Dit zeggen klanten over MILO

10

Top!

Niets anders dan lof voor MILO. In de 30 weken heb ik een ontzettend fijne en veilige leeromgeving ervaren. Een uitdagende opleiding met goede balans tussen theorie en praktijk. Iedereen komt van verschillende niveaus en achtergronden, wat het juist heel leerzaam maakt. Zelden heb ik een opleiding of cursus gevolgd waar bij ik alle coaches zo didactisch sterk vond. Je kan veel kennis hebben, maar het daadwerkelijk overbrengen van die kennis is echt een ander verhaal. Daarbij was er, mede door de kleinere groepsgrote, ruimte voor persoonlijke aandacht, werd je echt gezien als individu. De persoonlijke feedback waren en zijn nog steeds voor mij erg waardevol. Het was uiteraard geen makkelijk jaar door alle lockdowns en corona gedoe. Ook hier werd helder en snel gecommuniceerd, oplossingsgericht gewerkt en kwamen er extra webinars. Wat het vertrouwen gaf in MILO al vóór de eerste les. Team MILO, mijn dank is groot!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMSTERDAM - september 9, 2021
10

Essentiele basis, Professioneel, No nonsense

We zijn als team van de Fitzone te Amersfoort gestart met de Milo opleiding, met het idee iedere collega een versteviging van zijn basis kennis te geven. Variërend van zeer ervaren en startende personal trainers tot en met onze Fysiotherapeut en Diëtist hebben we allen veel opgestoken en genoten van iedere opleiding dag. Milo kenmerkt zich door het enerzijds overzichtelijk scheppen van een duidelijk kader van waaruit iedere Personal Trainer in staat wordt gesteld zijn trainingen beter te verzorgen. Anderzijds door de 'no nonsense' benadering en het online platvorm ter voorbereiding op de lessen en door de vele ondersteunende video's op het Milo Performance en Education kanaal van Youtube, worden de opleidingsdagen efficiënt. De theorie is gebaseerd op huidige wetenschappelijke inzichten, maar draaft niet door in het onnodig droog maken van deze stof en het wordt altijd vertaald naar de dagelijkse praktijk. En de opleiders staan open voor debatten als er verschil is van inzicht. Als ik iets zou mogen noemen van een verbeterpunt dan zou ik graag zien dat het examen aan het einde van de opleiding wat dieper gaat. Heb dit zelf ervaren als te eenvoudig. Het tussen examen halverwege de opleiding vond ik daarentegen aanvullend en richtinggevend voor verdere ontwikkeling. Zonder aandelen te hebben in de opleiding hoop ik dat steeds meer collega's deze opleiding zullen volgen. Het komt ons prachtige vak, onze cliënten en je professie ten goede! Tijke: "complete beginner of ver(der) gevorderd? Ieder haalt er op zijn eigen niveau enorm veel uit. Super solide, voor ons is dit de nieuwe standaard voor Personal Trainers." Thomas: "over de jaren vergaarde kennis herzien en op een rijtje gezet." Roy: "in mijn optiek is Milo het meest helder te begrijpen van alle opleidingen. Wetenschap naar praktijk. Gericht op meer dan alleen training, denk aan voeding -en psychologische motivatie theorieën. Opgezet door toffe gasten met een passie voor het vak."
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - september 3, 2021
9

Ontzettend gegroeid

Ik dacht best al het een en ander te weten op het gebied van trainer zijn maar ik heb zoveel meer geleerd. Vooral de basis is belangrijk, weten hoe een beweging tot stand komt, vanuit daar kun je uitbouwen. Ik heb zeker het gevoel dat ik na deze opleiding een betere trainer ben, ik sta zekerder in mijn schoenen maar denk zeker niet dat ik alles al weet. Zeker een aanrader. Wees wel voorbereid op dat gevoel dat je eigenlijk helemaal niks weet, vanaf daar begint je groei!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer - augustus 31, 2021
10

Super opleiding!

De PT opleiding van Milo Performance & Education is een fantastische opleiding voor zowel beginnende als meer ervaren personal trainers. Theoretische kennis wordt op een prettige manier gekoppeld aan praktijk lessen en opdrachten. Samen met de instructie-filmpjes waarin de stof ook nog eens visueel gemaakt wordt, maakt dat het leren (bijna) vanzelf gaat. Ik heb naast de MPT opleiding ook het online trainingsprogramma 'Skin In The Game' gevolgd, wat naadloos aansluit bij de cursus stof, zodat je de materie ook nog eens zelf fysiek kunt ervaren en er mee kunt experimenteren. Dit programma is een aanrader voor iedereen die de MPT opleiding gaat volgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geertruidenberg - augustus 17, 2021
9

Een zeer professionele opleiding gegeven door bevlogen trainers.

