Dit zeggen klanten over MILO

10

Perfecte balans tussen theorie en praktijk!

Het waren zeer leerzame en interessante (30) weken! Daarnaast mijn complimenten zowel voor de opleiding (opzet en inhoud) als voor de deskundige trainers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - mei 22, 2019
9

Master of the basics. De juiste combinatie tussen de essentiële basis met waardevolle verdieping.

Zeer waardevolle en direct praktisch toepasbare opleiding die rekening houdt met het niveau van de afnemer en tegelijkertijd iedereen tot een hoog minimum niveau brengt om succesvol het eindexamen en daarmee de cursus te volbrengen. De driewekelijkse praktijkbijeenkomsten en de bijbehorende zelfstudie -zowel theoretisch als praktijk- maken deze opleiding er een die ik aan zou raden aan iedere (beginnende) fitness professional. De basis van functionele anatomie die wordt gehanteerd om principes uit te leggen en bewegingspatronen te leren begrijpen zorgt er tevens voor dat je inziet dat je nooit uitgeleerd raakt in deze tak van sport.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - mei 8, 2019
9

Knowledge gainz!

Een opleiding van 30 weken leek mij in eerste instantie lang maar het bleek de beste investering die ik in mijn trainerscarriere heb kunnen doen. Wat voor mij vooral goed werkte was de combinatie van theorie en praktijk. Drie weken artikelen inlezen en opdrachten maken om het vervolgens toe te passen op de praktijkdag. Alle opdrachten werden gepost in een besloten Facebook groep zodat iedereen commentaar op elkaar kan geven. Wouter, Sefton en Youri hebben bij elkaar jaren aan ervaring en die kennis delen ze met passie. Beginnend of ervaren, ik denk dat iedere trainer geprikkeld kan worden in deze course. Naast dat het bijzonder waardevol was, was het ook nog leuk! Ik keek uit naar iedere praktijkdag. Als trainer ben ik met de opgedane kennis een stuk zekerder geworden. Ik kan het iedere trainer (in wording) aanbevelen. Ray Rudolph CrossFit Coach/ Personal Trainer Vondelgym
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 26, 2019
10

Geweldige kennis en know how

De trainers van Milo hebben een kennis en kunde waar je u tegen zegt. Voor mij is dit dé opleiding voor personal trainers en andere sportleraren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 23, 2019
8

Onwijs leuke en leerzame 30 weken.

Milo is een opleiding waarin je onwijs veel leert. Zeker door de praktijkexamen vielen voor mij veel puzzelstukjes op z’n plek. Ook het gehele online platform met alle YouTube filmpjes is iets waar je ook na je opleiding nog veel waardevolle informatie uit kan halen. Voor mensen zoals ik met weinig kennis van de anatomie zijn de eerste paar weken even doorbikkelen maar al die anatomie eenmaal zit gaat alles een stuk makkelijker.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loing - april 23, 2019
10

Heel leerzaam, inspirerend en proffsioneel!

Wauw. De kennis van de leraren is fantastisch. Elke les weer, elk artikel wat wordt doorgestuurd en vragen die worden beantwoord zat ik op het puntje van mijn stoel. De opleiding is goed gestructureerd. Alles wordt tot in detail uitgelegd. Er wordt diep ingegaan op de anatomie. Wat ik persoonlijk heel fijn vond was dat elke leraar ervaring heeft als trainer. Dit geeft veel inzichten - zowel als ondernemer als veel voorkomende bewegingspatronen/blessures en foutjes. Ik ben Milo dankbaar voor alles wat ik heb morgen leren én voor het feit dat ik nu Personal trainer ben. Een personal trainer die zeker is van haar zaak aangezien ze ontzettend veel heeft geleerd van Milo. Dank heren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 22, 2019
9

Ideale combinatie tussen praktijk en theorie, met zeer deskundige trainers.

Wouter, Sefton, Yoeri en de rest van het team zijn "vakidioten". Ze zitten al zo lang in het vak dat ze van alles wat af weten en dit goed kunnen overbrengen. Naast de theorie die je van ze krijgt sturen ze je aan om zelf meer informatie over het onderwerp te zoeken en je eigen visie te ontwikkelen. Als ik een tip mag geven: het zou ideaal zijn als de cursisten die de opleidingen al hebben afgerond, de nieuwe stof die wordt ontwikkeld voor de cursus ook krijgen (net zoals de Henselman pt cursus).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - april 18, 2019
9

Perfect voor iedereen die een goede basis wilt om zich ontwikkelen als fitnessproffesional.

Milo is een absolute aanrader voor iedereen (jong/oud, ervaren/onervaren) die zich wilt ontwikkelen binnen deze branche. Milo werkt met een fijne verdelingen tussen theoretische en praktische kennis die ze je tijdens de cursus om een slimme maar vooral leerzame manier leren toepassen. In mijn ogen is wouter een zeer ervaren personal trainer en ondernemer die niet gaat voor minder dan het best mogelijke resultaat. Ook dit zal in de cursus van MILO naar de cursisten uitgestraald worden. Heb je vragen over een advanced onderwerp buiten de cursus zelf? Altijd zullen zij openstaan om jouw vragen met veel enthousiasme te beantwoorden. Daarnaast is MILO een EREPS-gecertificeerde opleiding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 17, 2019
10

Milo heeft mij als trainer klaargestoomd voor de pt wereld.

