materialen vond ik de docenten meteen persoonlijk en didactisch erg sterk! Naast serieus lesgeven was er ook zeker ruimte voor een praatje en een grapje. Dit vind ik erg belangrijk, aangezien ik dit in mijn eigen werk ook probeer na te streven. De combinatie van een duidelijke online leeromgeving, alle video's die veel duidelijk maakte en dit toepassen in de praktijk was top. Soms waren de lessen wel erg kort op elkaar, (dit door de verschuivingen vanwege corona), hierdoor vond ik het soms wel echt veel voorbereiding in korte tijd! Ik heb vooral veel geleerd over de basisbeweegpatronen, het kijken naar bewegen en het programmeren. Ik vond de opleiding ondanks dat ik de (H)ALO al heb gedaan, erg uitdagend en ik leerde veel nieuwe dingen. Ik heb nu het gevoel dat ik weet wat ik doe in de gym en dat ik mensen gericht naar hun eigen doelen toe kan helpen, heel tof! Ik zou deze opleiding zeker aanraden aan anderen! Nogmaals heel erg bedankt voor de goede begeleiding de afgelopen 30 weken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - augustus 16, 2021
10

Super opleiding!

Ik vond de opleiding heel prettig verlopen. Ik heb super veel gehad aan de informatie en de praktijk dagen sloten goed aan op de informatie die je tot je neemt in de weken na de praktijkdagen. Het is veel informatie maar zodra je verder komt in de opleiding en aandachtig aan je huiswerk zit dan merk je dat puzzelstukjes op zijn plek vallen. Ik ben blij dat deze opleiding wat dieper in gaat op het training geven en hoe jij voor jezelf jezelf kan onderscheiden als personal trainer! Ik ben mega tevreden. Nu is het tijd om alles in de praktijk te brengen en mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik vind dit zeker een aanrader voor iedereen en met trots kan ik zeggen dat ik de opleiding bij miloeducation heb afgerond! BEDANKT! Naar het hele team van Miloeducation
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - augustus 16, 2021
10

Had deze ervaring niet willen missen!

Ondanks elke keer mijn hardslag nog in Eindhoven te horen was. Bang om fouten te maken. Gaf zowel de coaches als de groep je zo een fijn en vertrouwd gevoel. Waarbij je langzaam leert om groeimindset te hebben, foute maken juist weer verder brengt. Daarnaast was elke praktijk dag erg leerzaam en was de verhouding theorie/ praktijk goed gecombineerd. Je betaald voor wat je krijgt + een leuke gezellige ervaring om niet te vergeten! Thanks milo en de coaches!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuenen - augustus 16, 2021
10

Een super waardevolle opleiding die iedere trainer zou moeten volgen

Dankjewel Wouter en team Milo voor deze super mooie opleiding. De weken voor mijn examen begonnen alle puzzelstukjes te klikken met als kers op de taart het examen waar je met zelfvertrouwen kan laten zien wat je allemaal geleerd hebt het afgelopen half jaar. Veel vallen en opstaan maar ook dan kan je weer terugpakken naar psycholgie stukken die je meekrijgt in de opleiding. Van statische mindset naar groei mindset. Over alles is nagedacht. Iedere dag/week wat beter worden dan de week daarvoor. Zo waardevol en stiekem hoop ik dat jullie stiekem met nog een knaller van een opleiding komen want het was echt een feestje om van jullie te leren!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - augustus 16, 2021
161 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10