Ik heb veel kennis opgedaan en met name een kritische blik ontwikkeld waarin ik met meer detail trainen en les kan geven. Een kritisch en deskundig oog ontwikkelen voor bewegen is een belangrijke kwaliteit voor trainers. Binnen deze opleiding komt dit volledig aan bod. De Milo is compleet en laat niets aan het toeval over.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - augustus 17, 2021
10

Leren op een manier die je nergens anders tegenkomt

Milo is 100% een voorloper op het gebied van educatie! Dat heb je meteen door als je in de les bent, de lesstof leest en in gesprek gaat met het ijzersterke team van mentoren. Zelf heb ik er een handje vol van om heel lang na te denken over dingen die ik lees, daarom vind ik het zo fijn dat je hier constant aan het ‘doen’ bent. Daardoor is er ruimte voor het maken van fouten, plus je kunt gelijk iets met de feedback. Tijdens de opleiding wordt ook duidelijk waarom het zo waardevol is als je met de ‘waarom’-vraag in je achterhoofd de stof induikt. Rechtlijnig denken wordt afgeleerd en zo leer je pas écht leren. En als je dan na je examen eindelijk het Milo shirt draagt, voel je je deel van een super mooi team!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2021
10

Meest leerzame ervaring waar in de rest van me leven nog profijt van zal hebben!!

Ik had heel weinig ervaring met krachttraining dus was vanaf het begin een beetje angstig om met de opleiding te beginnen… maar ik ben er zó blij mee en ik heb in korte tijd zóveel geleerd. Ik ben de trainers heel erg dankbaar en heb mezelf weten te verbazen. Ik zou de opleiding aan iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2021
10

Super!

Hele leuke leerzame opleiding. 30 weken zijn voorbij gevlogen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2021
9

Erg leerzaam en compleet programma voor een (beginnend) personal trainer

Aangezien ik niet meer fulltime gymdocent wil zijn en ik het lesgeven aan volwassenen ook erg leuk vind, ben ik me gaan oriënteren in p.t. opleidingen. Door mijn sport crossfit wat ik sinds 1.5 jaar doe, ben ik krachttraining interessanter gaan vinden. Door rond te vragen en sites te lezen van verschillende opleidingen voor personal trainer ben ik bij MILO education terechtgekomen. De site vond ik meteen erg duidelijk en het programma klonk interessant en compleet. Wat me ook aansprak was dat de opleiding in het NL gegeven werd. De eerste lessen waren vanwege corona buiten in de parkeergarage. Ondanks de kou en wat minder materialen vond ik de docenten meteen persoonlijk en didactisch erg sterk! Naast serieus lesgeven was er ook zeker ruimte voor een praatje en een grapje. Dit vind ik erg belangrijk, aangezien ik dit in mijn eigen werk ook probeer na te streven. De combinatie van een duidelijke online leeromgeving, alle video's die veel duidelijk maakte en dit toepassen in de praktijk was top. Soms waren de lessen wel erg kort op elkaar, (dit door de verschuivingen vanwege corona), hierdoor vond ik het soms wel echt veel voorbereiding in korte tijd! Ik heb vooral veel geleerd over de basisbeweegpatronen, het kijken naar bewegen en het programmeren. Ik vond de opleiding ondanks dat ik de (H)ALO al heb gedaan, erg uitdagend en ik leerde veel nieuwe dingen. Ik heb nu het gevoel dat ik weet wat ik doe in de gym en dat ik mensen gericht naar hun eigen doelen toe kan helpen, heel tof! Ik zou deze opleiding zeker aanraden aan anderen! Nogmaals heel erg bedankt voor de goede begeleiding de afgelopen 30 weken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - augustus 16, 2021
10

Super opleiding!

Ik vond de opleiding heel prettig verlopen. Ik heb super veel gehad aan de informatie en de praktijk dagen sloten goed aan op de informatie die je tot je neemt in de weken na de praktijkdagen. Het is veel informatie maar zodra je verder komt in de opleiding en aandachtig aan je huiswerk zit dan merk je dat puzzelstukjes op zijn plek vallen. Ik ben blij dat deze opleiding wat dieper in gaat op het training geven en hoe jij voor jezelf jezelf kan onderscheiden als personal trainer! Ik ben mega tevreden. Nu is het tijd om alles in de praktijk te brengen en mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik vind dit zeker een aanrader voor iedereen en met trots kan ik zeggen dat ik de opleiding bij miloeducation heb afgerond! BEDANKT! Naar het hele team van Miloeducation
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - augustus 16, 2021
10

Had deze ervaring niet willen missen!

