Contact ons

Bij vragen, neem gerust contact op

(+31) 6 451 622 52

Wouter Middelbos

Oprichter MILO Performance and Education

E-mail

info@miloeducation.com
www.miloeducation.com

Telefoon

Wouter Middelbos
(+31) 6 451 622 52

Deelnemers vertellen

Weer veel geleerd!

Zeer interessante masterclass. Goede theoretische uitleg en vooral de meerwaarde om het tijdens de masterclass te oefenen in de gym met hulp van Wouter en Romana. Op die manier handig om direct te kunnen toepassen bij cliënten.
- Utrecht - februari 21, 2020

Leerzaam!

De masterclass van Wouter en Richard was heel goed. Ze hebben de DL mooi opgeknipt in stukken, zodat je op een goede en duidelijke manier de juiste technieken aanleerde. Wouter en Richard hebben ontzettend veel kennis en ik heb er enorm veel van opgestoken als trainer. Mijn doel is dat ik de geleerde technieken in de praktijk breng bij mijzelf en mensen die ik training geef. Ik heb nu een betere understanding van de DL. De communicatie was alleen wel voor verbetering vatbaar. De DL cursus zou een week eerder plaats vinden en is, wegens een dubbele boeking gecanceld, en naar een week later gezet. Niet heel handig als je hier al rekening mee houdt in je agenda en met werk. Op de dag zelf kregen we nog een mail dat er ook een verkeerde tijd was gecommuniceerd en dat de inloop een half uur eerder was. Allemaal geen ramp, maar wel komt wel erg knullig over.
- Amsterdam - februari 6, 2020

Leerzaam, waardevol en vooral genoten van het proces de afgelopen 30 weken.

De online theorie waar je je les mee voorbereid is erg uitgebreid. De praktijklessen lieten me telkens weer lampjes branden op momenten dat ik in de online leerstof even vastliep of niet helemaal begreep. Leuke, leerzame praktijklessen waar veel aandacht is voor het coachen. De theorie wordt in praktijk gebracht waardoor je zelf meteen alles leert toepassen. Super blij dat ik deze opleiding heb gevolgd. Ik heb heel anders leren kijken naar bewegen en kan dit nu toepassen in praktijk om mijn cliënten nog beter te leren bewegen.
- Utrecht - december 15, 2019

Super leerzame maar ook leuke 30 weken!

Ik ben blij dat ik uiteindelijk de keuze heb gemaakt om deze opleiding te volgen. Ik heb zo ontzettend veel geleerd! Na elke praktijkles liep ik weer naar buiten met veel nieuwe kennis. De praktijklessen zijn super interessant omdat je de vooraf geleerde (online) theorie meteen in de praktijk kunt brengen. Daarnaast word alles duidelijk en op een leuke manier uitgelegd en onderbouwd zowel tijdens de les als in de online modules. Ik zou deze opleiding zeker aanraden aan elke (beginnende) personal trainer !
- Rotterdam - december 15, 2019

Zo waardevol.

Als iemand zonder een “specifieke” sport-achtergrond was ik bang dat de opleiding te hoog gegrepen was voor mij. Het niveau ligt zeker hoog, maar het is juist voor iedereen super toegankelijk wat het zo fijn leren maakt. De kennis, expertise van de leraren en algehele sfeer zijn heel fijn om in te leren, ook als je geen sport-opleiding hebt genoten. Ik heb het als zeer waardevol ervaren voor mijn eigen ontwikkeling en kennis van het menselijk lichaam. Ik zet door MILO met veel meer zelfvertrouwen veel stappen richting nieuwe doelen en daar ben ik ze erg dankbaar voor!
- Amsterdam - december 14, 2019

Leerzaam

Om zonder enige ervaring toch uiteindelijk het gevoel te hebben dat ik na het afronden van de cursus weet waar ik heb het over heb als het over bewegen gaat, doet me echt goed.
- Rotterdam - december 12, 2019

Genoten van deze professionele opleiding

Ik ga de praktijklessen met Wouter, Youri en Ben echt missen. Heerlijk om elke 3 weken met elkaar tot in de details de theorie te bespreken aan de hand van de praktijk. Knap dat ze voor mij als beginner maar juist ook voor gevorderde trainers altijd de tip hebben om weer een stap verder te komen. Het opleidingsmateriaal, de praktijklessen en examens sluiten uitstekend op elkaar aan en zijn goed georganiseerd. In 30 weken tijd heb ik alles geleerd wat ik wilde weten over anatomie, bewegingspatronen, coachen en programmeren. En wellicht nog belangrijker hoe je vanuit deze sterke basis na de opleiding kunt blijven verbeteren als trainer.
- Bussum - november 29, 2019

Een super leerzame en constante uitdaging!

Met nul ervaring in de sport behalve het zelf beoefenen ervan heb ik zo ontzettend veel geleerd in de afgelopen 6 maanden. Elke les zat vol met nieuwe informatie, nieuwe uitdagingen en stof om overna te denken. Je leert echt op een andere manier kijken naar trainen. Met name naar het veilig trainen en de veilige weg naar het resultaat dat je wilt bereiken. Dat staat voor mij tegenover wat je toch wel veel in sportscholen ziet waarbij men zo snel mogelijk sterk willen worden en kosten wat het kost zijn 1rm te verhogen. Met als gevolg vaak blessures die je vervolgens weer 3 stappen terug brengen. Ik kan deze opleiding iedereen aanraden weet zeker dat Wouter, Yoeri, Ben, Romana en Timo je een bijzonder leerzaam programma kunnen aanbieden.
- Amsterdam - november 28, 2019

Milo: een bron van kennis, inspiratie en groei!