Milo is een hele fijne opleiding. Zelf vond ik de opbouw van les een tot de laatste les(het examen) perfect. Hier leer je hoe je als trainer de juiste afwegingen met klanten maakt. Zelf heb ik goede methodes geleerd om iemand een beweging aan te leren en om daarnaast te weten en kunnen verklaren waar je nou op coacht. Al met al zeg ik een aanrader voor elke trainer/pt’er.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enkhuizen - april 16, 2019
10

Uitermate goed gedoseerde toepasbare kennis

Een erg plezierige en uitdagende opleiding. Oog voor detail, en een mooie opbouw in het verloop van de lessen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 16, 2019
10

Een echte aanrader voor elke professional.

Ik heb MILO performance and education ervaren als een waardevolle opleiding. Ik heb ontzettend genoten van de leerzame bijeenkomsten en de enorme passie waarmee deze bevlogen vakidioten hun kennis overbrachten. Ik heb meer dan voldoende inhoud meegekregen om mijzelf verder te ontwikkelen in de praktijk. Bedankt voor alles!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ommen - april 16, 2019
9

Zeer professioneel, persoonlijk met diepgaande, praktisch toepasbare kennis!

Milo is een toevoeging voor iedere personal trainer, zowel beginnend als verder gevorderd. De modules zijn zeer praktisch ingestoken, waardoor je ze direct toe kunt passen op je eigen bedrijf of zelfs training. Een must!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - april 16, 2019
10

Eye opener

MILO is voor mij een echte eye opener geweest op het gebied van training en coaching. Door MILO is mijn Personal training naar een hoger niveau getild, waardoor ik veel resultaat boek. Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Broek in Waterland - april 16, 2019
10

Fijne manier van lesgeven.

Door alle theorie meteen uit te voeren wordt je kennis in de praktijk begrijpelijker. Ik zag er zelf tegenop maar achteraf reuze meegevallen. Ik denk dat ik met Milo een mooie nieuwe basis heb kunnen leggen voor mijn toekomst als trainer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
9

Zeer ervaren en betrokken opleiders die de lesstof met praktijkvoorbeelden levend maken.

Zeer goed en kwalitatief hoog lesniveau. Mooie afstemming van theorie met praktijk. De opleiders beschikken over een hoog kennis niveau en weten dat tot in detail op de cursisten over te brengen. Je kan gerust zeggen dat het “vakidioten” zijn. Elke gestelde vraag wordt beantwoord en met praktijkvoorbeelden duidelijk gemaakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - april 15, 2019
9

Geweldige opleiding waar je gevormd om een succesvolle trainer te worden

Interactieve opleiding waar je de waardevolle ins en outs van de beroep personaal trainer leert kennen en begrijpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
10

Onderscheid je van de rest!

Ik heb deze cursus in 2018 met veel plezier afgerond. Het mooie aan deze cursus is dat je met ieder niveau kan deelnemen. Als trainer kan je altijd blijven leren en verbeteren en daar is Milo de perfecte plek voor. Je bent omgeven door enthousiaste trainers en coaches die zichzelf ook continu verdiepen waardoor er ideale leeromgeving ontstaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
8

Leuk en super leerzaam!

Veel geleerd! En de transitie van theorie naar praktijk was top. Ook tijdens de examen word er nog geholpen om maar van jezelf naar boven te halen(doormiddel van extra vragen of oefeningen)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
10

Dé opleider van NL voor iedere (beginnende) Personal Trainer!

Wat mij betreft is MILO Education de beste opleider van NL op het gebied van training. Een absolute aanrader als je personal trainer wilt worden maar ook als je je als personal trainer verder wilt ontwikkelen tot specialist op het gebied van bewegen en (personal) training. In 30 weken heb ik veel bijgeleerd op het gebied van anatomie, trainingsmethodieken en coaching. Mezelf verder kunnen ontwikkelen in de basis. Zodat ik mijn klanten nog effectiever naar hun gewenste resultaat kan begeleiden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
10

Echte aanrader voor zowel beginnende als meer ervaren personal trainers

Een erg praktische benadering van personal training. De opbouw van de opleiding is logisch en sluit goed aan bij de hedendaagse behoeftes van je toekomstige klanten. Je bent een absolute meerwaarde voor jouw klanten met deze opleiding in je arsenaal.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
10

Goede mix van kennis en praktijk!

Milo koppelt de benodigde kennis over trainingsleer en anatomie aan een hele hoop praktijkervaring. Zo leer je als (personal) trainer de zelfstandig na te denken de juiste keuzes te maken om je klanten zo goed en efficiënt mogelijk te trainen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
10

Dwingt de cursist zichelf uit te dagen.

Een duidelijk hoger kennisniveau dan toen ik startte. Naast het leren van feiten staan argumentatie en hoe je overkomt op de groep/client hoog in het vaandel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
10

Een must voor fitness professionals

De opleiding van Milo is ontzettend gedetailleerd, heeft een goede mix van theorie en praktijk lessen en bundelt alles samen wat je echt moet weten als personal trainer. Een opleiding door personal trainers, voor personal trainers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 15, 2019
9

Super leerzaam en een fijne manier van leren

Ik vond de opleiding van MILO een erg interresante opleiding. Daarnaast werd de stof op meerdere manieren overgebracht zodat ik er op verschillende manieren mee aan de slag kon gaan. Het mooiste van de opleiding vind ik de drive die de docenten hebben om ons van de juiste informatie te voorzien. Ik zou MILO dan ook aan iedere trainer in Nederland willen aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMSTERDAM - april 15, 2019
8

Professionele en enthousiaste begeleiding

De coaches hebben kennis van zaken en weten dit op een leuke educatieve manier over te brengen op de cursisten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schijf - april 15, 2019
30 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10