Ondanks elke keer mijn hardslag nog in Eindhoven te horen was. Bang om fouten te maken. Gaf zowel de coaches als de groep je zo een fijn en vertrouwd gevoel. Waarbij je langzaam leert om groeimindset te hebben, foute maken juist weer verder brengt. Daarnaast was elke praktijk dag erg leerzaam en was de verhouding theorie/ praktijk goed gecombineerd. Je betaald voor wat je krijgt + een leuke gezellige ervaring om niet te vergeten! Thanks milo en de coaches!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuenen - augustus 16, 2021
10

Een super waardevolle opleiding die iedere trainer zou moeten volgen

Dankjewel Wouter en team Milo voor deze super mooie opleiding. De weken voor mijn examen begonnen alle puzzelstukjes te klikken met als kers op de taart het examen waar je met zelfvertrouwen kan laten zien wat je allemaal geleerd hebt het afgelopen half jaar. Veel vallen en opstaan maar ook dan kan je weer terugpakken naar psycholgie stukken die je meekrijgt in de opleiding. Van statische mindset naar groei mindset. Over alles is nagedacht. Iedere dag/week wat beter worden dan de week daarvoor. Zo waardevol en stiekem hoop ik dat jullie stiekem met nog een knaller van een opleiding komen want het was echt een feestje om van jullie te leren!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - augustus 16, 2021
9

Zeer leerzame en leuke cursus!

In 30 weken veel kunnen leren over het geven van personal training en wat er allemaal bij komt kijken. Trainers hebben veel kennis en brengen het op een relaxte en goede manier over.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - augustus 16, 2021
10

Waardevol!!

De afgelopen 30 weken kan ik niet anders omschrijven dan heel waardevol!! Wat Milo zo bijzonder maakt is dat je niet alleen ontzettend veel kennis op doet, maar de kennis ook gelijk in de praktijk leert te gebruiken. Daarnaast is het bijzonder knap hoe de Milo trainers met je omgaan. Ze zorgen voor een hele gemoedelijke en chille sfeer. De leerstof wordt heel duidelijk uitgelegd, maar wanneer je vragen hebt nemen ze alle tijd voor je. Een absolute aanrader!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwolde - augustus 16, 2021
10

Dé opleiding voor PT'ers!

Of je nu al veel weet als Personal trainer, of nog helemaal niet, dan is deze opleiding perfect voor jou. Je krijgt heel veel handvaten mee waar je zelf mee aan de slag kunt. De stof is zeker pittig als je nog nooit de anatomie van een mens volledig hebt begrepen, maar juist doordat dit in de praktijkdagen wordt gebruikt en herhaald, leer je dit veel sneller dan dat je het allemaal zelf moet doen. De docenten zijn super en helpen je met alle vragen die je hebt. In de lessen hoef je niet bang te zijn om fouten te maken, dit wordt altijd opgepakt en in een vorm gegoten zodat je het wel begrijpt en er zelf verder mee kan werken. Een super opleiding waarbij ik mezelf beter heb kunnen ontwikkelen als trainer door alle individuele feedback!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijssen - augustus 16, 2021
10

Beste opleiding van Amsterdam!

Ik heb de afgelopen 30 weken als heel prettig en leerzaam ervaren. Het hebben van kennis is één ding maar het weten over te brengen op anderen is een tweede en dat beheersen alle docenten van MILO. Vanaf het begin werd er een veilige leeromgeving gecreëerd waar ruimte was voor vallen en opstaan. Met alle kennis opgedaan over (leren denken in) bewegingen en de manier van coachen sta ik zelfverzekerd op de vloer en kan ik leunen op wat ik nu weet. Ik zou iedereen in mijn omgeving deze opleiding aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2021
10

Super tof en enorm waardevol voor een personal trainer!

Ik begon aan Milo om meer kennis over het lichaam, bewegingen en programmeren op te doen. En hier heeft Milo echt aan bijgedragen. Ik denk meer in bewegingen en kan daardoor specifieker programmeren voor mijn klanten. Ook zit er een goede balans tussen de online leeromgeving en praktijk lessen. Alle tools die je nodig hebt leer je eerst in theorie en pas je later in praktijk toe! Al met al een toffe opleiding die me veel heeft geleerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - augustus 16, 2021
10

Super tevreden!

Ik heb zojuist de opleiding van Milo afgerond. Het is wel belangrijk dat je na elke les goed leert want anders is het lastig te volgen, maar als je goed leert kan je hier echt super veel leren! Ik vond het echt super interessant en milo heeft ook een leuk team. Echt een aanrader dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Milheeze - augustus 16, 2021
10

De beste en meest leerzame opleiding tot PT met een geweldig team mentoren.