De opleiding is van hoge kwaliteit. De trainers hebben ontzettend veel kennis en weten dit op een toegankelijke manier over te brengen in theorie en praktijk. De sfeer in de lessen is heel prettig: gezellig én professioneel. Je wordt serieus genomen en jouw inbreng wordt gewaardeerd. Als ervaren trainer met mijn eigen bedrijf vroeg ik mij af of ik wel genoeg zou leren. Nou, ik heb zeker veel geleerd! Het was vooral fine tunen van kennis van anatomie, programmeren en coachen. Het mooiste was dat ik dit meteen kon toepassen in mijn Personal Training sessies. Ik kon het meteen eigen maken. Deze cursus heeft mij scherper gemaakt en veel meer plezier en uitdaging in mijn werk gegeven. Ik raad deze opleiding zeker aan, aan beginnende én gevorderde trainers!
- Amsterdam - november 26, 2019

Een zeer leerzame en deskundige cursus die mij een goed oog voor bewegen gegeven heeft.

Elke les was een grote stap vooruit die ik meteen in de praktijk kon toepassen. Door de cursus heb ik echt plezier in mijn werk als coach gekregen. Het is een fijne omgeving met duidelijke opdrachten die je meteen dwingen elkaar goed te leren kennen, waardoor het een prettige manier van leren wordt.
- Volendam - november 25, 2019

Onwijs veel geleerd in 30 weken

Nooit gedacht dat ik zoveel ging leren! En misschien nog belangrijker is het feit dat ik ontzettend heb genoten van het proces. Zeer goede opleiding met zeer deskundige (en leuke) begeleiding. De 10 praktijklessen zijn heel waardevol. De theorie is niet te overweldigend en wordt zo aangeboden om het direct toe te passen in de praktijk.
- Utrecht - november 24, 2019

What an amazing studying experience!!!

MILO was an absolutely wonderful experience. The best thing was the professional teachers; Wouter and Yoeri!!!! The most important thing for me is the level of education and the dedication of the teachers to what they are teaching and these were definitely 5/5!! The perfect combination of theory and practise. And what is the most important thing that after that 7 months I really can say I learned so much and only because the MILO team and their teaching methods are the best! A huge thank you MILO!!!
- Amsterdam - oktober 4, 2019

Top masterclass

Mooi initiatief weer. Altijd fijn om up to date te blijven. Nogmaals dank!
- Arnhem - september 3, 2019

Top training !

Genoten ! Inspirerende omgeving, diepgaande analyse van beweging, betrokken kundige trainers, feedback waar je verder mee kunt werken ook na de training. Milo brengt fitness naar de next level. Super! Ik kom graag terug 🙂🙏
- Den Haag - augustus 29, 2019

Zeer leerrijk!

Leuk dat het zowel theorie als praktijk was. Als je de theorie hoort lijkt het logisch, maar als je dan zelf in de praktijk moet oefenen en checken of iemand het daadwerkelijk goed doet en je moet leren om goed te observeren, merk je dat het toch niet altijd zo simpel is. Vandaar vond ik het super leerrijk om zowel de theorie als praktijk mee te kunnen volgen.
- Zulte, België - augustus 29, 2019

Top opleiding

Goede opleiding waarbij de theorie goed vertaald wordt in de praktijk. Persoonlijke aandacht en advies op maat. Leerzaam voor alle niveaus van personal trainers; van beginner tot ervaren. Het brengt je manier van training aanbieden naar een hoger niveau.
- Amsterdam - augustus 15, 2019

Leerzame cursus met deskundige, behulpzame en toffe instructors!

Super docenten! Wouter, Sefton en Yoeri hebben heel veel kennis en ze weten dit op een plezierige manier over te brengen. Het is een hele leuke cursus. De practical omgeving is top bij VondelGym Zuid. Ze leggen de lat hoog bij jezelf zodat je de opleiding goed en zelfstandig kunt doen. Maar vooral duidelijk, overzichtelijk en bereikbaar wanneer je vragen hebt. Goede overzichtelijke manier van lesgeven.
- Amsterdam - augustus 10, 2019

Enorm leerzaam!

Het team van Milo heeft enorm veel kennis in huis. Het zijn ‘vakidioten’ die de stof met erg veel enthousiasme overbrengen. Ik stapte in zonder noemenswaardige trainers-ervaring en hierdoor heb ik flink moeten bikkelen. Maar dat was het waard! Het team houdt iedereen (ongeacht het instapniveau) bij de les en koppelt de complexe theorie aan de praktijk. Ik heb enorm veel geleerd en zie dit als startpunt om me verder te ontwikkelen. Mij zien ze zeker terug voor vervolgtrainingen.
- Diemen - augustus 6, 2019

Opleiding van hoog niveau, maar zeker goed te doen

Deze opleiding is zeer uitgebreid en behoorlijk intensief maar ik heb echt ontzettend veel geleerd. Dit komt mede door de leraren met enorm veel kennis van theorie en praktijk. Ik kan deze opleiding zeker aanraden als je in een relatief korte tijd heel veel kennis wilt opdoen.
- Volendam - augustus 5, 2019

Onderscheidend obv kwaliteit van lesstof, theorie en praktijk, en docentdchap.

De docenten Wouter en Yuori hebben zeer ruime ervaring. Dit is zorgt voor een prima niveau van de training. Door de deskundigheid is alles bespreekbaar en wordt alles direct beantwoord. Deze pt training/opleiding is door het niveau van de docenten, het goede niveau van de stof en de duidelijke online tools onderscheidend in de markt. Ik ben blij dat ik na lang orienteren voor milo Education heb gekozen.
- Van Ooijen - augustus 5, 2019
56 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10