Ik begon de reis 30 weken geleden en man wat was dit leuk.. Voordat ik begon had ik al heel wat kennis maar nog niks was écht onderbouwd. Dat veranderde toen deze ik deze opleiding ging volgen. Er is een duidelijke vertaling van de theorie naar de praktijk en de mentoren zijn heel erg betrokken in de praktijklessen. De opbouw van toeschouwer naar zelfstandig coach in de lessen is heel goed opgebouwd wat jou de kans biedt om onwijs te groeien als persoon en trainer. Had oprecht geen betere opleiding kunnen kiezen en kan niet wachten om door te groeien! Big Thanks to team Milo
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - augustus 16, 2021
10

Warme en vertrouwde omgeving om jezelf te ontwikkelen.

Bij MILO krijgen ze het voor elkaar om een vertrouwde en warme omgeving te creeeren. Dit zorgt ervoor dat ik mijzelf maximaal heb kunnen ontwikkelen en alles heb durven doen en heb durven vragen waar ik mee zat. Dank voor de geweldige begeleiding en een leerzame opleiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2021
10

Heel goed

Best aangeboden cursus / opleiding die ik persoonlijk ooit gevolgd heb. Niets van de theoretische stof voelde als "protocol" of "saai", en alle stof is zo goed in mijn koppie blijven hangen dat ik met het examen amper terug hoefde te lezen in de eerste hoofdstukken. De combi theorie en parktijk is precies goed en de coaches zijn relaxed, ervaren en persoonlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - augustus 14, 2021
9

Waardevolle praktische dagen met theoretische diepgang

In de opleiding wordt een mooie balans tussen Theorie en Praktijk aangeboden, waar de theorie ook absoluut ter sprake komt tijdens de 10 praktijkdagen. Die dagen kunnen spannend zijn, maar zijn enorm waardevol voor jouw ontwikkeling tot (een betere) personal trainer. Er is tijdens deze dagen ruimte om te stralen, fouten te maken en een open discussie te voeren over alles rondom het vak. Als Crossfit fanaat heb ik geen ervaring met de theorie, anatomie, coachen naast mijn eigen ervaring als atleet. Dus; of je nu compleet nieuw bent in het PT vak of al een ervaren trainer, voor ieder valt er veel te ontwikkelen en gaat het met name om de groeicurve die je laat zien! Met de juiste inzet en voorbereiding kan is het waardevol voor iedereen. Het lesmateriaal is volledig, maar kan absoluut verbetert worden al begrijp ik dat daar mid 2021 hard aan is gewerkt door het MILO team.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - augustus 13, 2021
10

Eerst theorie en daarna de praktische toepassing

Er is een hele goede balans tussen theorie en praktijk. Je krijgt de tijd om de theorie op je eigen tempo door te nemen waarna je hem direct kan toepassen in de praktijklessen. De focus ligt duidelijk op het denken in bewegingen en het leren coachen. De opleiding is in mijn ogen geschikt voor trainers van alle niveau's. Een beginner komt terecht in een heel aangename omgeving waarin hij fouten zal durven maken, iemand met meer ervaring kan dan weer meer gerichte vragen stellen waar iedereen maar wat graag een antwoord op zal geven. Ik vond persoonlijk heel waardevol dat je altijd het gesprek kon aangaan in deze opleiding. Ze dagen iedereen uit om het maximale uit zichzelf te halen en zich in 30 weken zoveel mogelijk te ontwikkelen. Waar andere opleidingen te kort komen, maakt MILO echt het verschil!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen - augustus 6, 2021
9

Life Changing

De opleiding omschrijven als “life changing” is misschien wel een under statement als het gaat om de verandering die het bij mij heeft gebracht. Voordat ik begon met MILO zat ik in een dal. Net gestopt als topsporter en student, ik had geen idee wat ik moest en kon doen. Het zelfvertrouwen was helemaal weg. Maar na de opleiding (die iets langer duurde vanwege covid) heb ik mezelf helemaal hervonden. Werkende als een personal trainer met de kennes die MILO mij heeft gebracht zorgt voor een constante boost aan vertrouwen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - augustus 3, 2021
10

Erg leerzaam en waardevol!

Zeer uitgebreide opleiding die je een sterke theoretische basis geeft als trainer. De combinatie van het online leren en de praktijklessen waren top! Tijdens de praktijklessen zie je de stof terug komen in het echt en werd gelijk duidelijk waar je nog aan moest werken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - augustus 2, 2021
10

Top-opleiding om de fijne kneepjes van personal training te leren!

Wauw een en al lof over Milo Education! Ondanks dat ik al wat opleidingen gevolgd in de sportwereld, was ik direct overtuigd dat dit een top-opleiding is. Een prettige opbouw qua theorie, duidelijke teksten en voldoende ruimte voor vragen tijdens de lessen zijn woorden waarmee de opleiding te omschrijven is. Ben je een sportfanaat en wil je jouw kennis vergroten voor eigen progressie? Of wil je echt personal trainer worden? Kies dan zeker voor deze kwalitatieve opleiding!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergeijk - augustus 2, 2021
10

Professioneel, gedegen en aandachtig

Ik heb Milo ervaren als een gedegen opleiding met oog voor het individu. Ik kon zel bepalen hoeveel ik investeerde en werd hierin gemotiveerd door het team en de content. De lessen waren gebaseerd op informeren en zelf uitvoeren en dit heb ik als prositief ervaren. Er was een veilige omgeving waar fouten gemaakt konden worden en je je kon ontwikkelen. Ik kan met vertrouwen het werkveld in en heb vertrouwen dat ik altijd terug kan komen met vragen of mijn verdere ontwikkeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - augustus 2, 2021
8

Praktijklessen waren enorm leerzaam, theorie was voor een starter erg pittig

Ik ben de opleiding gaan volgen om beter te leren bewegen. Dit kwam in de praktijklessen goed naar voren. Na 4 lessen had ik voor mijn gevoel mn geld er al uit. De theorie vond ik pittig. De anatomie en termen kwamen er lastig in. Hier had ik in de eerste lessen ook last van. De termen kwamen zo snel voorbij, dat ik het soms niet bij kon houden. De modules online vond ik niet van dezelfde kwaliteit als de lessen. Inhoudelijk prima, maar qua vormgeving zou het beter kunnen. De module voeding was qua filmpjes wel echt ondermaats. Veel studenten waren in de lessen echt enorm zenuwachtig. Dan helpt het niet mee dat iemand door een trainer wordt uitgelachen bij een vraag (ging over hoe je bovenkant borst moet trainen en de reactie was :”haha upper peck muscles”). Al met al zeer blij dat ik de opleiding heb gevolgd. Ben als coach ook anders gaan denken en coachen. Twee collega’s van mij heb ik al doorverwezen. Keep up the good work.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogerheide - juli 28, 2021
10

Uitstekende cursus !

De 'value for money' is super! Men krijgt echt veel van deze opleiding om verschillende niveaus: niet alleen de vaken die een personal trainer cursus bied aan, ( anatomie, praktijk les…) maar ook de mogelijkid ( ten minste voor me) om werken in de juiste manier in de ontwikkelen van personaliteit, self-esteem. Bij Milo ben ik nooit een 'klant' gevoeld, maar liever een persoon die daar was met een specifiek doel en ik werd geaccepteerd door de Milo Team met zeker een onberispelijke professionaliteit maar ook met menselijke warmte!! en veel andacht werd gegeven aan mijn sterkte en zwarkte punten. Een timely/beknopt /waardevol feedback werd aangeboden tijdens de les en tijdens de examen en daarna je moet zeker hem begrijpen en in praktijk brengen. Niet altijd makelijk maar vol waard. Zoals elke opleiding hebben men learning curvers: moelijkheid, crisis..successes, overkomen van crisis..en deze opleiding ook! Ik kan niet zeggen dat een “piece of cake” was, ten minste voor me: mijn Nederland taal niet perfekt, onzker persoon ( wat mensen zeggen van me ? ik ben beginner en ik zie andere medestudente gevordeden dan me/ beter dan me, enz enz…) maar je word er veel gehulpen, elke keer dat daar liept, was het steeds beter. Iedereen heft een verschillende niveau en background en het is ok. Ik heb veel geleerde over de fundament en ook meer van classic personal trainingen cursus: de praktijk les super geweldig en altijd iemand dichtbij om vragen te antwoorden en om te uitleggen ... De theorie word voorgestelde in een logich manier en meteen aan de point. Er is een rode draad in hoe de theorie en de oefeningen zijn volgorde en ik vind hem vol waarde. 'Dingen'zijn niet net weggegooeien. Ook tijdens corona met een paar gratis web binair…! Ok, ik ben klaar met deze review: het is vol waarde en ik raad zekerhet aan 🙂 . 100 % Hartlijk bedankt aan iedereen dat ik ontmoet heb tijdens deze opleiding en aan de Milo Team. Valentina
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juli 26, 2021
10

Gewoon top!

Begonnen met de opleiding om mijn vaardigheden en kennis als trainer te verbeteren. In eerste instantie vooral gedacht dat we het gingen hebben over anatomie, oefeningen en hoe ik dat op papier ging zetten. Niets was minder waar maar daarnaast ook de redenering gekregen om vanuit anatomie bewegen te verbeteren. Elk individu is uniek en dat geldt ook als je gaat trainen. Vanuit de basis zijn we begonnen en meteen de theorie in de praktijk gebracht tijdens de praktijkdagen. Je wordt uitgedaagd om je kennis toe te passen en kritisch te denken en kijken naar jezelf in wat je weet en (nog) niet weet. Het examen (niet schrikken) is een dag als PT'er: er wordt gekeken of jij de juiste vaardigheden en kennis hebt om cliënten te begeleiden. Super goede begeleiding en ondersteuning gehad. Veel individuele feedback gekregen wat mij als trainer naar een volgend niveau heeft getild. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beringe - juli 14, 2021
10

Super praktisch en direct toepasbaar!

Ik had gekozen voor de Milo opleiding vanwege het praktische aspect. Ik ben een doener en moet het direct kunnen toepassen. En dat is precies hoe ik Milo heb ervaren. Daarnaast staan er docenten voor de groep die vanaf het eerste moment een sfeer creëren waarin je fouten durft te maken. Tijdens de lockdown is er voor gekozen om de praktijklessen uit te stellen tot dit weer mocht, juist omdat ze zo waardevol zijn. Al met al een leerzame tijd geweest waarin ik geen enkele keer met tegenzin heen ben gegaan. Een ideale situatie dus om te leren en jezelf te ontwikkelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - juli 8, 2021
10

Zeer complete opleiding om als personal trainer aan de slag te gaan

MILO heeft me de achtergrond en kennis meegegeven die mij nog ontbrak in mijn werk als (groeps)trainer. Ik vind de opleiding heel goed opgebouwd en wat ik heel fijn vond is dat je er echt komt om te leren en meteen toe te passen. De overload aan info in het begin van de opleiding krijgt steeds meer een logische plek en hoe spannend en intensief ik sommige modules ook vond, ik heb er zoveel van geleerd. De verhouding theorie en praktijk beviel mij goed. Ik vond de coaches fijn en benaderbaar en ze stonden er altijd om je echt iets te leren. Geen harde aanpak, maar altijd in een vorm zodat je er in groeit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - juli 8, 2021
10

Education that takes a holistic and universal approach to personal training

I truly enjoyed the Milo personal training education, as they don’t just simply follow the book. You will learn how to combine your role and a physical expert, social coach, psychologist, and a friend, to guide people to their true potential. It’s about expanding your theoretical knowledge, gaining practical experience, and ultimately transferring this golden combination into the real world. Lots of personal attention and support is provided through the physical sessions, which will get you through the extensive amount of theory.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juli 8, 2021
10

Opleiding waarbij de theorie meteen in de praktijk wordt gebracht, fantastisch!

De methode van Milo werkt voor mij heel erg goed. Door de theorie "levend" te maken leerde ik de dingen waar ik normaal erg veel moeite mee had. Het denken in bewegen is een mooie benadering waardoor je altijd de waarom achter iets begrijpt. De praktische tools die je krijgt zijn meteen toepasbaar in je werk. Het leren helder communiceren met je klant was voor mij heel waardevol en helpt je klant te bewegen en jou als trainer te vertrouwen. Daarnaast was de fun factor heel hoog en werd er veel gelachen! Bedankt Milo voor de top ervaring. Enige jammere dat er geen champagne was bij het examen hahaha
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juli 8, 2021
10

Een zeer geweldige en waardevolle tijd.

Ik ben in September 2020 begonnen met de praktijklessen van Milo en vanaf het begin van les 1 was ik helemaal om! Dit omdat de mentoren met zoveel passie en kennis alles willen delen over dit mooie en ook waardevolle beroep. Ook hebben ze de kwaliteit om per individu alles geweldig uit te leggen, zodat het voor iedereen duidelijk zou gaan worden. Wij hadden bijvoorbeeld een enorm wisselende groep, de een met al wel ervaring in het vak, en de ander kwam voor het eerst een kijk nemen. En aan de hand daarvan hebben ze elke persoon in de groep per les meer en meer enthousiasme en kennis kunnen bij brengen. Daarnaast vielen onze lessen midden in de lockdown periode, en elke keer weer hebben ze hier de beste oplossingen voor kunnen vinden om ons niet achterwege te laten... kortom pure klasse! Ik wil de mentoren van Milo heel erg bedanken met deze periode waarbij ik veel hem bij kunnen leren en dat direct kon meenemen in mijn dagelijkse werk. Of je nou al wel of geen ervaring hebt als Personal Trainer, Milo Education is een meerwaarde die ik iedereen enorm aan zou raden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - juli 8, 2021
10

Super waardevol

Deze opleiding was de investering meer dan waard! Uit deze opleiding vallen zoveel praktische tools te halen die direct inzetbaar zijn. Daarnaast werd iedereen uitgedaagd op zijn of haar eigen niveau. Of je nou net het vak instapt of al een tijdje aan de slag bent als personal trainer, hier ga je zeker iets waardevols leren. Naast de vele praktische kennis die ik heb opgedaan heb ik op persoonlijk en professioneel vlak ook een ontwikkeling mogen meemaken. Het eindresultaat is dat ik met meer kennis, zelfverzekerdheid en plezier voor mijn cliënten sta, en dat ga je ook terugzien in de resultaten die je boekt met je cliënten. Soms word je een beetje uit je comfortzone getrokken, maar juist dat geeft je ontwikkeling een enorme boost. Ik raad deze opleiding aan, aan iedereen die een eerste stap of een stap verder wil maken als personal trainer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veendam - juli 6, 2021
10

Het best denkbare fundament voor een personal trainer.

Bij MILO leer je denken in bewegingen en principes. Vanaf hier ontstaat een sterk fundament aan kennis en ervaring om serieuze betekenis te geven aan iedereen die jij gaat helpen met bewegen. Ik heb genoten van de cursus en het MILO team als warm en extreem vakkundig ervaren. Ik kan niet wachten op een vervolg / masterclass. Special thanks aan Dymphy, Jordi en Wouter!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juli 3, 2021
10

Persoonlijk betrokken professionals, die instaat zijn trainers naar een hoger level te brengen

Ik heb deze opleiding ervaren als; alle onbeantwoorde vragen die jij hebt omtrent training, worden hier beantwoord. Ook met de mededeling dat zij ook niet alles weten, maar wel bereid zijn om dit uit te zoeken om hun opleiding en studenten verder te helpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uithoorn - maart 22, 2021
10

Super interessant en leerzaam!

Ik heb super veel geleerd in de opleiding, Ik had nooit gedacht dat er zoveel kwam kijken bij coachen/training geven. Alle informatie die je tot je moet nemen is heel goed gestructureerd en verdeeld over de opleiding. De opleiding heeft voor mijn persoonlijke ontwikkeling ook weer een deel meegeholpen en daar ben ik erg blij mee. Ook de sfeer met de coaches is heel fijn en dat vind ik zeker belangrijk. Kort om top opleiding!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - december 14, 2020
9

zeer waardevol !

Voor dat ik bij Milo education terecht kwam had ik al verschillende PT opleidingen gedaan. De een was erg theoretisch de ander weer heel algemeen of juist te specifiek. Bij Milo is er een goede balans tussen onderbouwde theorie en de praktische toepassing hiervan. Op de praktijk dagen ben je zelf veel bezig met het toepassen van de praktijk als (toekomstig) PT-er. Waardoor meteen een goede basis legt om later met "echte" klanten aan de slag te gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eemnes - december 4, 2020
9

Jezelf als mensen en trainer blijven ontwikkelen met behulp van zeer deskundige en fijne coaches.

Sommige delen in de opleiding verliepen mij wat soepeler dan andere delen. Misschien omdat het een mij meer lag als het andere of omdat de omstandigheden er omheen gunstige/ ongunstiger waren. Hoe dan ook, als je ergens op vast liep werd je naar mijn idee altijd fijn geholpen door een van de coaches. Wat ik erg leuk vind is dat er niet alleen droog op de stof gefocust wordt, maar dat er juist ook naar het proces gekeken wordt. Voor mij heeft dat veel duidelijkheid geschept in het stellen van prioriteiten als je een bepaald doel wilt bereiken (in this case het behalen van m'n MILO examen). Dit inspireert mij om juist na MILO nog veel meer door te leren en mezelf nieuwsgierig op te blijven stellen, dank daarvoor!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - december 3, 2020
10

Top opleiding. Aanrader!

Toen ik begon aan Milo dacht ik al aardig wat te weten van training geven. Ik gaf al groepslessen. Maar het bleek dat ik nog zoveel te leren had. Van anatomie naar programma’s schrijven en het begeleiden van mensen. Iedere 3 weken leerde ik de stof en tijdens de praktijkdagen werd dit nog eens goed toegelicht en uitgelegd. Tijdens de praktijkdagen werd serieuze theorie gecombineerd met een geintje. Dit maakte het zo leuk en hierdoor kon je het ook beter onthouden! De coaches van Milo stellen je zeer op je gemak. Geen antwoord is verkeerd en elk niveau is welkom. Samen met de andere cursisten help je elkaar verder naar het volgende niveau.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Vennep - december 2, 2020
10

Super leerzame en waardevolle PT opleiding!

Het team van Milo heeft enorm veel ervaring en weet dit op een prettige manier te vertalen in de theorie- en praktijklessen. Sommige lesstof is best pittig, maar door de praktijklessen wordt alles duidelijk en valt uiteindelijk alles op zijn plek. Ik zou deze opleiding zeker aanbevelen voor een gedegen PT fundament. Chapeau voor Dimphy, Romana en uiteraard Wouter!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - december 1, 2020
10

Een uitstekende vertaling van theorie naar de praktijk.

Op professionele wijze wordt elke module gedoseerd vrijgegeven zodat je gericht kan voorbereiden op elke praktijkles. In de praktijklessen wordt iedereen individueel uitgedaagd en aangezet om de theorie daadwerkelijk toe te passen en te begrijpen. Ik ben erg tevreden over het verloop van de opleiding en voel mij comfortabel genoeg om mezelf met dit fundament verder te ontwikkelen als trainer en coach. De docenten zijn echte vakmensen en liefhebbers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - november 30, 2020
10

Opleiding gericht op de praktijk

Ontzettend waardevolle opleiding die zich richt op wat een personal trainer in de praktijk ook daadwerkelijk gaat doen. No nonsense ingericht wat wil zeggen dat je enkel opdrachten en examens doet die een directe vertaling zijn naar de praktijk. Hierdoor bleef de opleiding voor mij ook de gehele tijd leuk om mee bezig te zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - november 4, 2020
10

Top opleiding!

Veel geleerd over fitnes en hoe je moet coachen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - november 2, 2020
10

Steekt met kop en schouder uit boven andere opleidingen

Milo education doet wat andere opleidingsinstellingen niet doen: ze leren je denken! Geen voorgekauwde stof, maar hands-on info die je in de praktijk leert omzetten. Hoewel ik reeds EREPS 4 gecertifieerd ben (en reeds meerdere opleidingen personal trainer deed), heb ik echt heel veel bijgeleerd. Iedereen die mij in de toekomst zal vragen welke opleiding ik aan raad, stuur ik met veel plezier naar jullie door. Jullie mogen echt trots zijn op de basis die jullie leggen, de manier van denken, de opbouw, de praktijklessen,... Top coaches! Dankjewel Wouter, Romana en Joeri!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen - oktober 25, 2020
10

TOP opleiding, aanrader!

Fantastische opleiding! Zo goed zelfs dat ik met veel plezier van Antwerpen naar Amsterdam kom gereden 🙂 Wat maakt MILO zo bijzonder voor mij? - De theorie wordt écht omgezet in de praktijk. Leren en onthouden gaat zoveel beter wanneer de kennis niet enkel in je hoofd zit, maar je deze ook hebt toegepast en gevoeld in elke vezel van je lijf. - De ongeziene passie en kennis van de docenten. - Ik heb bij geen enkel hoofdstuk het gevoel gehad 'goh, waarom moet ik dit nu leren?'. Alles is to-the-point en enorm waardevol. Voldoende informatie om zelf mee aan de slag te gaan, zonder overkill. - En misschien nog wel het belangrijkste: dankzij MILO voel ik me zelfzeker genoeg om alle opgedane kennis en ervaring verder om te zetten in de praktijk. Als je ziet hoeveel ik ben gegroeid en welk traject ik heb afgelegd vanaf de start van de opleiding, dan kan ik niet anders dan het heel erg aanbevelen. Voor zij die nog twijfelen: gewoon doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen - oktober 12, 2020
10

MILO biedt kennis, kwaliteit en ontwikkeling

MILO is een opleiding waar diepgaande, kwalitatieve informatie verschaft wordt. Maar daar blijft het niet bij. Naast het feit dat de docenten stuk voor stuk ongelooflijk kundig zijn en over zeer veel kennis beschikken, zijn ze heel erg betrokken bij de deelnemers. Ze dagen je uit, zetten je aan het denken en maken het mogelijk om jezelf optimaal te ontwikkelen. Er is veel individuele aandacht en het is fantastisch om van zulke gepassioneerde mensen te mogen leren. Al met al een zeer waardevolle en leerzame ervaring die ik iedereen aanraad!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - september 24, 2020
9

Milo is een geweldige opleiding met veel diepgang en kundige docenten.

Ik heb de opleiding als zeer leerzaam ervaren. De kennis en kundigheid van de docenten sprak mij zeer aan net als de diepgang die de lesstof omvatte. De praktijklessen waren zeer waardevol.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppel - september 22, 2020
123 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10